• Csilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk többször is . Itt sikerült megfelelő időpontot találnunk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem ,kaptam pontos címet és a gps oda vitt. A ház mellett ingyenes parkoló.
  • Helyszín:

    Egy felújított 10 emeletes ház , a fő út mellett lévő kis utcában . Meglepően csendes környék. A kapu előtt telefon ,megkaptam a kódot és lifttel már mentem is felfelé. Az lakás szépen berendezett ,tiszta. Szép nagy francia ággyal a baszobába. A fürdőben több fajta és illatú tusfürdő .
  • Lány külseje:

    Mivel arc kitakarással hirdet ,kíváncsi voltam rá . De nem csalódtam , ilyennek képzeltem a a szemét . Egy szexi ruciban fogadott , kedves fogadtatás részéről . Az alakja a képeknek megfelelő , számomra vonzó milf hölgy.
  • Action:

    Miután átadtam az ajit , kaptam üdítőt és egy türcsit és mentem zuhanyozni. Zuhany után ő is elment frissíteni , majd miután vissza tért én kezdtem el a nyalakodást . finom illatos puncija van , remekül vette a kényeztetést , pár perc múlva hangot is adott tetszésének. Majd ő vett szájba , és egy egész fini francia következett. Szépen dolgozott rajta , nem kapkodott halk hangok kisérték szopását. Majd gumit kértem és az ő kérésére hátulról kezdtem dugni . A feneke látványa és mozgása rövidesen hozta rajtam a végkifejletet , és nagyot lőttem a VV ruhába. Tisztogatás után egymás mellett fekve ,beszélgettünk . Sok érdekes dologról beszéltünk , meglepően nyitottan és bátran beszélt magáról , életéről. Közben simiztem , és egy idő után ismét nyelvemmel kezdtem kényeztetni . Fogalmim sincs ,hogy hogyan és mikor kerültem a szájába , de már csak azt éreztem mindjárt el durranok ! Ez a durranás a keblei között landolt . Mi után helyre állt a szív ritmusom , letisztogattam magam ,megittam a megmaradt üdítőmet . Öltözködés közben még beszélgettünk , majd megköszöntem a vendéglátást és tipliztem.
  • Elszámolás:

    Elszámolás indulásom előtt a kezébe adva. Annyi amit telefonba megbeszéltünk. Extrákat nem vettem igénybe , bár szívesen csókolóztam volna vele , de ez extra lett volna.
  • Összkép:

    Egy kellemes milf hölgyet ismertem meg Csillában , aki nem csak csinos de értelmes nő is . Amiért mentem ,megkaptam, jól éreztem magam .
    Köszönöm !
Happy Massage