• Viktória

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viktóriához telefonon jelentkeztem be. Az időpontegyeztetésünk meglehetősen rövid volt. 
    A Nyéki Imre uszodához közeli címet adta meg az ismert lakóparkkal, de mint kiderült független szolgáltató a (nem kis) hölgy. Barátságos hangnem jellemezte a telefonbeszélgetésünk során. 
    Hamar tudott fogadni és nyomban indulhattam is hozzá. 
  • Megközelítés:

    A cím az ismert tömbbel már megy fejből is. Parkolóhely: zéró. Kihalásos alapon néha működik. Az úton tovább haladva, a megoldást egy közeli élelmiszerüzlet privát parkolója nyújtotta, viszont azzal nem számoltam,hogy mire visszaérek az autómhoz, addigra  egy időre "privatizálják" azt. Érthetőbben : az elektromos tolókaput éjjel bezárják reggelig, de szerencsémre kb. egy órás várakozás után egy beszállító teherautó vágta át a gordiuszi csomót(s nyitotta távirányítóval a galád kaput) amit szorult helyzetem elemzése és a lehetséges megoldások átgondolása adott számomra. Még mindig bőven jobban jártam mint reggel 6-ig vagy 8-ig az autómban aludni..... :) 
  • Helyszín:

    A lakótömb alacsonyabb számozású felén található lakásban rendel Viktória egy bérelt munkalakásban. Rend van, de engem a cigarettaszag zavart, mindenesetre ezt még apró gesztusokkal sem jeleztem. Vendéglátóm megkérdezte, hogy nem zavarna-e ha elszívna egy szálat, de ekkor elárultam, hogy az számomra elég durva merénylet lenne, ezért letett szándékáról és elmondta, hogy szerencse, hogy nem gyújtott rá pár perce, mert megfordult a fejében.
    (Az adatlapján egyébként nem dohányzik).  KHMMM! :(
    A fürdő kádas és a mosógép éppen egy adag mosandóval végzett melyek társai már kint száradtak. 
    Tusfürdőből nagy választék nem volt de legalább nem okozott fejtörést, hogy melyiket válasszam! :) 
    A szobában van egy szék a ruháknak de én már a nappaliban a kanapéra lepakoltam azokat míg Viki a fürdőt rendezte. Az akció egy franciaágyon zajlik a fal mellett ami egész kényelmes volt és "csendes" .  
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm egy magas növésű,sötét hajú 40-es milf , és korántsem olyan jól néz ki mint a képein. 
    Szerintem régebbi képekkel hirdet mert arányosan mindenhol van rajta pár kiló plusz, ami elég átlagos külsőt kölcsönöz neki a fotóin látható parádés popsihoz és combokhoz képest. 
    Arca nem az esetem. Ezzel nem azt mondom, hogy csúnya lenne, de nem ragadott meg. Átlagos negyvenes családanya. Masszív felépítésű a várt nyúlánk dögös női alkathoz képest. 
    Ő van a képeken de mint mondtam, már nem így néz ki sajnos! A popsija is húsosabb mint azt vártam. Egy kis borosta volt a punciján, de nem zavart mert a lábain sima volt. 
    Ami a képein nem látható: higgadt és megfontolt stílusú hölgy akivel lehet beszélgetni is és nem csak tőmondatokban. Amolyan gondoskodó családanya habitus. Nem emlékszem miben fogadott mert szoknom kellett a látványt ajtónyitás után és eldönteni a maradni-menni?- dilemmát. Maradtam. 
  • Action:

    Mivel a telefonban egy órás időtartamot beszéltünk meg, ezen már nem tartottam illendőnek változtatni. Sokáig nem is húztam az időt a verbális ismerkedéssel, és hamar a fürdőbe távoztam. 
    Viki az ágyon várt Éva-kosztümben én pedig nem sokat teketóriázva egy smaci-partira invitáltam szó nélkül és ebben kitűnő partner volt. A mellbimbóit nyelvemmel izgatva haladtam "délnek", miközben a hasát végigcsókolva érkeztem meg a puncijához. Mindkettőnk borostája (neki "ott lent") birokra kelt egymással de én azért úgy nyújtottam nyelvemet, hogy ne karistoljak vele érzékeny területeket. 
    Kifejezetten élvezte a nyalást amire nem számítottam. A vége felé az ujjamat (majd az ujjaimat) is bevetettem amit nagyon élvezni tűnt. Igaz,elég sokáig tartott az orális lecke ,de  úgy kb. 20 perc után egyszer csak hangosan zihálva élvezett el. Van aki 2 perc után bedobja a gyors színházat és műorgazmust színlelve menekül meg a további (tor)túrától, míg a másik véglet jó sokáig engedi a lefetyelést mert legalább addig sem reszelik a puncusát szénné. 
    Viki egyik kategóriába sem sorolható mert valóban "készen lett". 
    Kis pihegés után(csak ő fújt egy kicsit) fordultunk és most rajta volt a sor a szopikával. 
    Bőnyálas-viszonylag mélyrevevős- kis kezezéssel tarkított franciaóra, de egészen jó volt! 
    Kérésemre lejjebb csúsztunk az ágyon, majd fölém tolatva engedte egyelőre csak a vizuális szemlegeltetést, aztán szép lassan újra nyalizhattam kicsit. 
    Gumírozást kérve fölém jött, és ezt a pózt kihasználva markoltam melleit, majd magamra húzva ismét csókolóztunk.  
    A popsijába markoltam keményen és jó gyorsan keféltem ahogy csak bírtam. 
    Jöhetett a misszi póz! Kezdetben a térden ülő-stírölő verzióban aztán a kényelmes papás-mamásban toltuk. Viktória hangja ismét megjött. A fülembe lihegve egészen felizgatott, pedig már amúgy is volt izgalom rendesen! :) 
    Egy ilyen termetű lánynak illik állni a rohamot és Viki bizony állta is! Nem volt itt nyafi vagy bármi más, csak a nyakamba lihegő forró lélegzete. 
    Még a következő pózváltás előtt egy tacsi és egy vizsla párzása ugrott be amit aztán a béka póz felé tendálva oldottunk meg ezzel már kellemesen "felérve" vendéglátómat.
    Állati elánnal folyt itt is az aktus, és minél keményebben dugtam annál hangosabban nyögött Viki! 
    Azért azt sejtettem, hogy egy ilyen masszív "felépítményben" nehéz kárt tenni és nem is tévedtem!
    Egy jó ideig még döngettem hátulról, aztán bal tenyeremmel a fejét alulról megtámasztva élveztem rá a melleire és azok közé. Kaptam még egy dicséretet a kitartásomért (ez nem mindig előny a lányoknál :))) ) miáltal ő is egészen élvezte az aktust és kis traccsparti után újra fürödni távoztam. 
    Öltözés -ásványvíz tankolás és puszpusz után távoztam a szentélyéből. 

      
  • Elszámolás:

    A budapesti átlagcsokrot kell leszurkolni annak aki Viki karjaiban és lábai közt szeretne kielégülést találni. Én már érkeztem után átadtam a csokrom és az végig a nappaliban a TV-polcán maradt.
  • Összkép:

    Őszintén megvallva, kissé csinosabb lányra számítottam, de a megjelenésétől eltekintve nem ért csalódás. A vállalásait kedvvel és élvezettel tette és úgy éreztem, hogy ő az a kategória aki olyan szinten el tudja engedni magát egy randi során ami sokaknál elképzelhetetlen és valóban képes élvezni a szexet akár egy első látogatás esetén is! Ez valami "kiéhezett milf" -feeling volt és nem is volt rossz, csak közben meg kellett küzdenem fejben az anyuka-kinézet kevésbé vonzó következményeivel.  
    A dohányzás adatlapon nem szerepeltetése számomra elég kellemetlen volt mert nagyon nem szeretem a dohányfüstöt és annak szaglenyomatát sem . Mivel maradtam, ezért "pontlevonás" nem jár, de illene neki korrekt módon feltüntetni ezt az adatlapján.
Happy Massage