• Pompadour

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyik társ oldalon láttam hírdetését mint új hírdető. Tegnap beszéltünk viberen és megegyeztünk, hogy ma reggel talizunk nála és hogy hívjam reggel a további infóért. Viszonylag könnyű volt elérnem viberen is pár perc után válaszolt. Nagyon kedves hangja volt mindenről tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, de autóval se lett volna probléma a parkolás volt üresen több is a ház előtt és közelében is. A cím könnyen megközelíthető a villamos megállótól és a buszmegállótól kb. 5 perc séta ki mennyire szedi a lábát. :)) Megérkezésemkor azonnal kaptam a koordinátákat, hogy hová is kell érkezzem a házban.
  • Helyszín:

    A helyszín egy újabb építésű házban, van lift és lépcső is nem magas emeleten van a lakás. Lakás patyolat tiszta a fürdőtől a szobáig minden higiéniailag is rendben volt. Volt több féle tusfürdő és nagy törölközőkből is volt választék. A fürdésre egy sarok kád állt a rendelkezésre. A szobában pedig egy óriási francia ágy szolgált a szeánszra.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő hölgyemény fogadott. Kicsit teltebb idomokkal, nagy cicikkel megáldva. Otthoni ruhában fogadott, ami hamar lekerült róla és már csak egy fehérnemű együttes volt rajta. Nem egy szoli barna bőrű lány. Nekem bejött a nagy cicik és a csókja miatt, de a kedvessége is rendben volt. Lehetne több képe is, de így se csalódtam benne.
  • Action:

    A lakásba érve cipőt levettem és megszámoltuk a rózsaszálakat, amit előre kért. Vetkőzés követően egy gyors tusolásra mentem, mivel otthonról alapban frissen fürödve indultam útnak így sokat nem is kellett bíbelődnöm. A szobába visszatértem egy igazi csókkal kezdtünk bele ebbe az egy órába nagyon finom a csókja alig lehetett abbahagyni, de muszáj volt. Az ágyra feküdtünk és egy újabb csókkal folytattuk ezek után következtek a cicik, amikért mentem elsősorban a bimbói is kemények voltak ekkora már. Szinte már az élvezés határán lehetett a cici nyalakodásom hatására, de én mást is szerettem volna csinálni így lejjebb tévedtem a lábai közé ahol ismét elidőztem hol az ujjammal hol pedig a nyelvemmel tüsténkedtem úgy éreztem nem is rosszul, mert el is élvezett többször is. Ezután ismét a cicik kerültek a középpontba és egy két csók is beiktatódott. Következett ő is egy nagyon finom lágy franciával mutatkozott be, amit hosszasan egy kis kézi munkával egybe kötve tartotta keményen a velem egykorút. Még mielőtt kivégzett volna kértem a védőszerelést és kértem, hogy szemből majd a végén kutyusban szeretném bevégezni. Akkor most szemből csücsült bele a keményre szippantott velem egykorúba én pedig csodálhattam a ciciket markolásztam magamra húztam és egy jót csókolóztunk ismét, kértem, hogy forduljunk kaptam egy kis síkosítót még a a védő szerelésre és irány a hátba támadás, de itt más annyira éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, de azért egy kicsit bírtam sikerült újfent elélveznünk csak most kölcsönösen egyszerre. Ezeket a jeleket a hangokból le lehetett következtetni. Egy kicsit így maradtunk, míg lenyugodott a velem egykorú, majd előbb papírtörlőbe került a védőszerelés majd nedves törlővel is megtörölgettem magamat. Bár ez faladat a lányoké szokott lenni, de nem csináltam belőle gondot. Egy kicsit még beszélgettünk találtunk közös témát. Az órát nem néztük, mert nem is volt, de én úgy éreztem az idő lejárt, amit megbeszéltünk így gyorsan tusolás után búcsú csókkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás ez érkezésem után megtörtént a pesti átlagnak megfelelően korrekt elszámolással.
  • Összkép:

    Remekül éreztem magamat társaságában már a csókjai miatt és cicik miatt megérte a látogatásom a többi csak hab volt a tortán. Köszönöm.
Happy Massage