• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Köszönöm szépen a kis élménybeszámolót. Várlak legközelebb is. Puszi

  • Egyeztetés:

    Másodjára jártam nála. Telefonos egyeztetés történt. Reggelről hívtam, de még elfoglalt volt. Kora délelőtt viszont már elérhető. Meg is beszéltük az időpontot, majd később még hívtam egy apró kéréssel.
  • Megközelítés:

    Gps a pontos címre visz, parkolás könnyű de fizetős. Nem annyira forgalmas az a környék, így az ember válogathat a parkolóhelyek között. Parkoló óra rögtön a sarkon van.
  • Helyszín:

    Érkezés után megkaptam a kapukódot és az instrukciókat a bejutáshoz. A ház újépítésű, társas, csendes. Nem futsz össze senkivel. A lakás tiszta, rendezett, illatos. Wc, fürdő makulátlan. Elegendő mennyiségű tusfürdő és szájvíz. Törölköző friss és illatos. Tusolás közben azt néztem, hogy a csempék közötti fugák is teljesen tiszták. A szobában franciaágy biztosítja a játszóteret. Nem nyikorog, nem recseg, épp megfelelően puha matraccal.
  • Lány külseje:

    Arca a képeken kitakart, de nem kell aggódni miatta. Bájos termetés. Mellek hibátlanok, bimbók törődésre ágaskodnak. Teste feszes, bőre illatos, puncija világbajnok. Imádom úgy, ahogy van.
  • Action:

    Kérésemnek megfelelően magassarkúban és egy szál buygiban fogadott. Mikor megláttam már attól kikészültem. A fogadtatás teljesen barátnős. Elmentem tusolni, de előtte megszabadítottam a bugyijától. Pár puszit otthagytam testén és elviharzottam felfrissülni. Visszatérve az ágyon fekve várt. Csókolózni kezdtünk, majd elővette a kis játékszerét, én pedig gyönyörködtem a látványban. Simogattam közben és besegítettem a nyalvemmel domborodó csiklóján. Majd az ágy mellé állva kaptam egy finom franciát. Közben hátranyúltam a háta fölött egészen a lucskos punciig, amelyet gyengéden elkezdtem ujjazni. Mikor má éreztem, hogy ha így megy tovább végem, mintha megérezte volna és gumit húzott. Megkérdezte, melyik pózt szeretném, én pedig rávágtam, hogy az előzőleg elmaradt kutyust. Bepucsított, én pedig egy kicsit felfaltam gyönyörűen felkínált punciját. Majd betettem, és egyből elkezdte magát tolni rám. Közben csak markoltam a hibátlan fenekét és húztam szét, hogy minél mélyebbre hatoljak. A hanghatások sem maradtak el, és a heves tempó következtében be is végeztem dolgom. Nem sietett le rólam, hagyott lenyugodni és kaptam törlőalkalmatosságot. Vízzel kínált és folytattuk a beszélgetésünket ott, ahol legutóbb abbahagytuk. Közben felöltöztem.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint történt. Kérdés nélkül a végén rendeztük a randit. Extrát nem igényeltem, nem is tudom, hogy ezt lehetne-e még fokozni.
  • Összkép:

    Kikapcsolt aggyal és megnyugodott testtel távoztam. Teljes barátnő effektet kaptam, amit én kifejezetten szeretek. Pont annyira kedves és készséges, amennyire kell. Biztos vagyok benne, hogy ki lehet hozni belőle a vadmacskát is. Ez számomra a jövő zenéje. Ismét elégedetten távoztam, és már biztos, hogy visszajáró leszek nála.
Happy Massage