• Reni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem viszonylag rögtön fel is vette és megbeszéltük a részleteket. 1 óra múlva kaptam is egy időpontot. Kedves és aranyos volt a telefonban.
    Mikor odaértem akkor kiderült hogy 2 barátnőjével van együtt és szóval 3-an vannak 2 szobára és kicsit el számolták a dolgokat így kért tőlem fél órát hogy várjak, Amit meg is tettem de azt mondta majd kárpótol ezért !
  • Megközelítés:

    Parlamenttel szembeni hosszú utca. Parkolás fizetős , nekem autóval mennem kellett 1 kört de találtam parkolóhelyet. BKV-val egyszerűbb ide eljutni. A házi régi építésű
  • Helyszín:

    Lakás elég nagy. 2 szoba van benne abból az egyikben voltam csak. Nagy francia ágy led szalaggal körbe húzva , hangulatos volt. A fürdő is jó nagy , nagy sarokkád ahol kényelmesen el lehet férni akár ketten is.
    Törülköző tiszta, tusfürdő és szájvíz is van itt is minden rendben.
  • Lány külseje:

    Ő van a képeken szóval ettől nem kell tartani senkinek :) Csinos kedves és aranyos arc szép szemekkel, nagyon kedves és aranyos volt velem, rögtön el is kezdtünk beszélgetni.
    Külsőre nem is mondanék többet a képek 100%ban visszaadják a valóságot ! 1 szexi fehér body volt rajta ami nagyon jól állt neki.
  • Action:

    Bementünk a szobába és megbeszéltük a részleteket, Csók , közös fürdés és egy normál aktust szerettem volna, Ezekkel részéről nem is volt semmi baj.
    Elkezdtem levetkőzni és megkértem segítsen az inget kigombolni és irány a fürdő. A Csók az inkább szájra puszi.
    Fürdés közbe is beszélgettünk át mostuk egymást közbe és még elcsattant pár puszi majd itt beszélgettünk folyamatosan.
    Elindultunk vissza a szobába ahol az ágyra vetettük magunkat és kicsit még folyt tovább a beszélgetés mindenféléről. Kedves és érdeklődő és jó beszélgető partner.
    Sajnos számomra itt volt ahol kezdett kisiklani a dolog mert próbáltam pár puszival elkezdeni a dolgot de mindig jött egy újabb kérdés valamivel kapcsolatban , Itt már nekem kicsit úgy tűnt hogy inkább beszélgetne velem mint amiért ténylegesen ott vagyok.
    Finoman megkérdeztem mennyire szereti ha Őt kényeztetik franciával erre az a válasz hogy semennyire ami számomra eléggé lelombozó volt, viszont mondta hogy Ő szívesen kedveskedik nekem.
    Kérdezte hogy natúr vagy Óvszeres franciát szeretnék, Én a natúrt választottam. Itt el is kezdte szépen lassan: Kellemes volt de a franciát sajnos a 70%-ban a kézimunka és 30%-ban volt szájjal.
    Ebbe egy kicsit elvoltam majd úgy voltam vele hogy hát ha aktus jobb lesz megkérdeztem melyik a kedvenc póza. Mindegyiket szereti egyformán , akkor mondom legyen az én kedvencem a lovagló.
    Védőfelszerelés fel , majd jött a síkosítóból egy elég nagy adat és szépen beleült. Szép lassan el is kezdett lovagolni, de számomra az volt a probléma hogy túl lassú volt hiába próbáltam kézzel ráhangolni de nem sikerült.
    Kértem hogy forduljunk át misszibe és megkérdeztem remélem szereti ha 1-2 fokozottal nagyobb tempót diktálok amire szintén egy nem volt a válasz sajnos.
    Azért megpróbáltam hátha, El is kezdtük de az ember amit ilyenkor várna egy kis "átélés" az sajnos teljesen hiányzott az Ő részéről. Közbe itt is jöttek a kérdések mindennel kapcsolatban ami engem eléggé ki tud zökkenteni ha valaki nem ide figyel.
    Ezt el is mondtam neki hogy Nekem ez így sajnos nem megy tovább mert azt látom rajta nem élvezi a dolgot, amire az volt a válasz hogy nem így van csak Ő ilyen és eddig akik jártak nála nem zavarta.
    Ezt kedvesen meg is beszéltük szóval nem volt semmi harag bennem egyszerűen mi nem passzoltunk össze.
  • Elszámolás:

    Az 1 órából gy fél óra lett végül, Amit odaadtam neki kedvesen, Telefonba előre megbeszéltük szóval ezzel nem volt semmi baj.
  • Összkép:

    Külsőre gyönyörű , kedves és aranyos és nagyon beszédes de mi sajnos nem passzoltunk össze. Részemről nincs harag meg csalódás előfordul az ilyen
Happy Massage