• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Imrusom!


    Köszönöm neked Drágám ezt a szuper beszit és a fantasztikus randit is!

    Nagyon kíváncsi voltam már rád, hiszen egy jó párszor próbáltunk mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, de valahogy sosem sikerült. De a türelmednek és a kitartásodnak köszönhetően eljött az a nap, mikor sikerült végre összehoznunk a találkozót :))

    Nagyon kellemesen csalódtam benned és egy kedves embert ismertem meg személyedben, akinek nem mellesleg az adottságai sem piskóták ;))

    Örülök, hogy jól érezted magad velem, ráadásul ahogy láttam rajtad mennyire élvezed a játékomat, az mégjobban beindított ;)

    Remélem még foglak látni téged, hiszen van még mit pótolnunk ami kimaradt a randink során :P

    Úgyhogy várlak vissza Drágám máskor is, ha szeretnél egy csalódásmentes, szép órát tölteni velem!


    SOK CSÓK :****


    Wanda Gold ❤

  • Egyeztetés:

    Elöszőr itt vettem fel vele a kapcsolatot. Bármikor elérhető volt számomra, mindig kedvesen írt vissza, sosem éreztem azt rajta, hogy nem szívesen kommunikál velem. Amikor elmondtam neki mit szeretnék, közölte, hogy VTR-zem le, ott mindent meg ad pontosan. Így hát fogtam magam, VTR, a címe megjött, és indulhattam is, a megbeszélt időpontba. Amikor elindultam, jeleztem, hogy lehet, előbb érek oda 10 perccel, de semmi gondot nem csinált belőle, azt mondta, akkor is beenged.
  • Megközelítés:

    A parkolásról nem tudok semmit se mondani, mert tömeggel mentem. Én a sok sok villamos és az egyik leghosszabb buszjárat helyett, a közelben lévő trolival mentem, ahonnan kb 8 perc séta volt a helyszín. A címet nem lehet eltéveszteni, egy forgalmas központban van, sok - sok ember megfordul arra, de ez engem nem igazán zavart. A GPS sem téveszti el, én az egyik applikációval mentem biztonság kedvéért. A kapu előtt, egy telefon, kapu kódot megkaptam, be a házba, fel a legtetejére lifttel, majd nyílott az ajtó. :)
  • Helyszín:

    A lakás állapota több mint kiváló. Egyszer, szeretnék én is egy ilyet majd magamnak... :) A fürdőben rengeteg, tusi választható, zuhanyfüggő segít abban, hogy ne legyen mindenhol víz, a törülköző is száraz és puha. A baszoba is rendben van, ventillátor segítette a hűtést. Az ágy is kifogástalan volt. Szóval, minden profi volt.
  • Lány külseje:

    Na, hát nyilott az ajtó, ahogy azt már előbb is megírtam. Az ajtó mögött várt engem. Amikor megláttam, sejtettem, hogy nem leszek rossz helyen. Közvetlenül fogadott, puszival, szóval, ha már ezer éve ismertem volna, de ez az érzés csak jobban kibontakozott, ameddig ott voltam. Egy fekete göncben fogadott, de a fürdénél hamar lekerült róla. A fogadtatás olyan volt, mint a lakás: Profi!
  • Action:

    Amikor beléptem, rögtön puszi - puszi, majd hogy ne legyen semmi időpzarló tevékenység, elkezdtem vetkőzni, amin a vendéglátó meglepödött, máris az előszobában??? :D Így visszavettem a polomat, és bementem a szobába, ahol már levehettem ténylegesen a ruhámat. Persze ezen mindketten jót röhögtünk, utána megkinált üditővel, amit még nem kértem. Megkaptam a türcsimet, elmentem a szép fürdőbe, majd amikor bemásztam fürdeni, utánam settenkedett, hogy mégis mivel kell majd foglalkoznia. Csínytevő volt, mert elhúzta a függönyt, megfogta, majd megsimogatása után, bekapta egy kicsit, így egy kicsit zavarba kerültem, mert nem számítottam rá, de piszok jól esett. Jót mosolygott, majd dolgára ment a baszobába. Amikor hallotta hogy vegeztem, akkor visszajött, hogy minden rendben volt-e... mondom, persze, főleg az a rész tetszett, amikor váratlanul bekapta. Ezekután megint megsimogatta, majd beviharoztunk a baszobába. Ott megbeszéltem vele mindent, hogy mit szeretnék.

    Lassan levette rólam a türcsit, majd leült az ágy szélére, és lassan elkezdett játszani az ezredessel. Nem hagyott ki semmilyen tájat, szépen ki be járatta a szájában, eléggé élveztem, de ahogy láttam, ő is nagyon elemében volt. Utána kérte, hogy feküdjek le, szeretett volna a két lábam közé feküdni, és úgy folytatni ezt a csodás technikát. Elöszőr a szjában lett végem, de hagyott lenyugodni a szájában.

    Egy kis felfrissülés után, kaptam üditőt, majd ő amikor rendbe rakta magát, egymás mellett feküdtünk, círogatott engem, beszélgettünk egymással. Masszázst nem kértem, pedig felajánlotta, nem voltam olyan hangulatomban. A beszélgetés lezajlása után, elkezdte élesztgetni a farkamat, simogatta, círogatta. Ekkor felálltam az ágyon, ő elém térdelt, és elkezdte a faszálitást. Ahogy egyre jobban keményedett, szerette volna felgumiztatni, hogy magába érezhesse, de erre én nemet mondta, mert bitang jó volt a szájával. Amikor ez a póz, már kezdett "unalmas" lenni, akkor hanyatt feküdt, és a két nagy melle közé tettem be, majd úgy szopta tovább kéjesen. Nagyon jó technikával csinálta, mind az egy órában, de a végén volt a legjobb. Hanyatt fektetett engem, kérte, hogy fogjam meg a fejét, én adjam a tempót. Na ez volt az, hogy kb 1 perc múlva szájába ürítettem megint, de ez frenetikusabb volt, mint az első. Lenyugodtam, elmehettem fürdeni, utána rendeztem vele az anyagiakat. Együtt elszívtunk még egy cigarettát a teraszán, majd komotosan elindultam hazafele.
  • Elszámolás:

    érték arányban szuper jó volt. Kifejezetten megérte ez az alkalom.
  • Összkép:

    Úgy távoztam el tőle, hogy mindenképpen jövök még. Sőt, szerintem ő is szeretné, ha még mennék. Egy jó, szép csütörtöki este lett, nem csalódtam benne.
Happy Massage