• ZOÉ

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Nagyon kelemes hangja van, részletesen elmondott minden lehetőséget. Még telefonban megbeszéltük az időpontot. Később módosítani kellett, de nem volt probléma.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerűen, egy villamosjárattal megközelíthető a Margit körúton. Korábban érkeztem, de a környéken vendéglátó üzemegységek is működnek, ha el kell ütni az időt... Parkolás a környező mellékutcákban.
  • Helyszín:

    Régi bérházban szépen felújított lakás. Több szoba is van, de nagyon csendes hely. Előszobában fotelek, ivóvíz automata, beljebb Zoé kis szobája. Nagyon tetszett, szép belülről. A tatamin alakban elrendezett törülköző, rózsafejekkel díszítve... Nagyon szép volt, tetszett, hogy így várja a vendéget. Fürdő mindennel felszerelt, tusoló, szájvíz és többféle tusfürdő. Higiénia magasfokon.
  • Lány külseje:

    Képei jól adják vissza szépségét, csodás alakját. Valóságosan is gyönyörű! Arca szép, szemei csodásak, igézőek (kérdezte is néha, hogy miért nézem? :). Mosolya is csodaszép. Teste nőies, telt, cicik ideálisan gömbölyűek, popsi is fenséges. Bőre selymes, érintése izgató.
  • Erotikus masszázs:

    Kiváncsi voltam, ezért egy olajos cicis masszázst kértem, kaptam. Lábaimhoz ült, majd a lábszáraktól felfelé kezdte átgyúrni az izmaim. Közben ismerkedtünk, beszélgettünk mindenféléről, még zenéről is. Lassan befejezte, majd rámfeküdt és simogatva, cicivel is masszírozva csúszkált, rendkívül erotikusan, érzékien! . Sokszor puszilgatott közben, simogatott is, az átélt események hatására már elkezdte a levezetést:
  • Levezetés:

    kérdezte, kényeztethet-e? Igent mondtam, de előbb magamhoz vontam és néhány perces csókolózás következett, s így előkészítve a hangulatot. Olajat kent a kezecskéire, majd rövid kézimunka után forró ajkai közt találtam magam, nagyon finom és jó volt, majdnem azonnal végem lett... de tovább csinálta, sokszor szemembe nézve (és gondolom, mosolyogva, de ezt a szituáció miatt csak képletesen). Eltelt néhány perc, majd finom isteni franciája meghozta gyümölcsét. Még csinálta kicsit, nem hagyta abba, szépen befejezte. Tisztogatás után kértem, hogy feküdjön le mégpedig hanyatt, és csókolóztunk kicsit, végigpusziltam a fülecskéitől, a nyakán keresztül a mellbimbókig - itt kicsit hosszabban időztem, mert láttam hogy élvezi - Lejjebb haladva, a hasikáját és végül a finom puncikáig. Itt töltöttem a több időt, folyamatosan figyelve az arcát, mellét is simizve, majd gyengéd kényeztetésem beérett! Teste remegett aztán kicsit eltolta az arcom, de láttam rajta, hogy jólesett neki :). Szépen megköszönte, szeinte nagyon finom volt :) Kis pihenő után, amikor ismét mellém bújt, inkább kislányos bájjal, mint egy cica. Újra felvetette, hogy masszírozna még, de mosolyogva mondtam neki, h pihenjen egy kicsit. Még beszélgettünk egy sort, aztán megint eliramodott a lábaim közé kényeztetni! Ismételte a csodás eredményes technikájával, még sosem sikerült ez senkinek sem!
  • Elszámolás:

    A virágszálakat borítékban hagytam a szekrénykén, teljesen korrekt, abszolút megérte.
  • Összkép:

    Zoé gyönyörű, bájos ifjú hölgy, hatékony, profi masszázzsal és isteni franciával. Nagyon kedves, aranyos, élvezet vele minden perc! Szereti, ha kényeztetik és én is nagyon szerettem, simogatni is, csólolni is! Mielőtt elmentem, megöleltük egymást, hosszan csólolva. Visszavár és én biztos megyek Hozzá még sokszor!
Happy Massage