• Brenda és Kingus

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy pénteki napon látogattam meg a lányokat, de már a hét elején hívtam Brendát, biztos, ami biztos. Szokás szerint szinte azonnal felvette, és a nekem megfelelő időpont is szabad volt még. Brendánál már törzsvendégnek számítok, kettesben, és hármasban is élvezetes órákat töltöttünk már el együtt. Kingust nem ismertem, de ez még izgalmasabbá tette a randit.
  • Megközelítés:

    Vidékről vonattal, majd BKV-val közelítettem meg a jól ismert helyszínt, Brenda kuckóját a Hadak útja egyik toronyházának tetején. Amikor autóval megyek, akkor sem gond a parkolás a házak között. Lassan az Etele út is elkészül, így a megközelítés is könnyebb lesz.
  • Helyszín:

    A lakás az egekben, de nincs tériszonyom, a liftezéshez is hozzá vagyok szokva.. A szoba kissé át lett rendezve legutóbbi látogatásom óta, nekem az előző elrendezés jobban tetszett, de ennek nincs jelentősége. A fürdőszoba minden szükséges dologgal fel van szerelve.
  • Lány külseje:

    Brendát már régóta ismerem, mint említettem, most éppen hosszú, fekete haja van, ami nagyon jól áll neki. Most valami piros cuccban várt, de nem tudtam megfigyelni, mert ahogy beléptem az ajtón, rögtön egymásnak estünk, amikor pedig visszatértem a fürdőszobából, már nem volt rajta. Kingus egy fekete vagy szürke, csipkés valamiben fogadott, nagyon vadító volt, de az említett okok miatt ezt a rucit sem tudtam megfigyelni. A lányok úgy néznek ki, mint a fotókon, és nagyon passzolnak egymáshoz!
  • Action:

    Sokadik látogatásom ellenére kicsit izgatottan léptem be az ajtón, vagy inkább kíváncsian, mégiscsak egy új felállásba csöppentem bele. Aztán ez az izgatottság néhány másodperc után elmúlt. Brenda már bújt hozzám, csókkal fogadott. Kingussal is hamar átestünk a bemutatkozáson, természetesen csókkal és öleléssel, még az előszobában. Aztán bementünk a szobába, immár hármasban. Csók ide, csók oda, minden variációban, percekig nyaltuk-faltuk egymást, alig jutottam el a fürdőig. Miután lemostam magamról az út porát, beléptem a szobába. A két lány meztelenül várt, hason fekve az ágyon. Ez nekem kissé szokatlan volt, mert szeretem, ha van valami izgató cucc a lányokon, de most ezt elfelejtettem megbeszélni velük. Ezen ott a helyszínen nem nagyon filóztam, gyorsan befeküdtem közéjük. Újra indult a csókcsata, aztán amíg én felül ténykedtem Kingus melleit, nyakát és száját csókolgatva, Brenda lejjebb csúszott, és Kingus punciját nyalta. Ez a póz annyira bejött, hogy abba sem hagytuk, amíg Kingus hangosan el nem élvezett. Aztán kóstolót kértek a farkamból, amit szívesen teljesítettem, de ez csak átmenet volt a következő pozícióhoz, amikor is Kingus nyalta Brendát én pedig újra felül ténykedtem. Brendánál is elértük a kívánt hatást. Én már az újabb akción törtem a fejem, amikor a hölgyek spontán egymásnak estek. A látvány óriási volt, nem tudtam betelni vele. Aztán aktiváltam magam. Kingus puncijához csúsztam és nyelvemmel kényeztettem. Közben Brenda is aktív maradt, így Kingus teste néhány perc után egyre jobban megfeszült, és végül hatalmasat élvezett. Pihenésképpen a két lány ismét franciával kényeztetett, de még nem gondoltam magamra, mert nem volt teljes a kör. Brenda punciját akartam, de nagyon. Ha csak kettesben vagyunk egy órát, akkor sem tudok betelni vele, a hármas felállásban sem maradhat ki a nyalakodás. Kingus segítségével Brenda is jól érezte magát, immár másodszor. Ezután már tényleg én következtem. Hanyatt feküdtem az ágyon, és átadtam magam a két lánynak, egész pontosan a két szájnak. Mennyei érzés, amikor két lány kényeztet a szájával, ilyenkor az időt is meg kellene állítani! Végül Kingus megkérdezte, beleülhet-e? Természetesen megengedtem neki, bár ne tettem volna! Nem akartam még elmenni, de amit művelt, azt egyszerűen nem lehetett kibírni. Ilyen csípőmozgást én még nem éltem át! Nem ez a kedvenc pózom, nem is így terveztem a befejezést, de akkorát durrantam, mint még soha ebben a pózban. Időbe tellett, mire lenyugodtam. Volt még egy kis időnk, melyet beszélgetéssel töltöttünk, de közben bőven jutott mindenkinek a simogatásokból is.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt volt, már a telefonban leegyeztettünk mindent. Extrákat nem vettem igénybe, hiszen minden benne volt az alapban, amit szeretek.
  • Összkép:

    Óriási élmény volt ez a hármas randi. Nem minden úgy alakult, ahogy terveztem. Szerettem volna több leszbit, de egyszerűen nem lehet kibírni, hogy ne kapcsolódjon be az ember az eseményekbe. Én sajnos nem engedhetem meg magamnak anyagilag, hogy sűrűbben járjak hármas randikra, de már gyűjtöm az ,,erőt" a következőre, és még a nyár elején meglátogatom a fekete démonokat! (Brumm-brumm)
Happy Massage