• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalt böngészvén akadt meg a szemem Natin, gyorsan átolvastam a róla írt beszámolókat és már tárcsáztam is. Meglepetésemre azonnal elértem, nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, sms-ben fixáltuk a találkozó időpotnját.
  • Megközelítés:

    XIII. ker., Béke tér környéke, én autóval mentem, parkolás a ház előtt, természetesen fizetős, viszont elfogadható mértékű a parkolási díj. Sztem BKV (BKK) is simár megoldható, talán még a MÁV is lőtávolon belül tesz le.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, bejutás telefonon kapott kóddal, lift, meghatározott színű lábtörlő jelzi, hogy célba értél, na meg az, hogy nyílik az ajtó :)
    A lakás tiszta, gyakorlatilag minden elvárásnak megfelel, két rendelőt láttam, én a nagyobbat foglaltam el, amiben tatami, kis asztal, szék, a falon körben tükör, szóval a szokásos.
    Többen rendelnek, de megoldották, hogy senkivel ne találkozzak, szóval ez is pipa. Fürdőszoba abszolút rendben volt, tisztaság, sőt rend fogadott.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépvén, Nati combfix, bugyi, melltartó kombóban fogadott. Nekem picit teltebbnek tűnt, mint a képeken, de ez nem tántorított el, ráadásul kedvesen fogadott, így természetesen maradtam. Arca kislányos, cicik nem nagyok, ugyanakkor eredetiek.
  • Erotikus masszázs:

    Hassal a tatamira huppanva kezdődött a szeánsz, választhattam ilyen-olyan olaj, illetve krém közül, illatmentes olajra esett a választás, amit Nati már meztelenre vetkőzve kezdett felvinni vádlimra. Pontosabban a combfix végig rajta maradt. Közepes erősségű mozdulatokkal haladt a lábamon felfele, az első élvezeti pillanatok a hátsó fertály, illetve annak vágatának érintése közben jöttek, igaz, én sosem ilyen helyen várom a masszázs hagyományos értelemben vett jótékony hatását. Közben néha hátranyúlva elértem combját, majd egy óvatlan pillanatban hasa alá is becsúszott kezem, megérintve kelyhét. Kezdett izgalmas lenni a helyzet, kértem is, hagyjuk a masszázst, kezdődjön inkább a csúszka.
  • Levezetés:

    Csak úgy zubogott a hátamra az olaj, a tükörben pedig láttam, ahogy beolajozza az ikreket, sőt még a puncit is. Először a hátamon siklott végig, le és föl, majd amikor már teljesen kényelmetlen volt a hasonfekvés, mgfordulván, már a hasamon, meg persze a családi ékszeren. Próbáltam aktivizálni magam, de ezekben a percekben a pontozó bírók biztosan neki adták volna a menetet. Bré úr, valamint környezete is kapott bőven olajat, kezeivel rendkívül élvezetesen masszírozta a területet, kisvártatva szájjal is bővült a repertoár, egészen kiváló francia magánóra kerekedett. Egy-egy pillanatban egész közel éreztem a kilövést, ilyenkor lassítást, illetve engedélyt kértem a sok jó viszonzását. Először ujjal, később nyelvvel próbáltam némi pulzusnövekedést elérni, voltak biztató jelek, de szerintem nem igazán adta át magát az élvezeteknek, vagy csak én nem voltam elég ügyes. Erólködni nem nagyon akartam, inkább - önző módon - hanyatt fekve magam örömére koncentráltam, és ebben Nati remek partner volt. Szédületes módon kényeztette a zacsi alatti részt, nyelvjátéka nem csak vizuálisan volt élvezetes. Időnként a zacsi beszívása is emelte a szívverési rátámat, ráadásul egyre többször éreztem, közeleg a vég, ami hátulról, a velem egykorú popsijához történő csúsztatásával történt meg, kisöcsik a popin, háton landoltak.
    Ezt követően tisztogatás, majd zuhany, öltözés, puszi-puszi, lift, autó, el....
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, a telefonban említettől nem tért el. A NFSZV extra lett volna, azt nem vettem igénybe, azt hiszem, más extra nincs nála.
  • Összkép:

    Valamiért nagy várakozással mentem, ahhoz képest egy kis csalódással jöttem el, de konkrétan nem tudom megmondani, miért? Talán nem volt meg közöttünk az összhang, ami átlag felettivé tesz egy ilyen jellegű látogatást, de ettől függetlenül, nincs okom panaszra.
Happy Massage