• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megcsörgettem, elsőre fel is vette, és megbeszéltük a randit, kedvesen tájékoztatott mindenről, a kellemes hang és a közvetlensége már a telefonban is bizalmat árasztott.
  • Megközelítés:

    Hősök terétől három perc séta .
  • Helyszín:

    A tett színhelye tágas, többszobás lakás, ahol a hölgy egyedül van, ami nekem fontos szempont. Rend és tisztaság mindenhol, a baszobában hatalmas franciaágy, van hely, ahova a ruhákat le tudja tenni az ember. A fürdőben is el lehet férni, megfelelő méretű törölköző, és többféle tusfürdő, valamint szájvíz áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Dögös milf kategóriás hölgy, szép szemekkel, vonzó arccal és jókora cickókkal. Van rajta mit fogni, de ez a képeiről is látszik (amiken egyértelműen ő van), ezért aki a nagyon vékony lányokat kedveli, ne keresse fel, de aki a teltebbekre bukik, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia hozzá
  • Action:

    Már az elején érezhető volt, hogy megvan az az összhang, ami egy kellemes együttléthez szükséges. Dumcsival indítottunk, majd elléptem tusolni, aztán ő tűnt el pár percre, és máris kezdtük az eksönt. Kezdetnek gyengéden megmasszírozott, amivel sikerült is kellőképpen felhúznia, úgyhogy rövidesen ledöntöttem az ágyra és kényeztetni kezdtem. A csókja nagyon finom és érzéki, aztán lejjebb mentem és a melleivel foglalatoskodtam egy darabig, majd nyalni kezdtem a finom nunit. A nedvesedésből és az egyre hangosabb sóhajokból arra lehetett következtetni, hogy ő is élvezi a dolgot. aztán cseréltünk a lábaim közé térdelt és következett az isteni francialecke. Nagyon jól csinálja, nem is bírtam sokáig, vegyvédelmi fel, és kutyussal kezdtem a pózok sorát. Nem semmi látvány, ahogy a feneke mozog a kemény farkamon, és láthatóan élvezi is, amit csinál. Következett a misszionárius, majd paci, az sem rossz, ahogy a jókora cicik az orrom előtt táncolnak!:) A végén vegyvédelmi le, majd újra francia és így is végzett ki, az utódok a mellei között landoltak. Utána még beszélgettünk kicsit mielőtt újra el zuhanyozni, aztán elköszöntem és elégedetten távoztam. Az időt egyikünk sem nézte, túl is léptem az órát, de ez nem okozott semmiféle problémát.
  • Elszámolás:

    Csomag van, ami igen kedvező, és mindent tartalmaz amit vállal a hölgy. Szóval érték arányban abszolút rendben van. Popó nincs, bár nekem mondjuk igényem sincs rá, de azt saját elmondása szerint nem vállal.
  • Összkép:

    Nem bántam meg, hogy elmentem , mert nagyon jól éreztem magam, és egy kedves, odaadó, ugyanakkor céltudatos és profi hölgyet ismertem meg a személyében. Ha valaki a környéken jár, és nem akar lukra futni akkor keresse fel, nem fog csalódni! Én biztos, hogy még visszamegyek
Happy Massage