• Molly

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk.Elég hamar létrejött a kommunikáció és le is foglaltam az időpontot.
    Mikor meghallottam Molly bájos hangját,már tudtam,hogy minden út Őhozzá vezet.Azonnal kiesett minden a kezemből és megindultam hozzá.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető,a parkolás ingyenes.Tömegközlekedéssel is nagyon könnyen el lehet jutni,többféle busszal,illetve hévvel is,ezek egy perc sétára vannak
  • Helyszín:

    Az épület panelprogramon esett át.Tiszta lépcsőház,lift kulturált.
    A lakásba belépve egy igényesen felújított előtér fogadott,hangulatos kivilágított bárpulttal.
    A szobában hatalmas franciaágy van,ami tökéletes kényelmet biztosít.A falon hosszú tükrök,hangulatos LED világítással ,ami azért nagyon izgató,mert így hátradőlve is kényelmesen látható Molly gyönyörű teste.
    Miután levetkőztem,tiszta törölközőt adott és be kísért a fürdőszobába ,ami igényesen rendezett és tiszta .Tobbféle tusfürdő található,illetve szajviz is van. Mollynak van meg egy barátnője,akivel dolgozik,de semmilyen zaj nem szűrődik át.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen tükrözik a valóságot,sőt élőben meg szebb.Külön kitértek Molly arcára,hiszen úgyis erre vagytok kíváncsiak.
    Nem vagyok túl jó a leírásban,de engem elbűvölő kisugárzása azonnal levett a lábamról.Gyönyörű barna szemei,hosszú szempillái nagyon csábítóan tudnak hatni.Derékig erő hosszú fekete haja még szexisebbé teszi az összképet. Molly egy tipikus Latin szépség.
  • Erotikus masszázs:

    Már az első érintésénél érezhető,hogy tanult masszőr.Először hasra fektetett,jobb lábammal kezdte a bokától halad felfelé.Annyira izgató az érintése,hogy mire az ezredeshez ért muszáj voltam megfordulni és megkértem,hogy vegye kezébe az irányítást,ezért nem tudta a teljes testemen befejezni a masszírozást.
  • Levezetés:

    Megfordultam és Csak néztem ezt a szép lányt, akinek hamvas bőre a kellemes hangulatvilágításban még szebb volt,felültem Megsimogattam hosszú selymes haját és megcsókoltam ,
    Molly rögtön átkulcsolta a nyakamat és heves csókolózásba kezdtünk .Jóleső bizsergés kerített hatalmába, mikor nyakszirtemet és fülcimpámat mohón nyalogatni és csókolgatni kezdte ,mint egy buja szerető ,aki alig várja,hogy végre a magamévá tegyem .Egyik kezével a combjaim közé furakodva finoman masszírozni kezdte a farkamat amitől nagyon begerjedtem s finoman a hátára fektettem.
    Lekúsztam a combjai közé, és vadul nyalni kezdtem a bódító,izgalomtól nedves vénuszdombot. Mikor nyelvemmel a csiklóját is megérintettem, már a hajamba túrva húzta magára az arcomat, s mikor a síkos árokba is belenyaltam, nyüszítve vonaglott, amitől majdnem elélveztem. Addig folytattam ezt a játékot, amíg a csúcsra nem ért, és fejemet óvatosan el nem tolta a combjai közül.
    Molly is magához tért és most fordított helyzetben,finom karcsú ujjaival, bársonyos ajkaival már engem hajszolt a boldogság felé. Finoman kezdte a franciát,szépen lépésről lépésre . A golyóimat kezdte szopogatni nyalogatni s onnan haladt felfelé alaposan benyálazva a farkam teljes felületét,míg végül a kupakom elmerült az imádnivaló szexi szájában. Egy néhány pillanat múlva már olyan mélyen voltam a torkában,hogy azt hittem lenyeli. Már levegőt is alig tudott venni,úgy szívta a hímvesszőmet.Nem akartam meg kirobbani,hiszen csak egy órára jöttem,így csak egy lövésre volt alkalmam. Ezt valahogy ő is észre vette s mivel ő is élvezte a játékot ,megkérdezte,nem-e szertnék 69-re váltani. Imádom ezt a pózt,ezért természetesen igennel válaszoltam..Bármely porcikájához is értem, érezhettem, hogy már nagyon kívánja a nyelvemet,erről egyre jobban duzzadó szeméremajkai és a vaginájából előtörő nyálkás nedű is kétséget kizáróan tanúbizonyságot adtak.
    Molly vonaglott, élvezte ahogy a benyálazott ujjaimmal köröztem csiklója egyre nagyobb gombján. Néhány másodperccel azután, hogy a nyelvemmel kezdtem csiklóját masszírozni, újjamat óvatosan bevezettem a puncijába, és körkörösen simogattam belülről, amitől szájával egyre izgatottabban dolgozott. Azt már nem láttam,mit csinál,csak éreztem,hogy szájával is kezével is igyekszik nekem örömet okozni és bizony nem kellet sokat várni.Mar nem bírtam visszatartani és nem is akartam.Jött a boldogság elixírje és spriccolt mindenfelé.
    Mollyt kacagni hallottam és megkérdeztem “mi az?”
    Azt mondta: “ Te fellöveltél a csillagokig,ilyet még én nem láttam.”
    Hát igen,kurva nagyot élveztem.
    Mivel ez egy masszázs volt,én így nem adok 5-öst a pornós feelingre,pedig benne volt az 5-ös.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a kaland végén történt meg. A rózsa szálak száma a mai Pesti átlag alattinak számítandó,bár én ezt egy kisseb csokorral még kiegészítettem,hogy jó benyomást keltsek nála és legközelebb is ilyen csodás élményben legyen részem.
  • Összkép:

    Ha teljesen őszinte akarok lenni,Molly elhitette velem,hogy amennyire én szerelembe estem,ugyanúgy ő is és amennyire én élveztem,ugyanúgy ő is élvezte és jól szórakozott. Biztos,hogy vissza megyek még hozzá nem egyszer,nem kétszer ...
Happy Massage