• Gerda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Virággal a találkozó előtt nem beszéltem, teljesen vak randi volt. Vtr-en írtam rá rögtön elfogadta az általam javasolt időpontot és küldte a címet.
  • Megközelítés:

    A műintézmény nagyon jó helyen található a tömegközlekedés szempontjából, a Margit körútból nyíló nyulfarknyi kis utcában a villamosmegállótól 1 percre. A cím egyértelmű, nincsenek zavaró perek, rögtön megtaláltam. Parkolni már más tészta, érdemes előbb érkezni.
  • Helyszín:

    A maszoda egy régebbi társasház emeletén helyezkedik el. Egy nagy polgári lakásból lett kialakítva. Több szoba is van, hiszen több lány is dolgozik itt, de Virágon kívül senki mással nem találkoztam. A mi szobánk eléggé kicsi volt, elfért benne egy két személyes ülőke, egy széles matrac, egy szobainas és ennyi. A matrac hosszában tükröt helyeztek el,melyből tökéletesen nyomon lehet követni az eseményeket. A fürdő ötös,ami kelhet az ott van.
  • Lány külseje:

    Amikor megpillantottam Virágot meglepődtem, bár olvastam, hogy nem alacsony, de, hogy ilyen magas! De észrevettem a tíz centis magassarkút rögtön megnyugodtam. Látva zavaromat kibújt belőle, így helyreállt a rend. Virág egy rövid fehér ruhát viselt alatta fehér fehérneművel. Ő egy magas karcsú milf, szép hosszú combokkal A bőre selymes tapintású, finom illatú. Az ikrek jö tartsuak, pont tenyérbe illőek, simogatásra jól reagálnak.A popsi kemény, jólesik simítani. Az arca nem egy címlap szépség, én inkább kedvesnek mondanám, ragyogó szemekkel és mosollyal.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve segítettem neki megszabadulni a ruháitól, amikor már mint Ádam és Éva álltunk egymással szemben következett egy tantrikus rész, egymás megérintése, lágy ölelés és szemkontaktus tartása. Majd még állva finom nyelves csókolózás, egymás simogatása következett, de amikkor a legkedveltebb alkatrészem már nagyon mozgolódni kezdett hasra feküdtem, mert ha késlekedem ennek komoly akadályai lettek volna. Virág elkezdte a masszázst a lábamtól haladt felfelé. Vegyes művelet volt ez, hol lágyan simított, szinte cirogatott, hol keményebben gyúrt, nyújtott. A tantrikus és a svéd masszázs elemeit ötvözte egy nagyon kellemes mozdulatsorra. A fenekemnek -külön figyelmet szentelt, jó alaposan átgyúrmázta, időnként jó mélyen besimitva a zacsihoz és az ánuszhoz . A legérdekesebb az a fogása volt amikor a két bokámtól indulva két kézzel erősen vegignyujtott a nyakamig ,ilyenkor teljesen rásimult a hátamra, éreztem mellei hűvösséget a bőrömön. Fordulás után még átmasszírozza a combom, a mellkasom.
  • Levezetés:

    Olajat engedett a farkam környékére, majd lassú mozdulatokkal simogatni kezdte hol erősebben, hol gyengéden a gátat, a zacsit és környékét, huzogatta finoman a farkam, két keze közé fogva sodorgatta., hüvelyk és mutató ujjával kört formálva dörzsölte a maakkost. Magamhoz huztam, csókolóztunk, hozzám simult, kezem a melleit markolta , simogattam melytől a bimbók ágaskodni kezdtek. Kezem délnek indult, becsusszant a lábai közé, ahol már nedvesedett rendesen, ujjaim megtalálák azt a bizonyos pontot és innen már nem is szakadtak el tőle. Az ő keze sem volt tétlen rendesen kezelte a farkam. Egy kis idő elteltével légzése gyorsult, torkából nyőgések szabadultak el, majd remegni kezdett és ráfogott a kezemre, nagyon érzékennyé vált mondta. Remélem sikerült eiröppennie. Kis pihegés után lecsuszott a lábaim közé és az ajkaival vette kezelésbe a farkamon, szopogatta, benyelte, nyelvét pörgette rajta, mindent meglett az örömöm érdekében majd egyszercsak a szájában lett végem. Nem vált köpködő viperává, szájában hagyott lenyugodni, csak utána kezdett tisztogatásba. Időm közben le is járt így gyors fürcsi, majd el.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrektül, ahogyan a nagykönyve meg van írva. Pesti átlag. extrákról nem beszéltünk,nekem így volt fullos.
  • Összkép:

    Vakrepülés volt ismét, nem volt beszi. De jól sikerült, lehet, hogy mázlista vagyok., de inkább Virág kedvességén, no meg persze az inteligenciáján és erotikus mivoltának az érdeme.
Happy Massage