• Amanda_Diamond

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap épp “olyan” kedvem volt, így aztán keresgéltem egyik és másik oldalon, így találtam rá. Küldtem egy üzenetet, amire meglepő módon nagyon gyorsan választ is kaptam. Aztán tárcsáztam és telefonon megbeszéltük a részleteket.
  • Megközelítés:

    A telefonban megkaptam a címet, melyet a GPS ismert a mobilom, viszont amikor a helyszínre értem, akkor egy másik utcában találtam magam :). Ezt viszont megoldottuk telefonon, kaptam egy kis útbaigazítást és pont a ház előtt álltam meg, s ott is hagytam a kocsit. Ingyen és bérmentve.
  • Helyszín:

    Itt őszinte leszek: lehetne és lenne is mit szépíteni. Alapból nem kedvelem azokat a helyeket, ahol a cigifüstöt érezni a kecóban, plusz ehez a fürdő ill. a WC állapota is egy meglepetés volt. :( Szanaszét dobálva különböző cuccok, s még ha nem is a fürdőszoba csekkolása a vendég fő célja, mindenképp jobb és kellemesebb egy rendezett lakásba érkezni. Itt ez nagyon hiányzott. Hozzá kell tennem, hogy nem a budapesti kecóban voltam, hanem a vidéki helyszínen, csak hogy ne tévesszem meg azokat, akik esetleg már jártak a hölgynél a fővárosban.
  • Lány külseje:

    A másik oldalon vannak képei és a neve is másként szerepel ott. Az ottani fotókból kiderül, hogy nem egy vékony kis csaj fogadja majd az embert, viszont poci tájékában egy kicsit más a hölgy, mint a képeken. Mindenesetre maradtam; egyébként arca és a hozzáállása abszolút rendben van. Helyes, aranyos.
  • Action:

    Klasszikus menet: üdvözlet puszik kíséretében, útbaigazítás a tetthelyett illetően, majd tusolás és irány az ágy. Leheveredtünk, megkérdezte, hogy mit szeretnék, majd szólt, hogy rendezzük az anyagiakat. 1,5 óra volt a terv, majd meglátjuk alapon. Nem kellett sokat kérni, kezelésbe vette a kis havert. Gyengéden, lágyan, kezét is néha használva kezdett el szopni. Itt történt aztán egy pár perc múlva egy olyan dolog, amit mélytoroknak hívunk, s nekem ebben még nem volt teljesen odaadó partnerem. Eddig. Kinyitotta a száját és bekapta, ahogyan kell. Nem vagyok egy “óriás”, meg kell hagyni, viszont szépen, tövig bekapta és szopott, mintha az élete múlna rajta. Itt eldöntöttem, hogy NFVSZ lesz a mai menü, s csak hagytam, hogy dolgozzon a kis ajkaival és a nyelvével. Melleit markolászva néha felnéztem és a félhomályban gyönyörködtem a látványban. Ilyen technikával, s ilyen mohón még soha nem szopta a farkam egy nő sem. Köpködött, néha nyögdécselt, körözött a nyelvével, majd újra tövig bekapta. Zajlott ez így egy jó 40 percet, majd telelőttem a száját.
    Beszélgettünk még egy kicsit, aztán ennyi volt a mai napra. Aranyos, normális csaj egyébként és nagyon kedves, ami azért nagy plusz.
  • Elszámolás:

    Az elején kérte, ami nem gond. Itt egy kicsit viszont talán izgulhattam, mert még egyszer emlékeztetett, hogy akkor rendezzük amit kell. Ilyen még nem volt nálam, franc se tudja mire gondolhattam... :)
    Ami viszont nagyon pozitív, hogy visszajárót kaptam, mivel a megbeszélt időhöz képest kevesebbet maradtam.
  • Összkép:

    Egyik legjobb francia lecke, amit valaha élvezhettem. Nagyon tudja a farkincát kényeztetni és ezt érzi is az ember. Szerintem egyszerűen imád szopni, ami valljuk be, hogy a férfiember számára azért nagyon jó érzés. Nemde? ;)
Happy Massage