• Rita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rita hirdetésére egy másik oldalon találtam rá és nem is halogattam a telefonos kapcsolatfelvételt hanem rövidesen felhívtam őt így egyeztetve a 3 órával későbbi találkozónkat melynek fele tempós autózás volt a cél érdekében.
    Kedvesen csiripelő hangjának van egy kis dohányosokra jellemző érces felhangja ami jól áll neki. Megadta a címet így legalább attól nem kellett aggódni h azt sem tudom hová kell mennem pontosan mert később jön csak az info!
  • Megközelítés:

    Veszprémben a buszpályaudvar közelében álló panel a cím egy H-betűs német nagyvárosról elnevezett utcában. GPS-t használtam . Tudta a dolgát! Egy közeli négybetűs élelmiszerbolt parkolójába álltam be autómmal. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni de mivel közel a buszpályaudvar gondolom nem rossz! 
  • Helyszín:

    A lakásban klíma sajnos nincs de talán a fekvése miatt érdekes mód mégsem volt túl meleg(vagy már egészen hozzászoktam). :) Mással nem találkoztam a lakásban.  
    A szobában extra méretű kényelmes franciaágyon hódolhatunk egymásnak (este ) hangulatvilágítás mellett.  
    A fürdőszobában zuhanykabin található. Lábainkkal vastag-száraz kilépőre érkezünk a tisztaságtúra végén .
    Szájhigiénés kellékek a polcon míg a sok-sok tusfürdő kis sarokpolcon várja sorát.
  • Lány külseje:

    Rita kicsiny és rendkívül filigrán alkatú 22 éves lány de ennek ellenére bámulatosan tagolt izmokkal. Arca szép és megnyerő tekintetű (arcképpel hirdet!) Hirdetésének fotói a valóságnak teljesen megfelelnek!
    Vékony lábain és combjain is érezhető az erő pedig-saját bevallása szerint- nem edz és az említett izomzat csak a kitartó lovaglás során edződik. :) Kicsi de formás popsija és mellei azon ritka testalkat tulajdonosává teszik őt aki nyugodtan ehet bármit, mégsem fog elhízni soha. Középhosszú sötétbarna haját hátul csattal összefogva viselte. Testén néhány kisebb tetoválás található melyek közül az egyik egy immáron ikonikus japán cica rajzfilmfigura amit rögtön megneveztem és Rita szerint sokan nem tudják mi az. Illatos és finom bőre simára epilált és emlékeim szerint még csak egyetlen apró szemölcs sincsen rajta.
    A punci szintén zéró szőrfedettséget mutat és igencsak mutatós darab valamint eszméletlenül szűköcske ! Dohányzik, de ezt szinte észre sem lehetett venni rajta. 
  • Action:

    Rita bejutási instrukciói alapján a folyosón lépdelve már halkan fel is tárult az ajtó mögötte apró termetű vendéglátómmal. Két puszi kíséretében egy kis édességet adtam át majd a szobába tessékelt. 
    Egy ultramini szoknyácskában és push-upos melltartóban fogadott és rögtön figyelmesen itallal kínált mint egy távolról érkezett vándort(ami igaz is! :D) 

    Rövid beszélgetést követően törölközőmmel a kezemben a fürdőbe iparkodtam ,hogy mihamarabb randikonformmá tegyem magam. Az utolsó vízcseppek letörlését már a szobában az ágy mellett állva és a már meztelenül pompázó Rita hibátlan formáit vizslatva végeztem magamon. Fiatal teste roppant vonzerővel bírt számomra.

    Kérésemnek megfelelően ő helyezte magát kényelembe a hátán fekve. Finoman cirógató mozdulatokkal simogattam a combtövét majd a hasán szép lassan felfelé haladva a már keményen meredő mellbimbóit csókoltam majd nyelvemmel izgatni kezdtem amit lecsukott szemmel arcán boldog mosollyal élvezett. Kezeim újra felfelé indultak testén majd ismét a mellein állapodtak meg. Ujjaim a bimbókat izgatták és ekkor nyelvemmel megkezdtem a puncijának lágy kényeztetését. A csillogó örömnedv mint Rita elégedettségének bizonyítéka lassan csordogálni kezdett. Pózt váltottunk, majd ő kezdte meg a franciáját rajtam kevés kézhasználattal de finom mozdulatokkal. Eközben tekintete nem kereste az enyémet hanem inkább az előtte meredező "feladatra" összpontosított. Nem az a nyálcsorgatósan bőnyálas technika, de alapvetően kellemes volt. 

    Gumiszerelés után kértem őt ,hogy lovagló legyen a kezdő póz majd ennek eleget téve máris rám pattant és fel-le csúszkált rajtam. Bámulatosan szűk volt a puncija!!! A térdei viszont nem sokáig bírták a kiképzést ezért misszibe fordultunk és így folytattuk ágycsatánkat. Két karomon támaszkodva szemléltem amint kopasz barackfelei között a farkam ki-be jár a valóban szűk résben majd kényelmesen ráfekve tovább pumpáltam miközben megjött a hangja is és nyögéseivel (remélem még az élvezet hangjai voltak de legalábbis nem a fájdaloméi) húzta az élvezeti faktort a magasba. 
    Kértem, hogy forduljunk kutyusba amire nevetve jött kérdése: "És ugassak is hozzá ?"
    "Igen ha kérhetnélek! " -válaszoltam én is nevetve. 
    Erre két apró vakkantással teljesítette is kérésemet az addig is felhőtlen hangulatot ezzel tovább oldva. :) Hát nem cukorfalat ez a kis százötvenegynéhány centis leányka? 
    Az adatlappal szemben, szerintem biztosan nincs 160 centi. De ez nem baj! Sőt! :)  
    Óvatosan ismét visszacsúsztam belé és csípőjét átfogva aktusunk befejező mozzanatához álltunk be. 
    Rita homloka a párnáján, kezei ökölbe szorítva a lepedőt gyűrték miközben szaggatottan fel-felnyögött és itt kicsit elbizonytalanodtam ,hogy ezek a fájdalom avagy az élvezet jelei ezért csendben rá is kérdeztem ,hogy jól van-e. Fura ambivalencia. Ahogy elmondta, tetszett is neki, de kicsit fájt is, ezért nem feszegettem tovább a határokat és hamarosan csinos partnernőm hasára élveztem. 
    A fürdőben újra felfrissülve majd felöltözve két puszival búcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    A vidéki átlagcsokornak megfelelő rózsaszálakat érkeztem után helyeztem a nappali asztalára és azok ottlétem során végig ott is maradtak.
  • Összkép:

    Rita,ez a filigrán kis hölgy mindent megtett annak érdekében,hogy jól érezzem magam vele és szerencsémre nem is kellett csalódnom benne. Kellemes franciája és közvetlen stílusa nem hagyott kétséget bennem, hogy minden bizonnyal népszerű lesz a többi kolléga körében is. Barátnő-feeling tekintetében ne várjunk rendkívüli magasságokat de amit vállal azt legalább kedvvel teszi ami által minden kedves érdeklődő számára ajánlom aki a kis termetű hölgyekre gerjed !
Happy Massage