• Rebeka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó a csaj a képek alapján. Bejöttek a nagy cicik, így felhívtam. Egyeztettünk egy két dolgot. Megemlítettem, hogy elég nagy szerszámom van, bevállaja e a szexet? Persze, mondta, szereti a nagy méretet. Örültem, így este mentem hozzá.
  • Megközelítés:

    Árpád híd budai oldal, lakótelep. Sajnos már itt is fizetős a parkolás, de legalább van hely. Tömegközlekedés is rendben van. Busz, villamos, hév.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás, ahol többen is vannak. Átlagos panel, még a 70-es, 80-as évekből. Az állapota is nagyjából ezt tükrözi. Nagyjából tisztaság ven ugyan, de a konyhából dől a cigi szag. Nemdohányzóknak ez nem előny.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. Olyan és úgy, mint a képeken. Nagy cici, aranyos pofika. csókolni való száj.
  • Action:

    Ez a rész nem jött be. A fürdés után leheveredtünk az ágyra és elkezdtük egymást simogatni, csókolgatni. Látta, hogy mekkora a szerszámom és egyből rá is bukott. Jól franciázik, az biztos! Pár perc után mondtam, hogy szeretném én is nyalni, helyezkedjen el kényelmesen. azt mondta, ő azt nem szereti és az most ne legyen. Furcsálltam kissé, de nem tudtam mit tenni. Még szopizott kicsit, majd javasoltam a mellszexet. Azt megcsinálta. Jó volt a nagy cicik közé lökdösni a dákót úgy, hogy a cicik túloldalán a szájába dugtam egyből. Éreztem, hogy hamarosan itt a vég így kértem a gumit és megkérdeztem, melyik pózban tud fogadni. Itt jött a meglepetés: ő nem szeretné, ha betenném neki, mert nagy. Baszki! A telefonban elmondtam, mekkora a farkam, bevállaltad. Még amikor megláttad sem mondtad, hogy nem fog menni csak most, amikor be akarok hatolni? Nem baj, ő akkor sem vállalja, nem köteles. Rendben, de akkor fejezd be amit elkezdtél, juttass el a csúcsra, aztán kész. Erre elkezdte kézzel verni. Azért ennél többre számítottam, inkább a száddal csináld! Már nincs kedve hozzá, mert dühös vagyok rá. Hogyne lennék, mikor kissé átvágtad a fejem? Na mindegy, legyünk túl valahogy a dolgon. Végül csak sikerült kivernie, miközben ujjaztam.
  • Elszámolás:

    Abszolút megérte volna, ha azt kapom, amit a telóban lebeszéltünk. De hiába volt az előzetes méretegyeztetés és elfogadás, a helyszínen, álló faroknál jelezte, hogy nem. Így azért már nem érte meg. Sajnos előre rendeztem, így a végén már fújhattam.
  • Összkép:

    Alapból nem rossz csaj, csak link. A helyszínen, még a kezdés előtt végig kell menni vele még egyszer, hogy mit is vállal pontosan. Még akkor is lehet, hogy menet közben változtat. Én leírtam a történetem, mindenki maga dönt, elmegy-e hozzá.
Happy Massage