• Anett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Anett Zalaegerszegen tartózkodott néhány napig és ekkor lettem figyelmes a hirdetésére (tehát nem az automatikusan felugró XIII.kerületi hirdetése címén kerestem fel).
    Telefonon hívtam és első csengésre felvette. Kedves vékonyka hangon szólt a telefonba (a csábítás trükkjei I.fejezet) ami egy kissé mélyült ahogy egyre kevésbé figyelt hogy tudja tartani a hangszínt .
    Barátságos de kissé kimért stílusban felelt kérdéseimre. Az adatlapja nem tartalmaz semmiféle vállalást ezért ezekre szóban kérdeztem rá. Érdekes, hogy elmondta, hogy csak félórát vállal ami nálam nem tipikus választás de itt nem volt opció. Nincs NF és csók sem de valahogy vonzottak a kitűnő képei ezért nyakamba kaptam a lábaimat és 2 órával később nála voltam.
  • Megközelítés:

    Zalaegerszegen, kertvárosias övezetben egy alacsonyabb tömbházban hirdet amit parkosított területek vesznek körül, tehát nem a tipikus paneldzsungel.
    GPS nem téved de a perezés miatt kicsit keresni kell a pontos háztömb-tagot.
    Parkolás ingyenes a környéken és volt is hely.
  • Helyszín:

    A ház egy régebben épült tömb aminek általam felkeresett lakását látszólag legalább egyszer felújították.
    Rend és tisztaság fogadott. Csak a fürdőt és a baszobát láthattam amik rendben voltak.
    Mással nem találkoztam és nem tudom ,hogy más is tartózkodott-e azon a címen.
  • Lány külseje:

    Anett hirdetési fotói talán nem a legfrissebb készítésűek de nem sokat változott. Talán kicsit gömbölyödött itt-ott,de nem vészes.
    Retusált képekkel hirdet de sok eltérést a tetoválásokon és a kis súlygyarapodáson túl nem véltem felfedezni.
    Sötétszőke egyenes haja,szép arca és két méretes szilikoncickója van valamint jónéhány tetkó amik a fotókon nem láthatók(az adatlapja ezt korrekt módon feltünteti) de engem nem zavartak.
    Alacsonyabb növésű lány, ami szintén vonzott benne a kedves hangján és a jó alakján túl .
  • Action:

    Ajtó mögé bújva egy fekete ( vagy szürke) kétrészes fehérnemű szettben fogadott és beljebb invitált.
    A szobában még rákérdeztem egy telefonon elmaradt kérdésre, mégpedig a kölcsönös francia lehetőségére amire nála sajnos nincs mód.
    Ez kissé meglepett mert ez általában legalább opcionálisan elérhető most viszont nem volt mit tenni, kimaradt a programból ami esetemben igen ritka.
    Rózsáim átadása után, fürdőszobai előkészületeim végeztével visszatértem hozzá és egy kicsit olybá éreztem magam mint akinek betömték a száját és
    hátrabilincselték a kezeit. Mindenesetre Anett vonzó alakja segítőleg hatott a hormonháztartásomra és néhány finom cicisimi után felkerült a gumi rám.
    Most úgy érzem, hogy ez néhány napos "cölibátus" után ment csak ilyen relatív jól, no meg Anett is inspirálólag hatott rám.
    Szerencsére nem vagyok sem gumiérzékeny, sem franciafüggő ezért részemre nem okozott nagy törést a rávezetés. Dicséretére legyen mondva durván jól tolmácsolja a franciát
    a kicsiny ajkaival és nyelvével így erre panaszom nem lehetett.
    Síkosítózás után kérésemnek megfelelően rám ült és egy egészen kellemes lovaglással igyekezett elkápráztatni ami viszonylag jól sikerült.
    Gyors tempóban vágtázott és én közben a kemény szilikondudákat kezeltem. Halkan nyögött ami véleményem szerint inkább egy kis teátrális bemutató része volt semmint a valódi élvezet hangjai viszont legalább nem volt
    túljátszott és túl hangos.
    Misszibe váltottunk aztán itt rajtam volt a sor ,hogy állóképességemről tanúságot tegyek midőn ezen intenzív fél óra alatt minél többet próbáltam belesűríteni a programba.
    A széles ágyon egyszerűen oldalt fordultunk és egy kicsit megjárattam benne kifliben is de időnk múlása miatt kicsit iparkodni kezdtem, aztán
    hátulról közelítve Anettre doggyban is adtam az érzésnek amit fokozódó nyögéseivel kísért ( jahhh kérem-az idő múlása -legalább-egyenesen arányos a kiadott hangnyomás értékével) és ebben egy kis
    segítséget véltem felfedezni amivel próbált Anett mihamarabb az élvezés felé terelni ami sikerült is.
    Gumi le-kézi üzemmód indul és máris a kemény cickók közé érkeztem a mag-adománnyal amit hamar törölgetni kezdtem és ezután már csak a fürdőszobai újra-megtisztulás várt.
    Az ajtó előtt két puszival búcsúztam és ez a kissé "steril" randi nem hagyott igazán mély nyomokat emlékkönyvem lapjain.
  • Elszámolás:

    A fél óra megfelel a budapesti új átlagnak és ez a kapott csomagot tekintve nem igazán érte meg.
    Ezt természetesen nem róhatom fel neki mert tudtam előre mit vállal és miért. Egy számomra fontos programelem hiánya sajnos csak a helyszínen derült ki
    és azért ez okozott kis csalódást de ennek ellenére alapvetően jól éreztem magam vele.
  • Összkép:

    Kicsit profinak és művinek tűnt az egész program de egyértelmű negatívumot nem tudok kiemelni vele kapcsolatban.
    Kedves kommunikációja ügyesen bevonzott és a szűk lehetőségek ellenére is maradtam a kitűnő külsőségek alapján.
    Nekem most úgy tűnik a korábbi beszámolói alapján hogy megfaragta a programcsomagot mert nincs már csók és NF sem.
    Ügyesen bánik az adottságaival és a technikája is jó de a barátnő-feelinges rajongók számára kicsit sovány lesz a repertoár valamint a bánásmód.
    Standard együttlétre ajánlom őt ,de én magam nem hinném,hogy újra látjuk egymást.
Happy Massage