• Adrienn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Adriennt telefonon hívtam a tervezett találkozónk előtt bő másfél órával, és meg is állapodtunk az időpontról és a rózsacsokor méretét illetően, valamint a pontos címet is megadta. Nagyon kedves volt a rövidre szabott időpontegyeztetéses beszélgetésünk során, és ezt egyáltalán nem éreztem megjátszottnak vagy mesterkéltnek. Valóban ilyen barátságos hölgy mint az később kiderült. 
  • Megközelítés:

    Szombathely egyik frekventált pontján, a Fő-tér házainak egyikében fogad. A címet már ismertem, így nem tudom,hogy a GPS-navi hogyan birkózik meg a beadott címmel, mert a a Fő-térre nem lehet behajtani autóval. Parkolás a házsor belső udvarában lehetséges amely a Thököly útról lehajtva a belső parkolóban elérhető. 
  • Helyszín:

    Régebbi építésű ház és Adrienn a lakásban egyedül fogadott. Az ingatlan két szobából-fürdőből-konyhából és egy közlekedőből áll. A fürdőszoba káddal felszerelt, és annak ellenére, hogy nem mai építésű, mondhatni rendben van. 3 tusfürdő és egy szájvíz ellátta funkcióját. A törölköző lehetett volna nagyobb, de legalább száraz és tiszta volt. A nagyobb és kényelmesebb szobában "tartózkodtunk", melynek során nem tartóztattuk meg magunkat a testi élvezetektől. 
  • Lány külseje:

    Egy fekete, egyberészes átlátszó ruckóban fogadott és velem először fordult elő az, hogy nem tudtam eldönteni, hogy találkoztunk -e már korábban, vagy csak nekem tűnt úgy.
    A képeit nem gondolom "túl frissnek" vagy csak sok a retus mert van pár kilócska plusz a fotókhoz képest. Mindenesetre még nem vészes, de úgy korrekt ha megjegyzem.
    Adrienn "magasabb" növésű (174 cm), erőteljes felépítésű hölgy. Alapjában véve masszív, erősportokban fejlesztett izomzatúnak tűnik a vaskos combjaival és lábaival. 37 évesnek hirdeti magát és ez nagyjából ennyi is lehet valójában is. Arca nem teljesen az esetem,de ezzel nem azt mondom,hogy csúnya lenne. Újsütetű megnevezéssel élve : "szomszédlányos" (van aki ezt jobban érti). Barna hosszú haja kisebb hullámokkal vegyített, de alapvetően egyenes haj.
     A cicik szilikonos halmok. Még éppen akkorák amik számomra már nem az irreális kategória, de mellettük szólva szép munka és egész formásan néznek ki. 
    A hirdetésben látható 90-es mérettel vitáznék mert simán közel 100-asnak mondanám.  
    Kedves, halk szavú, tisztelettudó és megfontolt lány. A randi elején kissé visszafogottnak tűnt ami hamarosan a múlté lett.   
  • Action:

    A szobában megegyeztünk a rövidebb,félórás programot választva, és hamar indultam is fürdeni ahonnan visszatérve még mindig a vékony tüllben várt Adrienn. 
    Az ágyon folyt a vetkőztetés és mindezt igen hamar abszolváltuk. Egy nem túl beleélős csókkal indítottunk ami nem az a mély-nyelvkavarós valódi barátnős verzió volt de azért a szájrapuszit bőven meghaladta( az adatlapon nem található erre vonatkozólag semmi és teljesen szimpátiaalapú ). 
    Igényemnek megfelelően a hátára döntöttem partnerem, és a masszív combok közé pozicionáltam magam hasra vágódva. Nyelvemmel jó ideig kényeztettem ápolt punciját de ez inkább csak a saját megelégedettségemet erősítette ezúttal. Pózváltás után máris én kerültem megadó pozícióba amint a hátamra feküdtem és Adri jött fölém egy kiadós-cuppogós, egészen bőnyálas , de szemkontaktmentes franciával ami hamar fel is izgatott és a félórás randira tekintettel el is hagytam a hatvankilencezést. 
    Gumi fel és "lustiba" nyomtuk egyből,vagyis mozdulnom sem kellett és lovasom felülről ült a nyeregbe, hogy vágtázzon egyet rajtam.
    Széles csípőjét megragadva, hamar egy ütemre csapattunk ami igen jól ment neki, hogy aztán hamarosan a saját standard forgatókönyvem szerint missziben is magamévá tehessem .
    Itt már rendesen jött a hangja is partnernőmnek amint erőnket nem kímélve energikusan keféltünk. A testfelépítése nem az a filigrán alkat, így igen jól tűrte a strapát amiben részesült és ezt nem kifogásolta.
    Csattogott ágyékunk a gyors, és izomból előadott műsor közben és ezt az elánt megtartva fordultunk doggyba minek során Adrienn széles  terpeszben pucsított előttem. Két kezemmel mint valami majrévasba, úgy kapaszkodtam a derekába és a gumifüstölős csúcsra járatott tempó befejezéseként a melleire élveztem. A fehér lávát gyorsan segítettem letörölgetni mielőtt a gyerkőcök szanaszét szélednek, aztán újbóli fürdést és öltözést követően búcsút vettünk egymástól, majd utamra indultam. 
  • Elszámolás:

    A csokor a vidéki átlag( régi bp.-i átlag) és azt érkezésem után adtam át mint általában. 
    Extrát nem vettem igénybe de nem is volt rá ingerenciám-az alapokkal beértem.
  • Összkép:

    A randink egy "kielégítően" jó ( ez most duplán megállja a helyét!) találka volt de nem bélyegzett túlságosan mély és felejthetetlen élményt a tudatom mélyére. 
    Adrienn alapvetően kedves és barátságos volt velem valamint a csókért is csak hálás lehetek ha nem is az a valódi barátnős fajta volt amit mindannyiunk kedvel.Az alakja nekem alapból nem az esetem és a méretesebb keblek sem, de ezzel sem volt gond.  
    Kölcsönös szimpátia esetén garantáltan csalódásmentes a hölgy és érezhető, hogy a profizmusa még akkor is átemelheti a randit a "jó" kategóriába ha nem feltétlenül izzik a levegő a felek között.
    Abszolút nem tűnik hangulatembernek ami nagyon fontos tulajdonság a popszakmában. :)  
Happy Massage