• Ani

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon jelenleg nem hirdet. Először privát levelet váltottunk, majd többszöri telefon váltás után megtaláltuk közös időpontot. Amiben nagyon rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, de bkv járattal is könnyen megközelíthető a hely. A címet könnyen meg lehet találni, a parkolás is megoldható nekem a házzal szemben sikerült, ami fizetős. Nekem nem kellett GPS, mert ismerős vagyok a környéken, de biztos az is oda navigált volna.
  • Helyszín:

    Egy régi építésű fél emeleti kicsi lakás. Ahol minden rendben volt a higiéniával is. Tusfürdő választék is volt bőven és szájvízzel is el volt látva. A szobába francia ágy volt és egy fotel ahová letudtam tenni a cuccaimat. Tiszta törölközőt is kaptam. Tökéletes búvóhely.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő 40-es éveiben járó kicsit teltebb hölgy fogadott. Egy köntös volt csak rajta. Szép arca van, de nem egy szoli barna, de bársonyos kellemes tapintású bőre van.
  • Action:

    A lakásba érve bemutatkoztunk egymásnak majd bementünk a szobába ahol beszélgettünk egy keveset míg levetkőztem. Egy gyors tusolásra mentem a fürdőszobába majd szájvizet használva tértem vissza a szobába. Hosszas csók csatát követően az ágyra heveredtünk ahol ismét csókolózásba kezdtünk. Következtek kemény cicik bimbói majd a punci látogatás. Ami már rendesen be volt nedvesedve. Többszöri élvezéssel is megajándékozott miközben én az ujjaimmal és a nyelvemmel dolgoztam rajta, még egyszer egyszer a popsiba is belátogatott az egyik ujjam, amit élvezett. A puncija rendesen tágult talán az öklöm is befért volna, de én nem próbáltam elég volt 2-3 ujjammal játszani. Ezek után helycserés támadás következett, de előtte váltottunk egy ujjabb csókot, majd egy franciával folytattuk, amit nagy jól csinál egy kis kézimunkát is belevisz. Egy kis idő múlva kértem a védőszerelést. Védelem felhelyezése után szemből ült bele a kemény velem egykorúba én pedig a cicijeit markolásztam, odahúztam magamhoz ismét csókolóztunk, miközben mozgott rendesen. Szóltam neki, hogy forduljunk kutyusba így is tettünk és már hátulról toltam. Így ért a vég engem is sikerült egy nagyot robbannom. Sokáig így maradtunk míg lenyugodott a velem egykorú. A végén gondosan megtörölgetett. Egy kicsit meg beszélgettünk majd egy újabb tusolásra mentem a fürdőszobába. Felöltöztem és egy búcsú csókkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Szerintem a pesti átlag felett egy kicsivel, a végén rendeztük a rózsaszálakat csak a neki vitt pludz ajándékot adtam át érkezésemkor.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes együttlét volt a csókja is igazi odateszi magát rendesen. Köszönöm szépen a rugalmasságodat. Csók
Happy Massage