• Fanni ésJessy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nehéz a kisvárosban élők sorsa, kevés az ezen az oldalon hirdető lányok száma. Na ez most ugy kezdődött, hogy egyik megszokott lány sem volt elérhető, de le kellett vezetnem a feszültséget. Társoldalon nézegettem az Egri éppen hívható dúskeblű kínálatot és elég tanácstalan voltam, de végül is felhívtam a kicsit teltebbnek tűnő Fannit(24), aki azonnal felvette a telefont és udvariasan tájékoztatott a lehetőségekről. Natúr mélytorkost kértem és aktust....semmi bonyolítás. Mindenesetre Jessyt(23) is felhívtam, aki szintén azonnal felvette. Mivel Fanni szimpatikusabb volt, hozzá jelentkeztem be, itt kezdődött a baklövéseim sorozata.
  • Megközelítés:

    Megközelítés kitűnő, gyakorlatilag Eger belvárosában rendelnek, parkolás viszont fizetős. Tömegközlekedésről nem is érdemes említést tenni, a belvárosban minden sétálva közel van.
    A pontos címet könnyű megtalálni, belső udvarban lévő négy szintes panel, de nem esett jól, hogy a 3. emeletre lift nélkül kell felmenni.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta, rendes, két szobával, franciaággyal. Belépve Fanni fogadott, de meglepetésre éppen egy lány mosott a nyitott ajtajú fürdőszobában, hát ez nem volt valami diszkrét dolog.
    Fürdőszobai választékot nem néztem, frissen tusolva érkeztem.
    Kiderült, hogy Jessy a másik lakó, akit előzőleg szintén kinéztem a honlapon. Rövid egyeztetés, módosítottuk a programot fél órára, de két lánnyal.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás, Fannit megláttam, hát ....gondolkodóba estem, hogy azonnal visszaforduljak-e. Egy túlsúlyos, nemidénbarnult lány fogadottegy mélyen kivágott kissé áttetsző valami hálóruhaszerűségbe, alatta fehérneműben. Viszont kedves volt és a keblek nagysága vonzozza a szemet. Akkor láttam meg Jessy-t, hatalmas természetes mellekkel, testhezálló ruhában, alatta semmi fehérnemű. Ez arra billentette a mérleget, hogy kockáztassak.......nagy hiba volt. Megjegyzem, Jessy bőre színe se igen fehér :)és a látott képeihez csak halványan hasonlít, éppen hogy csak ráismertem.
  • Action:

    Hehéz dolog egy rémes talit 500 karakter erejéig felidézni. Miután megbeszéltük a két lányos variációt , előre kérték a suskát . Elfoglaltuk a franciaágyat, Jessy mellém heveredett, és azt el kell ismernem, hogy hatalmas feszes mellei vonzottak és kezdésnek igen jól esett markolászni. Ezzel aztán szinte vége is volt minden előnynek. A suska eltüntetése után a két lány teljesen megváltozott, eltűnt minden kedvesség és unott pofa váltotta fel. Rögtön nem tetszett a natúr francia sem, letagadták, hogy mit beszéltünk meg. Végül is csak sikerült Jessyt rábeszélni, de valami irtó béna akcióba kezdett és inkább csak kézzel rángatta a szerszámot, Fanni közben a telefont nyomkodta. Utána csere, Fanni gumival franciázott, Jessy viszont kirohant cigizni. egy darabig elvoltam, hogy húzzam az idejüket, de ahogy telt az idő inkább lankadtam mint keményedtem.
    Végül is meghoztam a lehetőségekhez képest legjobb döntést és egyszerűen otthagytam őket.
  • Elszámolás:

    Elszámolás előre történt ( nagy hiba volt), utána teljesen megváltozott a lányok hozzáállása, semmi nem történt ugy, ahogy egyeztettük, egyáltalán nem viselkedtek korrekt módon.
  • Összkép:

    Hát sajnos leginkább magam tudom hibáztatni, az ajtónyitáskor vissza kellett vona fordulni.
    Végül is tudtam, hogy ezek a lányok a menedzserek által az országban körbe-körbe utaztatott lányok akik mindig más városban jelennek meg. Gyanítom időnként nevet és telefonszámot változtatnak.
    Bevallom, egyszerűen lenyúltak, de tanultam a dologból és remélem más is levonja a tapasztalatot. A felismerhetőség kedvéért töltök fel képet, Jessy(23) 70/899 4631, mert az ő képei jobban megtévesztőek, retusáltak, jobban kedvet csinálnak a nézelődőknek. Sajna több képet nem sikerül feltöltenem
Happy Massage