• Loretta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment. Napközben hívtam és megbeszéltünk egy este 20:00 órás találkát nálam. Kérte, hogy fél órával előtte hívjam. Így lett, ekkor már más vette fel és fogalma sem volt mit egyeztettünk. Mindegy, mondta fél óra és nálam lesz. 20 perc múlva már hívott is.
  • Megközelítés:

    Debrecen központban vettem ki egy pecót. Modern lakás, jó designnal. Abszolút megfelelő az ilyen találkákra.
  • Helyszín:

    Kis lakás, van benne minden. Betettem egy kellemes zenét, letusoltam és vártam Lorettát, aki a helyszínre érve felhívott. Felvettem, ekkor már a harmadik női hanggal egyeztettem aznap. Beengedtem és elé mentem a folyósóra, ahol 2 perc múlva befordult két gusztusos szépség. Mondom meglepődve:
    - ketten jöttetek? Mire ők,
    - nemcsak egyedül. Betessékeltem őket a lakásba, majd a hevesebb elkérte előre a zsetont és lelépett. Ott maradtam Lorettával. Elég érdekes volt a szitu, de már megszoktam, hogy Debrecenben egyik lány sem teljesen kerek.
  • Lány külseje:

    Loretta külsője viszont az:) Kerek popó, alacsony termet, szép, nagy cicik, helyes “kubai” arc. Kérdezte mit szeretnék, majd kb. mindenre rávágta , hogy az ennyi meg annyi extra. Mondtam rádobok egy Szent Istvánt az extrákra mint kölcsönös francia, ujjazás és mélytorkos- valamint natúr francia. Azt mondta ok. Ezért már nem jött fel a barátnője:)
  • Action:

    Levetkőzött, kérdeztem elmegy-e fürödni, azt mondta fürdött. Leheveredtünk majd simogatni kezdtem hamvas, tini testét. Lassan helyezkedtem combjai közé és finoman nyalni kezdtem. Előadta, hogy mennyire élvezi, de kb olyan odaadással mint egy ndk pornófilmben. Full kamu volt az egész. Na mondom ez így nem lesz jó. Becsusztattam egy majd két ujjam, miközben szívogattam csiklóját. Egyre hevesebben ujjaztam, amitől megjött az igazi hangja:) Hangosan rángva elélvezett, puncija lucsogott a nedűtől. Elkezdtem ágaskodni ettől az élménytől. Ezt kezével felfedezte és belekezdett egy mélytorkos, öklendezős franciába.
    Nyúltam a gumiért, kibontottam, hajánál fogva hátrahúztama fejét, felpattintottam az eszközt, Lorettát gerincre fektettem, párnával felstócoltam a fenekét és keményen el kezdtem dugni. Nagyon élveztük egymást, közben elkezdtünk vadul smárolni. Egyszerre jutottunk a csúcsra. Igazán tartalmas kefélés kerekedett, ahhoz képest milyen lagymatagul indult. A csókért már nem kért extrát:)
  • Elszámolás:

    Az elszámolást már elmondtam. Megkínáltam üdítővel, megfürdött majd tiplizett. Egy órát fizettem, de az egész nem volt 40 perc.
  • Összkép:

    Összességében elégedett voltam, mert megtaláltam a módját, legalábbis elhittem, hogy kielégítsem. Ettől én is maximálisan kielégültem. Ráadásul megszoktam, hogy a debreceni hirdetők nagyobb fele full kamu, lehúzós roma örömlány - már ha ennek lehet örülni:)
Happy Massage