• Christina26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam elérni, először nem sikerült. Nem adtam fel a próbálkozást, majd szerencsére sikerrel jártam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a megadott címre, amit könnyen sikerült megtalálni. Gyakorlatilag nem lehet eltéveszteni a helyszínt. Forgalmas út, a közelben.
  • Helyszín:

    Aránylag nemrég felújított ház. A lakás is tiszta, rendezett, minden a helyén van. Fürdő káddal van felszerelve, sok tusfürdő választékkal. Szobában kellő méretű francia ágy. .
  • Lány külseje:

    Szép feszes teste van, látszik hogy sokat foglalkozik vele. Sokan megirigyelhetnék. Arcra is bejött nekem, de ez szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Összességében egy bomba nő.
  • Action:

    Egy hálós felsőben fogadott, amelyeken keresztül látszott a szép szilikon cicik. Bugyi nem volt rajta nagy bánatomra, mert szerettem volna kicsomagolni belőle. (Szívem szerint a fogammal húztam volna le, ha van rajta) :) Megbeszéltük a részleteket és én egyből elmentem fürdeni. Siettem, hogy minél több időt tölthessünk együtt. Fürdőből kijövet egy finom forró csókkal indított, majd leült az ágy szélére és elkezdődött a franciaóra. Néha előbukkant egy-egy DT feeling is, igaz sokáig nem tartotta lent, de jól esett. Kis idő után kértem, hogy én is hagy nyalakodjak. Finom, ízletes volt a kelyhe. Már nagyon vágytam rá, hogy benne legyek, ezért kértem hogy húzzon gumit az ezredesre. Gond nélkül teljesítette, majd hagyat fektettem, úgy hogy az egyik lába a nyakamban volt. Action közben megkértem, hogy hagy csináljak pár képet a telefonommal, nem zavarta, belegyezett. Ha már a kezemben volt a telefonom, gondoltam háta mögé kerülök. Így is tettem. Pár kattintás után inkább leraktam a telefonomat, hogy csak rá tudjak koncentrálni. Nem is kellett sok idő, mire éreztem, hogy eljött a vég.
    Letérdeltettem magam elé, mire Ő a gumit levette a farkamról és elkezdte szopni.Pillanatok alatt hatalmasat élveztem a szájában. Hagyott lenyugodni, majd ismét elsiettem a fürdőbe tisztálkodni.
  • Elszámolás:

    Minden a telefonban elhangzottak szerint történt. Utólag rendeztem, pedig korábban még nem ismertük egymást
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam, sikerült teljesen kikapcsolódnom egy igazi bombanővel, akivel a szex is nagyon jó volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. .
Happy Massage