• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ha új lányhoz megyek előtte mindig privát üzenetben jelzem szándékomat. Ez először most is így volt. Így kaphatunk egymásról némi információkat. Utána már telefonon egyeztettünk. Elérni nem mindig sikerül elsőre. Ha telt ház van, akkor kolléga nő a telefonos kisasszony, Kittinél pedig előfordul néha. Mert Kittiből soha nem elég, aki volt nála, az tudja miről beszélek.
    Az egyeztetés gyorsan, rugalmasan megy, hasikerül elérni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Ismerős volt a cím amit kaptam, de azért GPS- be beütöttem biztos mentem. Mikor odaértem már ismertem a helyet, mert már voltam itt régebben a kolléganőjénél. Könnyen megtalálható, BKV -val is egyszerűen elérhető. A Duna Plaza mögött Duna parton épült új lakópark egyik házába van a rendelő.
    Ház előtt mindig van parkoló, fizetős de nem vészes.
  • Helyszín:

    Új ház, új lakás, fürdőbe tusoló minden tiszta, célnak teljesen megfelel. Tusfürdőből van választék, törölköző jó minőségű, friss illatú. Szobába tatami és masszázs pad, egy fotel a cuccoknak, komód egy két csecse,-becsével. Halk zene szól, hangulat világítással. Minden OK!
    A lakásban többen rendelnek, de ezt csak az előszobában a cipőkből és a kiszűrődő halk beszélgetésből lehet kikövetkeztetni. Soha nem találkoztam idegennel az ottléteim alatt. Szobába semmi nem hallatszott be kintről.
  • Lány külseje:

    Miután a kapuban megkaptam a bejutáshoz való infókat lifttel mentem fel a lakáshoz. Mikor odaértem az ajtó már nyílt is. Beléptem és az ajtó mögött ott állt fehérneműben a egy gyönyörű mosolygós szép arcú kedves kis hölgy.
    Első randiknál mindig kicsit zavarba vagyok, hogy milyen arc fog fogadni az ajtó mögött. Hát itt nem kell félni az arc kitakarástól. Egy tündér állt velem szembe, még a szavam is elállt. Mosolyogtunk, bemutatkoztunk, üdvözöltük egymást. Cipő le és bekísért a szobába. Ekkor kicsit szemügyre vettem vendéglátómat. Apró termetű, formás, feszes alakja egyből feltűnt, milyen csinos, ott gömbölyödik ahol kell. Arca GYÖNYÖRŰ, szeme szép és huncut, ízléses műszempillákkal, fogsora mint a fehér gyöngyök, bőre selymes illatos, szolizott barna, sehol egy pihe. Popsija kerek olyan markolni való, puncija szép zárt, na és a cicik...... hát az valami fantasztikusak. Erről oldalakat tudnék írni. A Cicik inkább nagyobbak olyan tenyérbe még éppen elférnek. Feszesek, szép kerek formájúak, mintha körzővel rajzolták volna, a gravitációra fittyet hányva állnak. Bimbók és udvaruk szépen beleolvadnak a mell formájába, olyan mint amiket a Playboyban látni. Csak ezek nem szilikonok. Ezeket a ciciket a természet alkotta, nem a plasztikai sebész. Én mindig gyönyörködöm bennük és a tulajdonosában is, mert Kitti úgy jó ahogy van. De ez legyen az én véleményem, egy a sok közül. Aki kíváncsi rá győződjön meg róla a saját szemével.
    És most essen szó a személyiségéről is. Olyan kisugárzása van, hogy egyből elfelejt mindent az ember és csak vele szeretne lenni minél többet. Olyan mint egy elixír. Értelmes művelt, kommunikatív, bármiről lehet vele beszélni, hozzá tud szólni mindenhez, van véleménye a dolgokról. Őszinte, humoros, kedves, illedelmes, figyelmes, szeret a vendég kedvébe járni, persze ezt visszafele is elvárja. Szereti ha bókolnak neki. Vannak szabályok amiből nem enged! Ezeket az elején még megkérdeztem, hogy ne legyen ebből egyikünknek sem kellemetlensége. Nála csak repül az idő, de minden vele töltött perc egy ajándék nekem.
  • Erotikus masszázs:

    Szobába belépve folytattuk az ismerkedős beszélgetésünket, közbe elkezdtem lepakolni. Megkaptam a törölközőmet és kikísért a fürdőbe. Gyors de alapos tisztálkodás után ajtóba várt és bekísért vissza a baba szobába. Mikor először megyek valakihez mindig masszázst részesítem előnybe , mert ilyenkor van idő megismernünk egymást, ez most is így volt. Én pofátlanul a hátamra feküdtem, kicsit meg is lepődött, de mondtam, hogy addig is szeretnék benne gyönyörködni. Loptam két puszit és mosolyogtam egyet. Ekkor Kitti levette melltartóját. Ekkor leesett az állam, a szavam is elakadt a látványtól. Csak annyit tudtam mondani: hú de gyönyörűek ! Ő ezen mosolygott egyet és megköszönte bókomat. Elárulta, hogy többen rákérdeztek, hogy szilikonosak-e a cicik? De meg lett mindenki nyugtatva, hogy ezek eredetiek. Ez nálam azonnal lejött, mert ilyen természetes melleket szerintem nem tudnak csinálni.
    Masszázsa inkább simogatós, lehet krémmel vagy olajjal kérni. Én a krémet kaptam. Szépen bekrémezte a combjaimat majd haladt felfelé és kaptam a hasamra is a simogatásból. Közben szépen egymásra hangolódtunk. Mellém térdelt és megkért hogy segítsek beolajozni az ikreket. Nem ellenkeztem a felkérésnek, olajoztam közben puszilgattam ahol csak értem.
    Majd megkért, hogy feküdjek vissza, és elkezdett rajtam siklani a cicikkel. Lábaim között térdelve kezdte, majd haladt felfelé Szépen felhúztam rajtam, hogy tudjak puszikat adni az arcára és a cicikre. Majd visszafelé betette a már álló rudazatot a cicijei közé, és kicsit megjáratta. Ez után mellém térdelt és úgy siklott rajtam keresztbe is, szépen ügyelv, hogy a tükörbe pucsítva gömbölyödő popsiját jól láthatóvá tegye számomra. Minden részletekig betekintés nyerjek formás hátsójáról és szeméremajkairól. Figyelmesség tőle, hogy még erre is figyelt, hátra is fordult többször, hogy minden tökélete legyen.
  • Levezetés:

    Ekkor már nem bírtam magammal és én is bekapcsolódtam az erotikába. Elkezdtem simogatni szépen gömbölyödő popsiját és nem felejtkezve meg a szép kis puncijáról sem. Eközben pusziltam csípőjét a másik kezemmel pedig a cicket dagasztottam. Kitti pedig a kezét bevonva a játékba farkamat kezdte simogatni, a golyszikról sem felejtkezve meg. Nem bírtam magammal és kértem egy 69-et, amit kedvesen meg is kaptam. Majd mosolyogva átdobta lábát feledtem és punciját finoman az arcomba nyomta. Kapva a félkínáláson én pedig beletemetkeztem kicsi szirmai közé. Ő finoman hasával rám ereszkedve cuppogva kényeztetett eközben. Majd ismét a lábaim közé kuporodott és szépen bólogatva, kicsi kezével időnkét rásegítve kényeztetett tovább. Éreztem, hogy nem sok kell nekem a beteljesülésig, ezét kértem, hogy feküdjön hanyatt, és én is hagy kényeztessem kicsit. Szép lassan elkezdtem nyaldosni kicsi csuporkáját, nem hagyva ki egy négyzetcentiét sem. Hol csiklóját hol szeméremajkait szopogattam, nyaldostam, hol kicsit beljebb furakodtam nyelvemmel. Érezhetően élvezte, mert egyre forróbb és nedvesebb lett puncija, kicsi nyögésekkel jelezte, hogy jó úton járok. A tempót is váltogattam, próbáltam orgazmusig eljuttatni drágaságomat, de fel kellett adnom sajnos. Vigasztalt, hogy az első randik alkalmával ez még neki nem szokott összejönni. Ténykedésem jutalmául finom nektárra ajándékozott meg édes puncija.
    Ez után én kerültem terítékre. Hanyatt feküdtem és fölém hajolva puszilgattuk egymást, majd szép lassan lecsúszva rajtam, a cerkámat vette kezelésbe, immár a végelgyengülésem határán. Nem is kellet sok nekem, ügyesen kicsavart a forró ajkaival, miközben combomhoz nyomta forró, nedves puncikáját. Akkorát élveztem a szájába, hogy még egy- két csepp ki is csurrant, miközben egész testem összerándult többször.
    Hagyott lenyugodni, majd vigyázva a tőlem kapott utódokra ügyesen lecuppant rólam. Mint egy ajakos hal aki a szájában tartja ivadékait csak itt a papírtörlőbe lettek kiengedve. Kaptam én is a törlőkendőből. Tisztogatás után még egy kicsit az "intenzíven" voltam míg magamhoz nem tértem. Majd miután a rendszereim újra üzemképes állapotba kerültek, mellém feküdt kicsit, és beszegettünk az élet dolgairól tervekről, és persze én eközben cirógattam az ikreket, meg persze a popsit is. Időm lejártával kikísért a fürdőbe kaptam egy finom hátmosást. és tussolás közben jót mosolyogtam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy rátaláltam egy ily csodálatos teremtésre.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag, kicsit megtoldva részemről. Megbeszéltek szerint, előre az asztalkára tettem, mert tudtam hogy amnéziás állapotba fogok nála kerülni és nehogy neki kelljen figyelmeztetni.
  • Összkép:

    Szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam és találkozhattam vele.
    Mindenben a maximálisan megfelel nekem, számomra egy Istennő!

    Ameddig itt lesz, bérletet veszek nála és sűrűn fogom élvezni, vendég szeretetét ajánlva.
    Kéretik rá vigyázni, hogy sokáig örülhessünk neki, míg fogad a drága.
    Reméljük kisugárzása is megmarad sokára.
    Ha lehetne felíratnám magamnak receptre, mert nagyon jó hatással van cerkámra.
    Napi 2x1. De mivel ezt nem lehet, se szép kártyával fizetni nála,
    így összetörtem a malacperselyemet, beváltottam nála,
    a takarékbélyegemet is pénzé tettem, és elviszem neki mindenemet, mert nekem sokat jelent e lányka.

    Kitti Drága köszönöm neked amit kapok tőled, én is próbálok vissza adni valamit belőle,
    remélve a szimpátia is kölcsönös köztünk és még sok ilyen randikat tölthetünk együtt! :-)
    Puszi a kis hasadra meg egy ........
    Thomasino
Happy Massage