• Virág

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éjszaka hívtam, de egyből felvette. Kedves hangja volt a telefonban. Elmondta a lehetőségeket, és megbeszéltük, hogy mit szeretnék. Szerencsére azonnal tudott fogadni. (Vagyis fél órát kért, de nekem annyi úgyis kellett, mire odaértem.) Tetszett a telefonban a hangja, kifejezetten kedves volt.
  • Megközelítés:

    A parkolás kicsit nehéz volt (lakótelep, és mindenki otthon volt), de végül találtam helyet. BKV-val sem lehet bonyolult, mert jár arrafelé valami villamos. Odaérve hívtam, elmondta a kapucsengőt, simán bejutottam.
  • Helyszín:

    Átlagos panellakás, átlagos fürdőszobával. Volt 4-5 féle tusfürdő, és néhány száraz törölköző. A szobában franciaágy franciaágy, két fotel, lehet hová a ruhákat pakolni. Klíma nincs, de ventilátor van.
    Kolléganővel rendel, de ő a másik szobában aludt.
  • Lány külseje:

    Virág nem nádszál, de ez látszik is a képeken. Fehérneműben fogadott, de megkértem, hogy vegye le, jobban szeretem a selymes bőrt, mint egy textildarabot fogdosni. Nagyon szép formájú szája van, rá is kérdeztem, alakíttatott-e rajta, de nem.
  • Action:

    Nekem fontos a csók, ezért egy kicsit mindig félve megyek, mert valahogy azt tapasztalom, hogy az adatlapon vállalt csók inkább néhány gyors szájra puszi. Hát itt most nem ezt történt. Ahogy előjöttem a fürdőből, Virág átölelt, és még csókolózni kezdtünk. De úgy, mintha a barátnőm lenne. Simogattuk egymást, és lehanyatlottunk az ágyra. Folytattuk a csókokat és simogatásokat, aztán Virág célba vette a farkamat. Mondtam neki még előtte, hogy nem szeretem a pornós, mélytorkos franciát, inkább finoman, lassan indítsunk. Ezt be is tartotta, pont úgy csinálta, ahogy szeretem. Egy idő után gumit kértem, és misszionáriusban folytattuk. Kellemesen szűk volt, de pár perc után előjött az óvszerfóbiám, és visszakéredszketem a szájába. Így is lett végem, aztán kis tisztálkodás. Én hűtöttem magam a ventilátor előtt, Virág pedig mögém telepedett, a nyakamat, vállamat masszírozta, és beszélgettünk mindenféléről. Fogalmam sincs, mennyi időt lehettem nála, mert nem láttam órát a szobában, de olyan érzésem volt, hogy ha nem kelek fel egy idő után, akkor még most itt ott lennénk :-)
  • Elszámolás:

    Előre odaadtam a pénzt, valahogy nekem ez a természetes. Az ár szerintem a manapság szokásos.
  • Összkép:

    Nekem nagyon tetszett a randink. Azt hiszem, ha valamire azt lehet mondani, hogy barátnőfeeling, akkor ez pont az. A pénzt leszámítva olyan volt az egész, mintha átmentem volna a szomszéd nőhöz egy kis hancúrra, mert elutazott a férje.
Happy Massage