• Réka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem az időpontot, pár órával később már mehettem is. A telefont nem Ő kezeli, recepciósa van a szalonnak, de teljesen korrekt tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    Mindjárt a ház előtt tudtam parkolni, .a parkolás fizetős, de aki járt mostanában a Marinán már hozzá szokhatott.
    A helyszín BKV-val is könnyen megközlíthető, bár ebben személyes tapasztalatom nincs.
  • Helyszín:

    Marina parti sok szobás lakás van berendezve masszázs szalonnak. A lépcsőházban már havány hangulatvilágítás várt, de mint kiderült csak a lámpa mozgás érzékelője nem kapcsolt be. Minden esetre én nem bántam, mert a szemben lévő ajtó előtt gyerek bicikli és más személyes holmi volt, így nem vágytam dísz kivilágítsára.
    A lakásban is meghitt fények voltak, itt már persze nem véletlen. Ízlésesen berendezett szalonba léptem be , legalább 3-4 hívogató szobával. Sajnos a többi lányt nem láttam csak Rékát. Róla majd később...
    Két fürdőszoba közül is lehet választani, persza ha mindkettő szabad. Nekem szerencsém volt távozáskor már választhattam is, bár mindkétszer a nagyobb, zuhanykabinos tágas fürdőszobát használtam, ahol regeteg fajta tusfürdő közül választhattam és volt szájvíz is. Ez felkeltette a reményt hogy mégis csak lehet majd csókolózni is gyönyörű masszőrömmel. Sajnos nem.
  • Lány külseje:

    Belépés után az ajtó takarásából egy gyönyörű kis szőke tündér lépett elő az első fotón látható bodyban. Nagyon formás volt, helyes pofival, kék szemekkel. Tetszett hogy olyan pici, már előre elképzeltem miylen finom lesz mikor keresztül-kasul csúszkál rajtam formás cicijeivel.
    A hölgy gyönyörű, be kell valjam kicsit bele szerettem. Zavarban is voltam ahogy vetközni kezdtem előtte,.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs tatamin történik, többfajta aromájú masszázsolaj közül választhatunk.
    A tatami megfelelően körül van véve tükrökkel, így masszázs és beszélgetés közben gyönyörködhettem Rékában. Én nem tudok masszázs közben csendben maradni, pláne ha egy ilyen gyönyörűség "dolgozik" rajtam. Partner volt az incselkedésben, így még jobban ráhangolódtam az erotikus befejzésre.
    Mindennek ellenére rendesen, szakszerűen átgyúrt a kis drága.
  • Levezetés:

    A masszázs után végig locsolta cicijeit masszázs olajjal és jött a csúszka. A tükörben, tükrökben közben gyönyörködhettem formás popsijában,, simogattam selymes punciját. Sajnos franciázásra nem volt lehetőség, pedig nagyon lett volna hozzá kedvem. A korlátok terén nem ért meglepetés, már az adatlapon olvashatóak és az elején át is beszéltük, de hát muszáj volt feszegetnem a határokat. Mást is szívesen feszegettem volna...
    Réka nagyon kedvesen jelezte, hogy meddig mehetek el.
    A csúszka után szájjal, majd kézzel végzett ki. Szerencsémre sokáig bírta, pedig nagyon izgató volt a látvány, a hölgy tapintása pedig még inkább. Feszes, formás, izmos, pedig állítólag nem is volt csúcs formában.
  • Elszámolás:

    Átlagos csokor, de szívesen adtam volna többet is ha ki egészítette volna a szolgáltatás körét.
  • Összkép:

    Nagyon finom órát töltöttem Rékával, biztos hogy máskor is megyek.
    Remélem sokáig a pályán marad.
Happy Massage