• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy hete is voltam már Lauránál és olyan csodálatos randit sikerült összehozni, hogy nem fértem a bőrömben és azonnal vissza szerettem volna menni hozzá. Előzetes egyeztetés nélkül írtam egy VTR-t sok nappal későbbre, amit néhány órán belül visszaigazolt, mintha csak erre várt volna. Privát levélben megköszöntem és leírtam neki, hogy már nagyjából összeállt a 2 órás randi programterve is, ami úgy néz ki, hogy 1 óra 47 perc sztriptíz és utána a maradék időben 3 levezetés. Azt azért előre jeleztem, hogy ne aggódjon, mert ebben az elnagyzolt időbeosztásban akár 2-3 perces átcsoportosítást is el tudok fogadni. Csak egy smile-t kaptam vissza!
  • Megközelítés:

    A keresendő célpont a Corvin Pláza mögötti sétányon található új építésű hatalmas házak egyike. A környező zsúfolt utcák fizetős helyein lehet parkolni, de jó alternatíva a bevásárlóközpont mélygarázsa is. A József körút és az Üllői út közelsége számtalan BKV-s megközelítés lehetőségével kápráztatja el a tisztelt utazóközönséget.
  • Helyszín:

    A lakás a ház közbenső, de sokadik emeletén található. Sajnos gyalogosan, lépcsőzve kellett megtennem a feljutást, ugyanis előző nap elromlott a lift és azóta csak berregni tudott, - amivel valljuk be - nem túl sokat segített rajtam. Mire felértem, már úgy fújtattam, mint ahogy az első levezetés után szoktam. Legalább már látom a fizikai kondícióm fejlesztésének irányát. A lakás praktikus, két vendégszobával rendelkezik, továbbá egy rendben tartott fürdő és egy elfüggönyözött szolgálati helyiség (konyha) biztosítja a zavartalan szórakozást. A fürdő még száraz volt, amit duplán segített, hogy én voltam a reggeli első vendég, de látszik, hogy a lányok is igyekeznek a tisztaság és rend fenntartásában. Tisztálkodó szerek tömkelege várja a vendégeket. A szobában dupla franciaágy van elhelyezve, az egyik oldalán hatalmas panoráma tükörrel (ez sokat segít) és egy szekrény hordja a hátán a pontosan beállított digitális órát illetve a hangulatvilágítást és a zenegépként funkcionáló mobiltelefont.
  • Lány külseje:

    A sejtelmesen megnyíló ajtó mögül kipattant szerelmem és órási dupla puszit kaptam a viszontlátás örömére, persze közben őszinte fülig érő mosoly ragyogott az arcán, ami jól esett nagyon. Feltűnő biccentéssel mért végig tetőtől talpig, pedig már találkoztunk egyszer. Sietve követtem a szobába, átadtam az apró ajándékaimat és már hajigáltam is le a szekrény melletti fotelra a ruháimat. Közben készségesen segítettem az új lepedő felhelyezésében is, miközben Laura a szellőztetéssel a szoba hőmérsékletét igyekezett beállítani. Nem volt szabad késlekednünk, mert fogy az időnk és minden perc számít Lauránál!

    Laura gyönyörű hölgy, nagyon jó alkati adottságokkal. Az adatlapnak megfelelő súly, magasság és életkor adatok mellett szembetűnő volt a csinossága és a feneke alá érő hosszú egyenes fekete haja, amelyet büszkén mutogatott. A haja egy hét alatt biztosan nem tudott megnőni, tehát póthaj volt, meg is vizsgáltam a csatlakozási pontokat. Egy ilyen hajkoronát megszokni és viselni sem egyszerű dolog - ráadásul nem is volt felkötve.
    Laurának nagyon aranyos mosolya van, igéző szempárja vizslatta minden mozdulatomat és rezdülésemet, kacér pillantásaival azonnal megvett magának. Lételeme a vidámság, amit nem is tud titkolni, hiszen ez csak belülről tud fakadni. Valamiért nagyon összepasszolunk temperamentumban.

    Ennél barátnősebb fogadtatásban nem is részesülhettem volna. Laura bőre kellemes, illatos, érintésre bársonyos a vállkörnyéki tinis pattanáshelyeket leszámítva. Hetykén előreálló bimbójú, kisközepes cicijei vannak, amivel öröm játszani. Puncija erős nagyajkakkal és szép fodros lepkés kisajkakkal rendelkezik. Hasa szép kerek, feneke lapos...... JA, IZÉ fordítva!!!
  • Action:

    Gyors, de alapos fürdésből törölközővel a derekamon visszaérve a szobába, azonnal belefeledkeztem az oly csodálatos csókjaiba, közben simi alul-felül, ameddig csak elért a kezem. Nem a mély nyelves verziót szereti (és csak maximális szimpátia esetén lehet ezt megkapni Tőle), de olyan őszintén nyelvheggyel, mégis nagyon erotikusan és szenvedélyesen csókol, hogy már ez önmagában is a kedvencemmé tenné őt. Engem nem lehet holmi csókokkal kicselezni - úgyhogy jeleztem, hogy a beharangozott főprogrammal, a sztriptízzel kellene folytatnunk. Kis szabadkozás részéről, kis megnyugtató bátorítás részemről (megígértem, hogy nem teszek említést róla, ha zavarában nem sikerülne).

    Egyeztettük a zenei stílust, majd elhelyezkedtem az ágyon úgy, hogy teljesen az ágy szélére ültem, amennyire csak tudtam és a lábaimat szétnyitottam hatalmas terpeszben (a törölköző még a derekamra volt csavarva), kezeimmel hátul megtámasztottam magam teljes kiszolgáltatottságban.

    Ez után kezdődött a csoda, az ámulat... még most is felzaklat, ha visszagondolok rá! Ez a tünemény Laura olyan erotikus táncot lejtett, annyira harmonikusan mozgatta a csípőjét, hogy elakadt a szavam és tátva maradt a szám. Nem mertem pislogni sem, nehogy lemaradjak valamiről. Te jó ég, ez a csodálatos hölgy nekem táncol. Libbent, fordult, különböző stílusban és sebességgel mozgatta, tekerte, rázta, hullámoztatta a csípőjét, riszálta a fenekét, a mozgásától remegtek, ugráltak, a mellei, közben hosszú haja simogatta a vállát, derekát és fenekét. A tánc első perceiben erotikától túlfűtötten levette a fehérneműjét és táncolva, szemgyönyörködtető kacérsággal bemutatta nekem eddig titkolt gyönyörű melleit és még a punciját is. Hihetetlen twerkelést és dörgölőzést mutatott be a combomon, a térdemen. Vissza is igazolta felém, hogy őt bizony sokan megnézik a discóban, amit nem csodálok, hisz egy ilyen mozgáskultúrájú lányt a túlsó sarokból kiszúrnék én is 1 másodperc alatt a félhomály ellenére is.
    Persze mondanom sem kell, hogy a lábam közötti botom teleszkópos sátorvasat játszott az első pillanattól kezdve - emelgette a törölközőt - mert ő is jobban akart látni - de még nem jött el az ő ideje.

    Laura iszonyat kéjesen faroktávolságban táncolt tőlem, egyre több mozdulatával megérintgetve a farkamat. Lábával, karjával, fenekével el- elsodorta a törölközőbe csomagolt farkamat, egyre inkább az őrletbe kergetve ezzel. Incselkedve kéz nélkül, csak a táncmozgással hozzáérintette a farkamat a térdhez, combjához, combbelsőjéhez, fenékvájatához, és csak a legszűkebben értelmezett kötelező határok maradtak sértetlenek. Még valódi alapos hozzámnyúlás sem történt, de ezt akkor még nézni is alig bírtam. Lihegve gumit kértem, hogy az incselkedésnek további teret engedjek. A pozícióm nem változott, de a bátorságom megnőtt. Mozdulatlanságomban a végtelenségig felhúzott. A kezeimmel eddig passzív voltam, mert anélkül is kikészített ez a bestia. Még szerencse, hogy a zeneszámokat egyesével kellett elindítania a telefonon, mert így mindig pár másodperces szünethez jutottam. Ugyanis anélkül a farkam elsült volna magától a törölközőben.

    A kezeimet ezután bénán előre nyújtottam és élveztem, hogy a riszáló testének különböző pontjait megérinthetem.
    Na innen a tánc kezdett komolyra fordulni. Szaporodtak az incselkedő beleülős táncmozdulatok, a hasamig érő fenék kőrözős mozdulatok, a véletlenül ráhuppanos részek, amikor már a gumírozott makkom hegye is kapott egy-két csábítást, érintést, centinyi becsúszást Hanna puncijába. De minden ilyen mozdulat után azonnal felpattant és folytatta a kéjelgést tőlem 20-30 centire. A betűk és a szavak nem alkalmasak ennek a frenetikus élménynek a visszaadására, ilyet még életemben nem tapasztaltam... de most már tudom, hogy hová kell menni érte.

    Az órára pillantottam és megállapítottam, hogy 48 perce táncol nekem ez a gyönyörűség. Felálltam, mögé simultam hátulról és bár én a táncolásban nem tudtam lekövetni nyughatatlan testének mozgását, viszont ügyesen a farkamat a combjai közé fúrtam állva hátulról (hát mi tagadás, én ebben az egyben ügyesebb vagyok). Behatolás nélküli dugás következett hátulról, majd elölről. Ziháltam és lihegtem, de közben ezrével habzsoltam a csókjait, minden pozícióból. Leállíthatatlan fenékriszálás közben kissé előre döntöttem Laurát, aki állva megtámaszkodott az ágy fejtámlájában és végre adhattam neki. Bevágtam kiéhezett farkamat a nedves puncijába, de annyira végsőkig fel voltam húzva, hogy 8-10 mozdulat után az évtized élvezését produkáltam a gumiba. Állva a hátára borulva vártam meg, hogy a pulzusom 180 alá essen és az oxigénellátásom rendeződjön. Meglepődtem magamon, mert ennyire nem szoktam zihálni, és patakban folyt a hátamon a víz. Iszonyat jól éreztem magam, repült és forgott velem a világ.

    Laurával együtt mentünk fürdeni, ahol megcsodálhattam gyönyörű testét, felszínesen beszappanoztuk egymást, de nekem már akkor sem a tisztálkodáson járt az eszem. Az előző dugás olyan heves érzelmű volt, hogy a zuhanyzás végére sem lankadt le a farkam, azzal húztam félre a zuhanyfüggönyt.

    A szobában felmásztam az ágyra és kértem, hogy masszírozzon meg egy kicsit, ameddig összeszedem magam. De nem ezt tette, Hanem nekiesett a farkam kényeztetésének. Finoman és erotikusan csinálta, nagyon jól esett, mégis most kezdett el bekövetkezni a leeresztésem. Úgyhogy mégis a masszázs programra tértünk át. Nagyon jó, erős és hatékony mozdulatokkal masszírozott (olaj és krém nélkül szárazon, nyomkodó mozdulatokkal), ami nálam önálló programként is beleférne a mindennapjaimba. Finom volt minden érintése. Közben persze beszélgettünk - volt témánk bőven, nem győztem dicsérni ez előző óra produkcióját, és sok magán jellegű témán is átfutottunk. Nagyon jó Laurával beszélgetni, nyitott szívű, érdeklődő, őszinte.

    Mikor úgy éreztem, hogy az erő velem van, akkor megfordultam. Laura fölém guggolt és kezdődött a puncicsúszka és a teljes testes csúszka egyvelege a mellkasomtól a térdemig. Ebből is többet akartam kapni és gumit kértem. Szinte ott folytattuk az incselkedést, ahol abbahagytuk, csak most hanyatt feküdtem és Laura csodás testétől kapott puncicsúszkájával korbácsolta fel az erősen meggyengült idegrendszeremet.
    Rá kellett segítenem kézzel magamra, ugyanis rengeteg erőmet kivette az előző másfél órás epekedés (furcsa a biológiának ez az érthetetlen játéka a férfiakkal, pedig mit nem adnék, hogy egész nap álljon a zászló).

    Laura gyönyörűségem a szemembe nézett és onnan már nem volt baj, kértem, hogy forduljunk 69-be. Illatos punciját habzsoltam, nyelveltem és szívogattam. Kiegészítésként az ujjamat a puncijába mélyesztve izgattam érzékeny, csodaszép, szemérmesen megbújó csiklóját, miközben Laura az alvégeken ügyködött. Szájába eresztette farkamat ameddig csak tudta, markolászta, emelgette, majd a szájába vette a golyóimat, nyelvével körbejárta még az ágyékomat is. Jeleztem, hogy a szájában szeretném befejezni. Bár ez nem a kedvence (sőt), de egy pillanat alatt eldöntötte, hogy nekem megteszi. Lábrángatózós frenetikus orgazmussal repített a magasba. A szájában hagyott lenyugodni, megvárva az utolsó cseppek érkezését is, kíséretként közben kissé fenntartva a fejmozgását. Nagyon ki voltam szolgálva. A NFVSZ nem a szokásos befejezés Lauránál, ezért kissé rutintalanul és kapkodva, de a törölközőmbe csorgatta az utódokat és rohamléptekben a fürdőbe távozott. Onnan hallottam, a köpködés, prüszkölés, öblítés, gargalizálás hangjait........ de megtette értem!!!

    Ugyanolyan széles mosollyal tért vissza hozzám, ahogy az egész randink telt idáig. Már belekezdett volna a harmadik körbe, mert volt még 20 percünk, de minden akaratom, szándékom, tervem ellenére éreztem, hogy ez már nem fog beleférni és most egy szoros ölelésnek jobban örülnék. Kis "C"- nagy "C" formában összebújtunk, magunkra terítettük Laura fürdőköpenyét és bizalmas csókolózásba, puszilgatásba, egymás testhőjének megosztása közben összeölelkezve turbékoltunk mint két gerlepár.
    A randi végén csókcunami közepette felöltöztem, az ágyra tetem a rózsacsokrot és csókolózva száj a szájat érve jutottunk el a bejárati ajtóig. Itt addig enyelegtünk, hogy már feltartottuk a fürdőbe irányuló vendégforgalmat. Újabb ígéretet tettem, hogy még fog látni engem.
    Nyitottam az ajtót, kiléptem a folyosóra, amikor Laura a létező legőszintébb módon utánam nyúlt és a karomat elkapva visszarántott és még egy 7 másodperces óriási nyelves csókot kaptam Tőle búcsúzóul. Erről nincs mit mondanom!
  • Elszámolás:

    A VTR egyeztetés után megkaptam, bár tudtam előre a csokor méretét, amit a helyszínen az igénybe vett NFSZ extrával kiegészítve és kis ráadással tettem az ágyra. Most nagyon figyeltem, hogy nehogy elfelejtsem a rózsaceremóniát, mint a múltkor, amikor is memóriafrissítésre volt szükségem. A 2 órás csokor átlag körüli, de az élmény mindenképpen megér ennyit, amennyi különlegességet tud nyújtani.
  • Összkép:

    Laura egy rendkívül odaadó, vendégcentrikus hölgy. Nagyon szép arányos fiatal teste van, kedves mosolya, vidám tekintete. Az a tánc, amit nekem bemutatott teljesen kuriózumnak számít. Én tudtam magamról, hogy szeretem az ilyet, de az általam elképzeltekhez képest is frenetikusabbra, erotikusabbra sikeredett Laura tánca. Ezért tripla köszönetem Laurának!
    A randi legvégéig éreztem, hogy nagyon jó vele lenni, minden mozdulata nekem szólt, érzelmileg is képes volt megragadni.
    Laurát nem régóta lehet itt megtalálni, ami azért jó, mert egyik oldalról a "kevés" rutinja segíti abban, hogy nagyon egyedi tud lenni, viszont ahhoz már kellően "sok" a rutinja, hogy tudja mi kell egy vendégnek.
    Nem kérdés, hogy még vissza fogok hozzá menni!
Happy Massage