• Tifani

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Happy Tifanit, szerencsém volt, mert 1 órán belül már tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    XIII. kerületben a Váci út közelében található a Happy Szalon. Tömegközlekedéssel és autóval is kényelmesen elérhető. Gépjárművel a ház elött mindig van hely csak arra kel figyelni, hogy elindítsuk a mobil parkolást.
  • Helyszín:

    Jól ismert szalon már többször jártam itt. Új építésű társasház a panelok között található. Kapukód megadása után lifttel érkeztem a lakásba. Több szoba van némelyik tatamival, illetve masszázspaddal felszerelt. Most a tatamival rendelkező szobát választottuk. A földön fekete bőr borítású tatami található oldalt a falon lila futófény van körben. A Happy szalonra jellemző illat járja be a szobát. Szobainasra és a mellette lévő székre pakolom ruháimat. 2 fürdőszoba van, a belsőben voltam, ami káddal ellátott. Tusfürdők garmada áll rendelkezésre a hígénia maximális.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban egy fekete bőr szoknyában és topban fogadott. Magas vékony gazellatestű, szép arcú vonzó, kicsi de formás mellei szinte átfúrták a toppját. Kifejezetten szexi selymes barna bőre üdvözlő puszi alkalmával hozzám ér. Alakja, mint a top modelleké, örökölt genetikájának köszönhető. Feneke szív alakú, rugalmas feszes, mágnesként vonzza a tekintetet. Mosolygós arca szájszegletében fehéren csillognak fogai, miközben beljebb invitál.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után Tifani megszabadult szexi bőr szoknyájától és a toptól, csak egy tanga bugyi maradt rajta. Hasra feküdtem a tatamin, lábamtól felfelé kezdett masszírozni. Szakszerűen közepes erővel masszíroz. Majd a hátamat veszi kezelésbe átmasszírozza a letapadásokat. Lejjebb csúszik a keze a fenekemhez, véletlen szerű benyúlások jelzik, hogy az erotikus rész következik.
  • Levezetés:

    Miután megfordultam megszabadult falatnyi tanga bugyijától. Hátamra feküdtem a kezébe oljat vett és magasról, vékony sugárban csurgatta rá péniszemre, érzékien mint amikor szauna szeánsz közben az illó olajat ráöntik a forró kövekre. Éppen, hogy csak hozzá ért újbegyeivel, hosszú körmeivel cikázott falloszomon, ami azonnal zászlóként állt és várta a kéjes érintést. Happy Tifani nem szégyenlős, miközben izgat mélyen a szemembe néz élvezi, amit csinál. Tisztában van vele, hogy egy igazi szexbomba szívesen húzza a pasikat a végletekig és még tovább is.
  • Elszámolás:

    Utólag történt a telefonban megbeszéltek szerint. Extrák nincsenek minden benne van az alapszolgáltatásban. De mivel frenetikus élményben volt részem felkerekítettem a rózsaszállak mértékét.
  • Összkép:

    Abszolút ajánlott kategória, nagyon megérte! Itt nincs „csak kézi” levezetés, csók és kölcsönösség nem elérhető. Viszont amit csinál Tifani azt 100 % -os energia szinten teszi. Szexin mélyen a szemembe néz , élvezi, hogy játszik a testemen, felhúz és lenyugtat! Van egy olyan ,nőies szexi, kisugárzása ami belülről fakad, határozott, tisztában van az erényeivel, meg van az önbizalma de nem lekezelő. Külsőre egy vonzó top modell, aki komoly szexuális tapasztalatot szerzett Fetish Kingától. Együtt is érdemes kipróbálni őket, (én gyakran ezt teszem) aki egy kicsit nyitott az extrém érzéki játékra, az nem fog csalódni bennük. Régóta mondom, hogy a kézi levezetés, lingam masszázs külön kategóriában kellene minősíteni, mert nem összehasonlítható a franciás levezetéssel. Lingam masszázs tekintetében Happy Tifani Istennő minősítést érdemel! Köszönöm az együttlétet!
  • Webi megjegyzése:

    Azért egy "veterán"-tól kicsit bővebb részletesebb leírást várunk a jövőben :)
Happy Massage