• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Emily hirdetését meglátva hamar hívtam és megegyeztünk egy 2 órával későbbi találkozóban. Hamar felvette hívásom és vele beszéltem.
    Készséges és informatív volt a telefonban de nem mondanám kedvesnek. Mély hangja nem tűnt igazán barátságosnak sem. Adatlapos vállalásait szóban megerősítve és a pontos címet megadva indultam hozzá hamarosan. 
  • Megközelítés:

    Szombathelyen a Rohonci út egyik magas panelja a cím. Parkolással szerencsém volt mert a szemközti ingyenes nagy parkolóban éppen felszabadult egy hely amit elfoglalhattam. 
    GPS pontosan a címre visz de én már ismertem. 
  • Helyszín:

    A lakás vertikálisan féltávon található az épületben és lifttel érkeztem. 
    Két szobából,konyhából és egy aprócska, kádas fürdőszobából áll a kis panellakás és a célnak megfelel. A kicsi szobában egy túl puha és süppedős szivacsos franciaágy található. 
    A hirdetésben olvasható "füstmentes lakás"megjelölés ellenére penetráns dohányfüstszag terjengett a folyosón és az a konyhából származott. A fürdőben egyetlen tusfürdő volt de az minőségi és nagyon kellemes illatú. Szájvíz nem volt és a kilépő tocsogott a víztől. A víz baromira nehezen állt be a kívánt hőfokra és leginkább forrázni akart. Mindezek számomra mellékesek, így azoknak írom akik úgy döntenek, hogy ide pályáznának. A lényeg, hogy mindezen körülmények ellenére tisztán álltam elé a majd' 40°C-os kánikulai melegből érkezve a fürdés után. 
  • Lány külseje:

    Emily vékony és 178 cm magas lány formás eredeti cicikkel. Kért, hogy a bimbókkal óvatosan bánjak de a ciciket lehet simogatni-markolni( ezt is óvatosan tettem) . 
    A képein látott fazonírozott punci helyett egyenletes 2-3 napos borosta fogadott de ez nem igazán zavart. 
    Arca markánsan karakteres, hosszú fekete műszempillákkal. Hosszú haja fekete és erős szálú. Apró tetkója volt a hasán a vakbél felett, nem zavart. Hasa lapos és nagyon formás, pedig testét nem mondanám kifejezetten izmosnak.  Valódi -retusálatlan képekkel hirdet és a valóságban tapasztaltak megfelelnek a képein látottaknak. 
  • Action:

    Kézfogással üdvözölt, és annyit már előre tudtam, hogy nála csók még opcionálisan SEM elérhető.
    Legalább nem szédít a "szimpátiaalapú...." szövegezéssel aztán a helyszínen közli, hogy nem szokta vállalni.
    Mosolyt nem láttam az arcán aminek persze nem örültem. Csak most jut eszembe, hogy fogalmam sincs miben fogadott mert alakjának és mimikájának feltérképezése túlontúl elfoglalt.
    Nem tűnt barátságosnak és tekintete már közel állt az ellenségeskedőhöz.  
     A korábban megbeszélt egy órát kértem tőle és hamar a fürdőbe távoztam. 
    A szobában kétrészes push-upos fehérneműszettben várt. Itt úgy tűnik visszatért már a memóriám. Az ágyra heveredtünk és rögtön a triplakapcsos cicifix került le és tette szabaddá formás kebleit. Kérte , hogy a bimbókkal csak óvatosan mert érzékenyek .Nem szoktam vadul bánni velük de ő persze ezt nem tudhatta, hiszen nem ismert. 
    Ülő helyzetben saját maga vette le a bugyit, és a nagyon hosszú combjai közé pozicionálva magam meg is kezdtem a nyalókázást. Kezdetben még nézte mit csinálok (nem mintha túl sokat látott volna) de hamar csukott szemre váltott révedő tekintettel. Kezeimmel combjait és lábait simogattam majd a melleit és a hasát is amire felnevetett mert csiklandós. Visszatértem a combtövéhez és itt is nagyon finoman cirógattam lassan a puncijához közelítve. Diszkréten sugárzott jeleiből vettem, hogy nem szeretné az ujjazást (ettől még nagyon távol voltam) ezért nem stresszeltem és maradtunk a nyelvi megközelítésnél amit viszont egyre jobban élvezett.
    A nyalás elején elég hamar sejtettem, hogy nála a beteljesülés biztos lesz csak az idő a kérdés. 
    Hasának lüktető izomjátéka egyre fokozódott és viszonylag hamar és annál is hirtelenebb módon esett át amikor bekövetkezett az orgazmusa. "Finoman és lassan! " -kérte, és felfelé húzódott az ágyvég irányában . Még a combjának cirógatására is nyárfalevélként rezzent össze. "Most egy ideig nagyon érzékeny." -mondta, így evidens volt az én kényeztetésem az ő ajkai által. Gumit húzott és nagyon kellemesen kezdett franciázni. Már régen éreztem ennyire izgatónak egy nyelv játékát gumin keresztül! 
    Néha hosszában végigszaladt a farkamon de a zsákocska már kimaradt amit nem bántam mert engem többnyire nem igazán izgat. (Pontosabban nagyon kevés lányt ismerek aki ezt magas fokon műveli! (név chatben :) ) Szóval: izgató nyelvjátékának hatására hamar keménnyé vált farkam és meg is kértem, hogy lovaglóban nyissunk ami mint valami imitáció, úgy zajlott mert csak a farkam feléig ült rám és úgy szabályozta, hogy ez ebben a pózban így is maradjon. 
    Tehát legalább kétfajta lány van: az egyik ha nem szeret egy adott pózt akkor nem is vállalja, míg a másik aki bár nem szereti, de próbál a vendég kedvében járni mégha csak félig is sikerül. Emily ez utóbbi kategória. Kíváncsi voltam mi fog történni missziben és máris megfordultunk ehhez.
    Síkosítózás után hatoltam belé ( a nyalókázás után gondosan megtörölgette magát) , és annak ellenére, hogy combjainak a megszokotthoz kissé szűkebb terpeszével szabályozta a behatolás mélységét, ez a póz már lényegesen izgalmasabbnak hatott.  
    Nyögései nem tűntek megjátszottnak és egyre inkább élvezni tűnt az aktust. 
    Lábaival átkulcsolta a derekamat és végre majdnem teljesen behatolhattam a puncijába.
    A szobában nagyon meleg volt és egy idő után Emily már alig bírta a "kettős hatást". 
    Oldalt fordultunk de ebben a pózban fájdalmasnak bizonyult neki így jöhetett a doggy. Egyetlen kérése ez volt : "Jól van, de ne nyomd tövig!". Szófogadó voltam és kíméletesen "szeretgettem".
    Két tenyerét egymásra helyezve és összefonva szorította azokat miközben igyekezett minél jobban előrehúzódni előlem és egy ideig még tartotta a frontot de aztán feladta és megjegyezte, hogy minden igyekezete ellenére "követem". Felajánlotta, hogy egy kicsit még lovagol rajtam és azt az első etapban megtapasztalt "félig mehet be" módon meg is tette.  Mivel már elég jó ideje szexeltünk ezért nem csináltam gondot ebből sem és kértem, hogy kézzel fejezze be nekem. 
    Kis koncentráció után a hasamra verte és nevetve jegyezte meg: "Testre élvezés! Saját magadra. "
    Egyébként rá is mehetett volna de ezen már nem akadtam fent. 
    Nedves törlőt adott és magamat megtörölgetve hamar fürödni távoztam. Utókezelés-simogatás-összebújás Emilynél ismeretlen fogalmak vendégként. Ezt már a bejelentkezés során el is mondta : " Nem vagyok az a bújós fajta." Korrekt. Köszönéssel búcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    A régi bp.-i átlagnak ( jelenlegi vidéki átlag) megfelelő méretű csokor érkezésem után került a TV-asztalra és fürdésem alatt kivándorolt a szobából. Nagyjából azt kaptam amire számítottam a bejelentkezésem során folytatott beszélgetésünk alapján. Még éppen megérte kategória. 
  • Összkép:

    Emily vonzó képei elegendő hajtóerőt képeztek látogatásomhoz. Megjelenése megfelelt az elvárásaimnak habár tudtam előre, hogy ez a randi nem egy egymást felfalós, szenvedéllyel ölelkezős légyottként vonul majd be emlékezetembe.  
    Vállalásait teljesítette de érezhető volt, hogy az aktus számára egy "szükséges rossz" kategória. 
    A nyalást leszámítva nem oldódik fel a vendéggel ( legalábbis velem nem törte át ezt a gátat) és a randi végén még el is árulta, hogy utálja a pasikat, ami a fogadásomkor látott szúrós tekintetét teljesen megmagyarázta. Őszinte lány mindenesetre. 0 % illúzió. Mindezek ellenére tette a dolgát és nem próbált meg kibújni alóla, mindössze a neki nem tetsző pózokban igyekezett tehermentesíteni magát.  Érdekes kaland volt a maga nemében. Nem volt kudarc, de erősen megfontolt-higgadt viselkedés kell hozzá és nem többet igényelni mint amit vállal. 
Happy Massage