• Hanna Milf

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy könnyed ebéd után a meló folytatása előtt éreztem magamban némi plusz erőt amit úgy gondoltam ki kéne adnom magamból. Nézegettem a zalaegerszegi kínálatot és mivel úgy voltam vele, hogy Hannát még nem volt lehetőségem megismerni teszek vele egy próbát. Néhány csengetés után felvette, elmondta az alap dolgokat, majd néhány részlettel kapcsolatosan abban maradtunk, hogy személyesen pontosítjuk.
  • Megközelítés:

    Ironikus, hogy az előző beszámolómban leírt lakásban voltam ismét, így most annyira bőven nem térnék ki rá újra a GPS egyértelműen odavisz a házhoz, csak egy kicsit oda kell figyelni a számozásra. Parkolóhely ezúttal is volt néhány közvetlenül az épület előtt.
  • Helyszín:

    Ezúttal a másik szobában voltam, ahol kihúzható kanapé helyett egy franciaágy fogadott és jóval nagyobb tér ami ebben a melegben ami a napokban van nem hátrány. Székre le tudtam tenni a dolgaimat, nagy tiszta törölközővel pedig el is indultam a fürdőbe, ami egy átlagos vállalható fürdő, káddal. Zuhanyfuggony mondjuk jó lenne mert bármennyire is próbálkozik Az ember nehéz nem összevizezni a padlót. Szájvíz, kis pohárkák és 3 fajta tusfürdő volt nekem ez bőven megfelel.
  • Lány külseje:

    Az adatok teljes mértékben megfelelnek a valóságnak korban súlyban és magasságban is. Hosszúlábú magas hölgyről beszélünk aki magassarkúval majdnem akkora volt mint én, ami egy nőtől nem kis bravúr. Piros kétrészes fehérneműben és fekete harisnyában fogadott, elmondása szerint sokat költ fehérneműkre. Engem mindig jobban érdekelt ami alatta van, úgyhogy ezen azért gyorsan továbbsiklottam. Teste nem a legfeszesebb, de egyaltalan nincs rossz formában. Arca nem az esetem, de csúnyának egyáltalán nem lehet mondani. 100%ban ügyel a higéniára, ami nagyon fontos számomra is, ilyen téren nem érheti szó a ház elejét.
  • Action:

    Állva kezdtünk ismerkedni, simogattuk egymást, amíg én igyekeztem megszabaditani a fölösleges ruhadaraboktol ő a testemet csókolgatta és a nemesebbik felemet masszírozta. Nagyon ügyes keze van ez már az elején is feltűnt, könnyedén izgalomba tudja vele hozni az embert. Majd az ágyra feküdtünk, és egy kellemes natúr franciaval ajándékozott meg. Nem vagyok francia párti, de az érdeklődésemet nem lohasztotta le, és jó volt nézni is ahogy dolgozik rajtam. Egy idő után gumit húzott, majd kérdésemre beleult. Elég erős iramot diktált, éppen ezért miután éreztem, hogy ma csak 1 menetre leszek alkalmas kértem, hogy forduljunk misszibe, szerettem volna én a tempót diktálni. Ebben a pózban elég jól megtaláltuk a közös hangot, és elcsattant pár komolyabb nyelvkavarós csók is. A vég előtt kértem, hogy kutyában végezhessem be a sorsom, ami így is lett, telelőttem a gumit. Hagyott pihenni, letisztogatott, beszélgettünk egy kicsit majd fürdőbe el, és köszönésként 2 puszi.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt hirdető, amit megbeszéltünk úgy is volt. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Hiányérzetem nem maradt hiszen amiért mentem azt megkaptam. Nem tartozik a top élményeim közé, kicsit távolságtartó volt a hangulat, de ez bőven betudható, az első találkozónak. Profi hirdetőről van szó aki inkább húz a barátnőfeeling felé mint a pornós vonal felé amit vállal azt maximálisan be is tartja, és odateszi magát. Aki egy profi és korrekt 40es hölggyel szeretne lenni neki mindenképp ajánlott kategória.
Happy Massage