• Eni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Utolsó beszámolóját olvasva figyeltem fel rá és tettem be a kedvencek közé. Másnap reggel hívtam, első csengetésre felvette. Gyorsan megbeszéltünk egy órás randit két nappal későbbre, a nap közepére. Az összes szükséges infót adatlapjáról ismertem, a pontos címet megadta (piros pont), csak azt kérte, hogy a randi napjának reggelén megerősítés gyanánt hívjam vagy küldjek SMS-t. Utóbbit tettem, gyorsan válaszolt – Várlak – írta.
    Mivel a tervezettnél jóval hamarabb végeztem a munkával, így próba szerencse alapon felhívtam, hogy mehetek-e azonnal. Mákom volt. Először is rögtön felvette, másodsorban pedig indulhattam hozzá. Nagyon pozitív hozzáállás!
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a Margit körút Mechwart téri megállójától egy percnyi sétára található a helyszín. A parkolás fizetős és nehézkes de emiatt fájjon a négy kerékkel közlekedők feje. A cím egyértelmű, az épület eltéveszthetetlen. Telefon a kapuból, egyszerű a kapukód, bejutva szemben a lift, de még az öreg csocseszek is nyugodtan lépcsőzhetnek, nem kell magasra menni. Eni az irányt is megadja, ami úgy értendő, hogy amikor felértél a szintre, akkor kell a mondott irányba fordulnod.
  • Helyszín:

    Kitűnő állapotú nagypolgári lakás több szobával, nagy előtérrel, folyosóval. Valószínűleg volt más is a lakásban, de egy pisszenést sem hallottam. Pusztán azért gondolom, hogy nem voltunk egyedül, mert a végén Eni kinézett, hogy szabad-e a fürdő. A fürdőszoba elég tágas, épített zuhanyfüggönnyel elzárt zuhanyozó áll a tisztálkodni vágyó vándor rendelkezésére. Tusfürdőből legalább 20 féle közül választhatsz, szájvíz, dezodor, két nagy méretű, tiszta törölköző jár mindenkinek az indító és befejező fürdéshez.
    Az egész lakásban rend, tisztaság mindenütt. A szobában masszázspad, tatami, bőr kanapé, szék, hangulatvilágítás, háttérzene és polc a kellékeknek. Hosszú tükör a tatami oldalvonalával párhuzamosan a padlón, a falnak támasztva szolgálja a kukkolni vágyók igényeinek kielégítését.
  • Lány külseje:

    Eni egy pici, csinos, jópofa lány, mindene a helyén van, Mosolygós szája, huncut szemei rabul ejtik az embert. Alakja leginkább úgy jellemezhető, hogy tömör gyönyör. Selymes bőrű kemény, jól markolható húsú leányzó, gyönyörű, nagy mellekkel és imádni való babapuncival megáldva. Különlegessége, hogy – valószínűleg táncos múltjából fakadóan – lába, illetve talpa annyira érzékeny, hogy megfelelő izgatás, simogatás, kaparás, nyalogatás következtében orgazmusra képes. Ínyenceknek megbecsülendő kincs!
  • Erotikus masszázs:

    A lakásba érve bemutatkozás, puszi, puszi, cipő le és irány a szoba. Valami kis semmiség volt rajta, de hogy mi, azt meg nem mondom. A szobában átadtam kis ajándékomat, majd némi dumcsi után vetkőzni kezdtem. Eni széttárt karjaiban leendő törölközőmet felemelve, kifeszítve, mint paravánt tartotta, hátha szégyenlős a kedves vendég. Törölköző a derekamra és irány a fürdő. Eni mutatta az utat, majd megvárt a fürdő előtt. Igyekeztem, hogy minél több időt tölthessünk együtt a rendelkezésre álló egy órából.
    A szobába visszaérve mindketten gyorsan megszabadultunk a fölös textiltől. Ölelkezve egymást simogatva, puszikkal ismerkedtünk, majd Eni hasra parancsolt a tatamira. Nem beszéltünk meg semmit, majd alakul a dolog. Mindössze tréfásan annyit mondtam, hogy kíméljen meg a könyökkel való kínzástól, nincs mit bevallanom. Megnyugtatott, hogy lazító masszázst kapok. Ígéretét nagy megelégedésemre be is tartotta. Meleg olajjal masszíroz, amit bőven használ a szükséges helyeken.
    Hátamat, lábamat egy kellemesen, éppen hogy nedves hosszú törölközővel letakarta, majd ezen keresztül tenyérrel végignyomkodta testem. végezetül a talpamhoz ülve lassan, nagyon erotikus érzést keltve lehúzta rólam a törölközőt. Olajat öntött a vádlimra fenekemre és indult a lágy, kényeztető masszázs előbb a bal, majd a jobb oldalamon. Combtőhöz érve benyúlt a fenekemhez, izgatta, majd a zacsit is megbirizgálta ujjheggyel, illetve leellenőrizte a rúd állapotát.
    Fenekemet megemelve voltam segítségére a kutatásban, de figyelmeztetett, hogy lazuljak csak nyugodtan, Ő mindent megtalál önállóan, akár csukott szemmel is. Innét kezdve nem tudom szétválasztani a masszázst és az erotikát, mert mindkettő egyszerre volt jelen. Eni úgy nevezte, hogy ez a felhúzós szakasz, amit a(z) (erotikus) kínzási periódus követ, hogy aztán megkapjam a feloldozást.
    A hátmasszír alatt folytatódtak az erotikus benyúlások, de új elemként bevetésre került a csúszka! Átéltem már néhány csúszkát, de számomra eddig Enié volt a legjobb. Beolajozta magát, ciciket, puncit, mindent és a vádlimtól a nyakamig csúszkált rajtam hosszában, keresztben, cicikkel, majd puncival izgatva mindenem, közben kezével is simogatott. A farkam meg csak állt egyre merevebben, már nagyon kényelmetlen volt a hason fekvés.
    Végre elhangzott a bűvös szó: megfordulhatsz!
  • Levezetés:

    Hanyatt fordultam zárt lábakkal. Ráült a combjaimra, beolajozta a mellkasomat no meg a farkam, közben gyönyörű cickóit markolásztam, olajoztam rendesen. Kezdődőt az újabb csúszka – puncival a farkamon – közben smár, csókok, mellei, feneke markolászása volt a műsor. Pár perc múlva megfordult, fenekét, talpait mutatta felém. Masszíroztam, simogattam, körömmel karcolgattam a talpait, de ezt a műfajt még tanulnom kell. Valahogy– nem is értem – elvonta figyelmemet az a csodás punci és a harapnivalóan hívogató gömbölyű popsi. Ujjammal izgatni kezdtem a puncit és az ánuszt is, de utóbbiból nem kért. Közben Ő lábaimra hajolva farkamat meg a zacsikat izgatta.
    Kértem, hogy hadd kényeztessem először én, mert így nem kell megosztanom a figyelmem, mint 69 esetén. Hanyatt feküdt, párnát tett a feje alá és a világ egyik legszebb baba punciját kínálta fel. Óvatosan kezdtem a már nedves punci kényeztetésének, de Eni sóhajai, remegése, csípőjének emelgetése, fenem húzása-eltolása, combjai szorítása mind-mind irányították nyelvcsapásaim amplitúdójának, frekvenciájának változtatását, az erősebb, vadabb és a csendesebb, lágyabb szakaszok váltakozását. Elég hosszasan szorgoskodtam, de az eredményt nem tudom. Vagy háromszor is elröppent a párom, vagy csak közel járt a csúcshoz. Egy levezető szakasz után helyet cseréltünk.
    Igen ám, de az öreg harcos munkálkodásom alatt leeresztett és Eni szájmunkája sem hozott kielégítő eredményt. Javasoltam a prosztata masszázst, amit partnerem készségesen teljesített. Időnk a végéhez közeledett, már éppen szólni akartam, de Eni nem adta fel, végül száj- és kézmunkája együtt meghozta a sikert. A makk hegyén ujjával körözve ért el a vég, tisztességes adagot terítettem szét a kezén. Letörölgetett, kaptam vizet, majd a fürdőbe kísért.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak mennyisége a bővebb infóban megtalálható. A végén tettem le egy borítékban a masszázspad szélére. Még viccelődtünk is a "levélen". Pesti átlag egy átlagon felüli élményért cserébe.
  • Összkép:

    Eni mindent megtesz azért, hogy vendége felfrissülve, kielégülve távozzon tőle. Igazi ínyenceknek ajánlom, de egy óránál mindenképpen hosszabb időre érdemes igénybe venni, megismerni tudását, képességeit.
    Köszönök mindent!
Happy Massage