• Szonja

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régebb óta szerettem volna eljutni Szonjához, de sajnos általában nem volt akkor szabad időpontja amikor szerettem volna menni. Viszont nem szabad feladni, így addig probálkoztam míg akadt akkor időpont amikor nekem is megfelelő volt. Kolléganővel kommunikáltam, aki részletes felvilágosítást adott a programról, lehetőségekről.. majd vele egyeztettem időpontot Szonjához.
  • Megközelítés:

    Boráros tértől kb 10 percre, forgalmas út mellett található a cím. Parkolás szerintem errefele nem túl egyszerű, de megolható. Tömegközlekedéssel könnyű megközeleíteni. Egy régebbi házról van szó.
  • Helyszín:

    A kapunál telefonáltam, majd kapucsengő, és bejutottam. Régi lift visz fel magasabb szintre, majd bebocsájtást nyertem a lakásba. A lakás teljesen okkés a célnak. Furdő is rendben, igaz kicsit vigyazni kell, hogy ez ember ne locsolja szét a vizet tus közben, de amugy minden teljesen okkés, és adott (tusfürdő, szájvíz, stb..), kár is részletezni. A masszázsszoba is jól felszerelt, tatamin történt a masszázs, és tükör teszi élvezetesebbé a panorámát. (A képeken is látható a helyszín.)
  • Lány külseje:

    Szonja egy szép, fiatal leányzó. A képek abszolút megfelelnek a valóságnak. A képeken látható piros fehérneműben fogadott, ami a tus alatt lekerült, így engem már egyszál tangában várt, ami szintén gyorsan lekerült. Mivel van sok képe, arcos is, így a külsőt annyira nem is részletezném, viszont fontos elmondani, hogy a cicik is nagyon szépek. Kicsik, tenyérbeillők, természetesek.. igazán jó kézbe -, szájbavenni őket. A popsi is nagyon feszes, markolnivaló. Ahogy a képeken is látható - tetkók is akadnak, de ez engem nem zavart.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára érkeztem, így kétszeri levezetésben, kényeztetésben lehetett részem (erről később, lejebb).
    Az első kényeztetés után megfordultam, hasra feküdtem, és Szonja hozzálátott a talpaim, vádlim, combok, fenék, hát, vállak (ebben a sorrendben) masszírozásához. A masszázst úgyemlítette, hogy tanulta, és tényleg jó is volt.
    Egy dolog viszont nem tetszett. Masszázs alatt szoktam beszélni pár mondatot a lányokkal (néha a lányok kezdeményezik), így Szonját is szerettem volna egy kicsit megismerni beszélgetni vele (diszkréció keretein belűl természetesen), viszont Ő nagyon nem volt vevő a dologra. Pár alkalommal próbáltam témát, beszélgetést kezdeményezni (udvariasan), viszont Ő elég gyorsan lezárta ezeket a kezdeményezéseket, lényegében csak tőmondatokban válaszolt, és közben érződött, hogy nem igazán van kedve velem társalogni. Ezt nem nagyon értettem, nem esett túl jól. (Habár az igaz, hogy lányokhoz nem beszélgetni járunk, de olykor az is jól tud esni masszázs közben, alatt). Ekkor még az is megfordult a fejemben, hogy felkelek, és lelépek. Viszont a masszázs rész, és a kényeztetés jók voltak, így úgy döntöttem magamban, hogy inkább maradok, de nem szólok semmit sem, úgyhogy lényegében végig csendben voltunk. Ezt nem igazán értettem, hogy mért zárkózott el a kommunikációtól, mert én az első perctől fogva kedves, és udvarias voltam. Szóval nekem hiányzott az az udvarias bájcsevej, amit eddig a többi masszázs helyen megkaptam, tapasztaltam.
    A masszázs vége felé beolajozta a ciciket, és a hátamon csúszkált, majd kaptam puszit a nyakamra, ezután pedig a fülembe súgta, hogy megfordulhatok. És így kezdődött a második kényeztetés.
  • Levezetés:

    1. kényeztetés: Tus után a helyszínre visszatérve Szonja megkért, mivel jeleztem neki, hogy kétszeri kényeztetést szeretnék, hogy akkor feküdjek a hátamra - ennek a kérésnek eleget is tettem. Ezután Ő is helyet foglalt a lábaim között, és elkezdte a kényeztetést kézzel, majd szépen szájjal is. Ekkor megkértem, hogy szabaduljon meg a tangától, talán úgy számára is kényelmesebb :) Ennek a kérésnek eleget is tett. Majd szépen folytatta a kényeztetést.. Mivel már úgy érkeztem, hogy otthon kivertem magamnak, így Szonjának nem volt egyszerű dolga :)) de szépen kitartott. Volt, hogy közben simogattam, puszilgattam a nyakát, vállát, melleit. Illetve volt, hogy finoman megfogva buksiját, segítettem megadni az ütemet. Ahogy említettem eltartott egy ideig, de Szonja szájának hála nemsokára elérkezett a vég, ami a szájában landolt. Ezután még szépen folytatta a kényeztetést, majd amikor teljesen végem volt, akkor kelt fel, és ürített szilviába, majd a velem egykorút is megtörölgette. Törölgetés közben említette, hogy a kolléganői nem is említették neki, hogy a kényeztetést végig (nfvsz) szeretném - de ebből nem lett gond. Ezután jött a masszázs.
    2. kényeztetés: Ez a rész kicsit hosszabb volt mint az első. Itt megkértem, hogy ne a lábaim közt, hanem mellettem helyezkedjen el, míg kényeztet. Így jobban feltudtam térképezni a testét. Igazán szép, feszes, fiatal tiniteste van Szonjának. Jó érzés volt fogdosni, puszilgatni. Ez szerintem neki sem lehetett rossz, mert amikor a puncihoz értem, éreztem, hogy nedveske lett :)) Ugyhogy szépen meg is újaztam :) Természetesen, közben Ő mindvégig kézzel, de nagyrészt inkább szájjal a kigyót bűvölte. Jó érzés volt, nagyon jóltud franciázni, igaz talán még ebben is van hova fejlődnie, de megvan a tehetsége és még fiatal. Ezt is bírtam jóideig, és nagyon jó volt másodszor is nézni, ahogy egy tini csajszi bologat előttem, és én közben felfedezem a testét, de ugye minden jónak vége van egyszer, és ismét a szájába élveztem. Természetesen ezután is szilviába ürített, majd megtörölgetett. Másodszor is megköszöntem a kényeztetést.
    A másfél órából kb még volt 20 perc, ezért megkérdeztem, hogy kicsit még tudná e a hátam masszirozni, de mondta, hogy sajnos már tusolós idő van. Ezt sem igazán értettem, de nem akartam vitatkozni, így mentem tusolni, majd léptem.
  • Elszámolás:

    Másfél órára mentem, annak megfelelő volt az ajándék mértéke, valamint ugye extrát is igénybe vettem - nfvsz, ezzel együtt is kedvező a csokorméret. Telefonban erről előre tájékoztatást kértem, és kaptam, és ez a helyszínen sem változott. Az ajándékot előre kitettem, viszont Szonja meg sem nézte, végig ott maradt az kisasztalon.
  • Összkép:

    A masszázs rész és a két kényeztetés jók voltak. Nem tudom a társalgással mi lehetett a gond, talán ilyen a természete - hogy nem szeret bájcsevegni, vagy csak most ilyen hangulatban volt. Nem hiszem, hogy velem volt a gond, mivel kedves, és udvarias voltam. A masszázs végére már 1-2 mosolyt is kaptam.
    Viszont tuti, hogy nem fogok visszamenni. Mert jártam már jópár masszázs helyen, és szerintem a társalgás is fontos. Vagyis egyrészt az ember testi dolgok miatt jár masszázsra (amit itt meg is kaptam), másrészt, hogy egy kedves, jófej, vidám csajjal ismerkedjen, beszélgessen (ezt a részt viszont hiányoltam, nem kaptam meg).
    Az sem tetszett túlzottan, hogy amikor kiléptem az utcára, és ránéztem az órára, még 15 perc volt a másfél órából. Ezt sem tartom igazán korrektnek.
    Nem tudom, hogy ez lehet-e az általános Szonjánál, viszont nemhiszem - olvasva a többi beszámolót, és ahogy Ő is említette - sok visszajárós vendége van. Szóval ez egy egyszeri dolog lehetett. Na mindegy, én így jártam.
    Szóval vegyes érzésekkel távoztam, részben meg kaptam amiért mentem, és részben nem. Ugyhogy ha arról van szó, hogy ajánlom-e, akkor csak annyit tudok mondani, hogy igen is, meg nem is. Én nem megyek vissza. Ha egy kicsit közvetlenebb lett volna, akkor meglátogatnám ismét.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-06-07 11:42:18
Happy Massage