• Adél

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel 10 körül rácsörögtem, egyből felvette. 11-kor kezdett, ebben meg is állapodtunk. A telefonban kedves fiatalos hangja volt, tájékoztatott az ajánlatról, csokorról, címről. 11-kor a háztól látótávolságra hívtam, nem vette fel. Hamarosan sms-t írt egy másik számról, hogy 20 percet késik. 20 perc múlva visszatértem a sétámról, újra hívtam, akkor azt mondta, küldi a kapukódot. Erre további 5-6 percet kellett várnom, pedig nem írt körmondatokat, szinte csak a számokat egymás után felsorolva.
  • Megközelítés:

    Kondorosi kaptár, bkv jó, kocsival most szenvedés valószínűleg, mivel szét van szedve az út, terelések, stb. Google maps jól mutatja, házszám jól látszik. Sok lakás van, liftből a rövidebbik irányba kell indulni aztán jobbra.
  • Helyszín:

    Két rendelős lakás, egyedül voltunk, barátnő várható volt, de előbb távoztam. Fürdő teljesen rendben van, a választék nem nagy, de aki nem válogatós, az nem fog hiányolni semmit. Törölköző megfelelő méret, kicsit karcos, de tiszta. Ágy rendben, jól elfértünk, nem zajos. Kicsit szöszös vagy hajas, nem vészes, foltos nem volt.
  • Lány külseje:

    A képek szerintem róla készültek, és eléggé retusáltak. Az megadott méretek hihetők, apró, vékony nő, még magassarkúban is pici volt, ami nekem nem gond egyáltalán. Tetoválástól, bőrhibáktól nem kell tartani. Viszont le kell írnom, hogy régen volt annyi idős, amit megadott. Nem pár évet sumákol el, hanem sokat. És ez látszik az arcán, a ciciken és a hasán is. A hangja is másként hatott, mint telefonban, ha vele beszéltem egyáltalán. Élőben a valós korának felel meg inkább, nem csodálkoznék ha pár év dohányzás hatása is benne lenne. Cigiszagot viszont nem éreztem.
  • Action:

    Egy órára mentem. Fürdés után meztelenül várt. Melléültem, simogattam, ő is simogatott, csókoltam volna, puszit kaptam. Oké, talán később, gondoltam, de később se, csak puszika, nem mintha mindenképpen torkon akartam volna nyalni, de ő a nyelvének még a hegyét se dugta ki, a száját szigorúan zárva tartotta ilyenkor. Na de vissza a simogatásra. Hamar megragadta a farkamat, ami már eléggé ágaskodott, ez tetszett neki, szereti ha így érkeznek hozzá, úgyhogy hamar be is kapta. Ügyesen, gyakorlottan szopott, kicsit verte is közben és javasolt egy gyors dugást, mielőtt elmegyek. Ezt visszautasítottam, arra kértem inkább hogy lassítsunk. Ezt meg is tette, finomabban szopogatott tovább, hálás voltam érte. Zacsi és egyebek nem voltak, nem is kértem, de elég tapasztalt szerintem ahhoz, hogy eszébe jusson, ha kényeztetni akarna . Én is nyalakodtam volna, kérdésemre azt mondta, neki ez nem nagy élvezet, de hagyni szokta ha a vendég akarja. Én akartam, bár ilyen biztatás után inkább csak a magam örömére lefetyelgettem. Puncija nem volt frissen borotvált, de nem zavart a borosta, puha volt és egyenletes. Kicsit nyögdécselt, az ízvilágban nem volt semmi változás, tényleg nem különösebben élvezhette. Később az aktus előtt a sikosító is előkerült. Az ujjammal is megérintettem a punciját, ezt rögtön elutasította, ujjazás nincs. Aztán föléhajolva kicsit csókolgattam még a cickókat, így háton fekve egész vonzók voltak.

    Gumit öltöttünk, gyakorlottan de egy kicsit durván adta rám. Korábban egyeztettük a kedvenc pózokat, nekem lovagló, neki hátulról, úgyhogy mögé helyezkedtem, ő pedig szépen bepucsított. Innen nézve volt a legizgatóbb, a háta szép vékony, a popsi nem nagy, nem túl feszes, de kívánatos, rá is csókoltam az ánuszára és később is masszírozgattam, miközben járattam a puncijában a farkam. Ez igen jó rész volt, az együttlétünk fénypontja számomra. Az ágy mellett nagy tükör van a falon, ez is fokozta a hangulatot. Fékeznem kellett magam, nem akartam még elmenni. Lovaglásra kértem, ő diktálta a tempót, jó iramú, néha csattogós vágta volt, de sajnos itt sokat levett a hangulatból a hasa és a melle látványa. Inkább magam alá fektettem, missziben folytattuk, itt már nem fogtam vissza magam, én is csattogósra vettem a tempót. Közben közelről nézhettem közben az arcát, hát nem úszott a kéjben, inkább csak hagyta, hogy pumpáljak. Azért élveztem egy nagyott a hosszúra nyújtott menet végén. Hagyta hogy lenyugodjak, hogy a saját tempómban távozzak a hüvelyéből, utána megtisztogatott, segítőkész volt. Elnyúltam az ágyon, kicsit pihenni akartam, és elég furcsa volt, hogy kicsit messzebb ült le tőlem, épp csak elértem a combját, hogy simogathassam. Beszélgettünk kicsit, vagy inkább fecsegtünk, nem volt túl tartalmas, időnk volt még bőven, de nem láttam rajta, hogy marasztalna vagy más programot ajánlana. Úgyhogy összeszedtem magam, fürdés és távozás. Fél óra is elég lett volna, ha nem akarom szándékosan hosszúra húzni.
  • Elszámolás:

    Az elején elkérte, így szoktuk, ezt mondta. Persze, nem gond. Extrája nincs, minden alap, persze attól még nem mindent lehet, ujjazás és csók ugye, amit próbáltam, de nem lehetett. A többi alapot majd más megpróbálja, szerintem én nézelődök inkább tovább.
  • Összkép:

    Vegyes. Voltak jó részek (francia, doggy), voltak rosszak (valódi kora, nem vállalt alapok). A kedves olvasóknak pedig:
    Miért nem választottál sok beszámolósat?
    Mert őt tudtam a környékről elérni és a hirdetése tetszett.
    Miért maradtál akkor?
    Mert meg akartam dugni.
Happy Massage