• Nadja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viber, telefon és sms kombinációval lehetett elérni, időben írva. A hirdetés a másik oldalon van, nem is értem miért nem itt. Teljesen rugalmas, könnyed egyeztetés volt
  • Megközelítés:

    Nagyon belvárosi, odavisz a GPS és a úgy nagyjából akár egy turista is. Olyan is aki most érkezett meg életében először a városban és még az első lángosát majszolja.
    Parkolni inkább a környéken, valahol, utolsó percre halogatni nem érdemes.
  • Helyszín:

    Otthonos, igazán hangulatos és olyan összebújós hangulatú kis lakás. Sajnos elég kis alapterületű de igyekeztek mindenféle ügyeskedessel ergonómikusra megoldani.
    Igazán tetszett az, hogy egy olyan helyen fogad ahol valóban ő is otthon érzi magát, nem a tipikus üres szoba ággyal és kis szekrénnyel meg egy szál székkel hangulatú bérszobák.

    A fürdőben kis kabin, rengeteg féle tusfürdő, szájvíz, törülköző. Fenn galéria, van egy tükör az ágy előtt, hogy csodálkozz magadon, hogy hozzád ért egy ilyen nő.
  • Lány külseje:

    Igazán Barbie baba feelinges kisportolt külső, szilikon száj, nagyszerűen kisportolt test, ha tudtam volna, hogy ilyen jól néz ki, a szebbik ingem veszem fel.
    Olyan kerek mellei vannak, hogy 2 r π képlettel nyugodtan lehetett kerületet számolni. Persze szilikon, gyárilag ilyen kerek mell embernél nincs is.
    Nagyon szép arca van, édes mosoly, ilyen lányokat néha lehet látni egy egy diszkó VIP részlegében.
  • Action:

    Az én esetemben egy meglehetősen rövid történet alakult ki, egy kis édes dialógus és kacérkodás után háromszor körbeforgott mint a mesében és terülj terülj asztalkám módjára van mindenféle bekapnivaló. Neki is persze.

    Nagyon jó kényeztetés szájjal, hosszasan, változatosan, lovagolni is szeret, nyögédcselve, vonaglik rajtad, élvezi a helyzetet, bár nem igazán nézett rám, valószínűleg mert még mindig bamba arccal csodálkoztam.

    Ez igy annyira pornós volt, hogy hamar körbenéztem, nincs-e Kovi mellettem. Mindenképp ajánlom a kutyapózt, felejthetetlen látvány, nagyon szép vonalakat láthatsz és ha valami másra gondolsz akkor nem élvezel el két perc alatt. Mint én.

    Bónusz: pár pillanatig én is kényeztettem, csupasz és szűk ahogy ezt a kinézete meg is követeli, pár perverzebb utasítás is elhagyta a száját.
  • Elszámolás:

    Előre tudatta, előre fizettem, mert így korrekt, belvárosi ár. Azaz nem az olcsó kategória de nem elszállt. Extrák nincsenek, ami van, az alap.
  • Összkép:

    Örvendek, hogy meglátogattam, olyan élményben volt részem amit mindenkinek ajánlok. Eddig talán a legjobb test amit lehet találni, hibátlan. Mindenképpen visszatérek.
Happy Massage