• Adél Csúszkamasszázs

  • Beküldte:
  • Adél Csúszkamasszázs reagálása

    Kedves Titokzatos Erősalkonyunk..:D
    Nagyon szépen köszönöm a Rólam kifejtett beszidet:)
    Remélem még lesz szerencsénk egymáshoz..rajtam nem múlik..:D
    Imádtalak..:*

  • Egyeztetés:

    Nem volt egyszerű összehozni a találkozót, de megérte a a próbálkozásokat. Többször is magnézium az oldalát, olvastam a beszámolóit és egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, fel kell keresnem Döntöttem, hívtam a megadott számát. Kiki vette fel, mert Adél elfoglalt volt. Részletes tájékoztatást kaptam tőle a lehetőségekről és a csokor magyságáról. Mondta, hogy kb másfél óra múlva fel tudom hívni Adélt. Eltelt, újra Kiki jelentkezett, végül vele beszéltem meg a randi időpontját
  • Megközelítés:

    Zugló kertvárosi részén, nem túl messze az Örs Vezér tértől,illetve a Nagy Lajos király útjától. A GPS számára egyértelmű a cím, az első alkalommal simán odavitt, ezután már magamtól is odataláln. A tömegközlekedésről nem sok információm van.
  • Helyszín:

    A lakás, amit nyugodtan nevezhetünk egy kisebb szalonak is, hiszen több lány is dolgozik itt a nem túl régen épült társasház első emeletét teljesen elfoglalja. A bejutás könnyű, lehetetlen eltévedni. A folyosóról agy kisebb előtérbe, majd onnan egy tágas helyiségbe jutunk, amelyből nyílnak a szobák és a fürdő. Ez utóbbi jó tágas és található benne kád és zuhanykabin, amikor utoljára itt jártam a kád üzemelt, de mostanra megjavították a kabint, a vendégek ezt használják. A fürdő bőségesen el van látva higiéniai eszközökkel. A maszoda kisebb mint a fürdő, talán éppen ettől barátságos kuckó, melyben egy kényelmes matrac van a falhoz tolva. A matrac mellett a falra rögzítve hosszában tükör, melyben az eseményeket jól nyomon lehet követni.
  • Lány külseje:

    Adél az mögé bújva fogadott, fekete fehérnenü szettben, bemutatkozás, kézfogás és két puszi.Rögtön elbűvőlt a kisugárzása, de nem utólsósorban a vékony, de ahol a férfiember szereti ott gömbölyödő alakja. A mellek tenyérbe illőek, a popsi markólnivaló. Az arca nem az a klasszikus szépség, de bájos, mosolya kedves, nekem bejött ez a típus. A bőre kifejezetten illatos, puha selymes tapintású.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába érve gyorsan megszabadultam a ruházatomtól, kaptam egy illatos ropogós törölközőt majd elvonultam fürödni. Visszatérve Adél már csak az alsót viselte. Meglátva gyönyörű kebleit hirtelen sűrűbb lett a levegő, kalapálni kezdett a szívem. Megtért, hogy feküdjek hasra, majd egy nagyon szakszerű masszázst kezdett, nem sajnálta az olajat, bőségesen bekent vele.Mivel közepesen erősen kértem, igy is kaptam. Átgyurta a vádlimat, a combjaimat a fenekem sem maradt ki. Az ülőmunka következményeit viselő hátamon a görcsök megszüntetése nem kis feladat, de ő sikeresen megoldotta. Volt szisztolés is a részemről amikor érzékenyebb területet talált, de a végén főleg másnap én örűltem, mintha kicseréltek volna. Nem csak a kezeit használta, bevetette a könyöklő és az alkarját is. Majd jött a csúszka, de ez már egy rublikával lejjebbi témakör.
  • Levezetés:

    A csuszkához már lekapta magáról az alsóneműt is, bőségesen öntötte magára az olajat de jutott belőle bőven rám is. Elkezdődött, hát mit mondjak, nem semmi volt. Lassan siklott alulról felfelé rajtam, tényleg mint egy lassított felvétel. Csuda jó érzés volt a tükörben látni őt rajtam, hát még érezni. Többször megálljt, izgett-mozgott rajtam, puncija siklott a fenekemen,azzal illetve a melleivel, hasával dögönyözött. Kaptam közben apró puszika ide-oda, kezecskéje is besimított jó helyekre. Fordulás, kezdődött ugyanez, csak most már elölről, fel le siklott rajtam, mellei végigsimogattak, fejem eltűnt köztük, a kemény bimbók a számba kerültek, örömmel. Csokólgattam őket. Kezeim kemény popsiját markolászták amikor a elérhető közelségbe kerültek.. Aztán az az isteni puncis csúszka, meredező farkamon siklott fel le a punci, nagyjai őlelték, de a határt nem léptük át, de nem is ez volt a cél. Nehéz volt tartani magam, mert amit művelt velem szinte olyan volt, mint a szeretkezés és mégsem az volt. Adél áttért a francia órára, bemutatva hogy ez a terület sem idegen tőle. Nagyon finoman kezdte farkam szopogatott, nyelvével játszadozhatott vele. miközben Ajka szoros gyűrűt formált köré kezeit épp annyira használta csak amennyi szükséges volt illetve a végét egy nagyon technikás lingammal fejezte be melynek eredmény egy orbitális orgazmus lett, jutott magomból mindenhova, de ő szépen letörölgetett, hagyott lenyugodni. El is repült a másfél óra indulni kellett.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrektül a távozásomkor történt, annak megfelelően ahogyan barátnője előre tájékoztatott. Extrákról nem beszéltünk.
  • Összkép:

    Mit mondjak nagyon jól sikerült ez a délután. Az a csúszka nagyon eredeti akár le is lehetne védetni. Mind masszázs, mind az erotika területén maximális kiszolgálással volt részem. Köszönöm Adélnak.
Happy Massage