• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Édes Lala :)

    Nagyon szépen köszönöm ezt a klassz írást :)

    Csodálatos, a hangulatot tökéletesen visszaadó beszi!

    Örülök, hogy meglátogattál, nagyon jól éreztem magam Veled :)

    Egy igazi Úriembert ismerhettem meg benned és én ezt nagyon-nagyon szeretem :)

    Már alig várom a következő találkozónkat!

    Homlokpuszi:

    Wanda

  • Egyeztetés:

    A megismerkedésünkre való vágyam Wanda esetében sem két napra nyúlik vissza az időben, hanem sokkal régebbre. A cselekmények beindítója, itt az oldalon egy személyes üzenetem formájában érkezett meg hozzá. Tettem mindezt azért, mert a rendelési idején kívül született meg bennem az elhatározás és pár sor kíséretében érdeklődtem nála egy bő hét múlva esedékes időpont ügyében.
    Sok idő nem telt el és választ is kaptam tőle, mely egy kellemes hangulatú privát levelezésbe torkollott. Megállapodtunk a randi időpontjában is azzal a kölcsönös kritériummal, hogy addig beszélünk telefonon is és a "nagy nap" reggelén megerősítő üzenetet küldök számára.
    A telefonhívásomat akkorra időzítettem, amikor láttam online jelenlétét. Hamar fogadta a hívásom és kellemes csevegés közepette biztosíthattam szándékomról, melyre megnyugtató válaszában tudatta velem, megkaptam a sajátságos rendszerezésüknek köszönhető "cetlimet".
    Mivel először jártam nála, így a randi alkalmával ki is derült, hogy telefonon is vele beszélhettem, így nem volt szükség közvetítő szerep kiosztására sem.
    A randi reggelén kilenckor elküldtem a megerősítésként szolgáló üzenetemet, melyre válaszként pontos címet kaptam és csak pár órát kellett kibírnom, amig személyesen is megtapasztalhatom belőle azt, amit addig csupán sejteni véltem.
  • Megközelítés:

    A kapott cím egyértelmű és könnyedén megtalálható, nem túlzás azt állítani, hogy eltéveszthetetlen.
    Budapest forgalmas csomópontja a célterület és talán senkinek nem kell bemutatni ilyen szempontból a Nyugati teret.
    A BKK számos járműve képviselteti magát néhány száz méteren belül és amennyiben a tolatóbak nem fogná meg, talán a vonat is a ház előtt állna meg.
    Az autóval érkezőket hétköznap szeretettel várják a fizetős parkolóhelyek, melyeket vadászni kell, de a környező utcákban, a felüljáró alatt, parkolóházban, a pláza garázsában megoldást találunk erre a feladatra is. Érdemes időt szánni rá, hogy ne kelljen "zaklatottan", késéssel érkezni, ha már amúgy is kikapcsolódásra érkezünk.
    Szombat kora délután, egy kis keresgélés után, a szomszédos utcában sikerült letennem a vasat, a maradék negyed órámat pedig sétával töltöttem,ugyan izgatottan, de kivárva az időpontomat.
  • Helyszín:

    Múltszázadban épült társasházban található a lakás, melyhez ajánlott a működő liftet használni, mert nem kis túra megmászni minden emeletet ahhoz, hogy az ajtó előtt toporoghassunk.
    Erre a célra kialakított, több "kezelőhelyiségből" álló szalon, mely összbenyomást tekintve, inkább ízléses, minden igényt kielégítő lakás, mert "kupi-feelingnek" nyomát sem tapasztaltam.
    Hosszú folyosón vezetett az utam Wandus szentélyébe.
    Ez egy hangulatos, kicsiny szoba, melyben tatami, két szék és egy komódszerűség volt található.
    Tiszta lepedő, mécsesekkel keltett bensőséges hangulat, henger formára előkészített, nagy méretű, friss, fehér törölköző fogadott odabent a bútorzaton kívül.
    A fürdő pazar és helyet kapott benne minden, ami egy vizesblokkban szükségeltetik. Aggódni még sem kell, mert bőséges hely marad így is mindenre.
    Sarokkád van, a már ismert "Fertőtlenített területet" jelző táblácskával, csúszásgátlóval, száraz kilépővel kiegészítve. A komplett drogéria segítségére van azoknak, akik nem cipelnek magukkal saját felszerelést és aki itt nem talál magának megfelelőt, azon már csak a piócás ember segíthet.
  • Lány külseje:

    Tökéletes tájékozódási alap a portfólió, minden adat a valóságnak megfelelő. A fotók tükrében sincs talány, hiszen az arcos és egész alakos képek megmutatnak mindent, amit személyesen is tapasztalni lehet. Na jó, nem teljesen mindent, de sejtetni azért engednek bőven.
    Amint felérkeztem és kopogtattam, nem nyílt, hanem egyenesen "feltépődött" az ajtó és élőben-egyenesben, barna hosszú loknikkal, igéző tekintettel, fülig érő mosollyal, fekete miniruhában, mezítelen lábbal ott állt előttem egy pici energia bomba. Jó vendéglátóhoz mérten, sürgött-forgott, instruált és csacsogott, engem megfőzött teljes mértékben.
    Későbbiekben szembesültem, hogy mennyire arányos, kerek, simogatni való feszes idomai vannak.
    Nagyon szép formájú és méretes cicikkel áldotta meg a teremtő, a kerek popsija, izmos és formás lábai impozáns alapot kölcsönöznek az összhatásnak.
    Értelmes, okos Nő, aki a beszélgetések és a poénkodások során is kitűnő partneremnek bizonyult.
    Közvetlenség és konzekvensség is egyaránt jellemzi, amennyiben mind ezeket összepasszítjuk, megkapjuk belőle azt a bájos varázst, ami felhőtlen, pihentető órácskát okozott számomra csakúgy, mint az irásokból leszűrhetően, elődeimnek egyaránt.
  • Erotikus masszázs:

    Az üdvözlés protokollján túllendűlve, ami eleve a barátságosság és közvetlenség húrjait pendítette meg, Wandus bevezetett a szobácskába.
    - Nincs nagyon meleg itt? - fordult kérdőn felém, de látva az ábrázatom, már résnyire is nyitotta az ablakot.
    - Nekem az van, de természetesen a komfortérzeted miatt egy cseppet sem probléma.
    - Megütöttem a mércét? Egyáltalán maradhatok? - kérdeztem
    - Majd a főnök eldönti, nekem jó benyomásom alakult ki rólad! - hangzott e tüneményes Nő válasza.
    Mint megtudtam, amennyiben Lili cica leücsörög az ajtó előtt, az igent és jót jelent.

    Átvéve a gyeplőt, odaadtam a gyümölccsel, desszerttel körített csokrot és ameddig bezsebelhettem a jutalmam, érkezett is a következő instrukció.
    - Ezeket kiviszem innen és megnézem szabad-e a fürdő, addig kérlek vetkőzz le, mindjárt érkezem hozzád.
    Valóban nem telt el sok idő, éppen megszabadultam a ruháimtól és immáron törölközőbe tekerve vártam a jó sorsom.
    - Várnunk kell sajnos egy picit, a kollegina vendége épp beelőzött minket.
    Wandus leült velem szemben a másik székre, felcsúszott ruhácskája még inkább láttatni engedte kivillanó formás combjait és néhány mondatos beszélgetéssel vártuk ki a zöld lámpát.
    A wellnessbe lépve fenék paskolással engedett utamra, majd a procedúra szabályainak elemeit betartva visszatérhettem és megkaptam a maradásra vonatkozó választ. A cica az ajtó előtt elnyúlva feküdt, Wanda rám mosolygva mutatta a tényt, én pedig azt gondoltam:
    - Yes, soha rosszabb intrót.
    Abban a néhány pillanatban, ameddig elhelyezkedtem a tatamin, addig a ruha is lekerült kedves vendéglátómról és immár egy szál bugyiba csomagolva kezdett bele a programjába.

    A talpamtól a tarkómig végigmasszírozott, mely svéd elemekkel tűzdelt lazító és frissítő masszázs volt, nem pedig valami szivacsba préselő gyurmázás. A felmelegített olajat kellemes, közepes erősséggel juttatta a bőröm alá, ugyan nem kérdeztem az ebbéli szakirányú végzettségét illetően, de a rutinja és az odaadása is bőven elegendő lenne ahhoz, hogy szakszerűnek ítélhessem meg a ténykedését.
    Amint egy célterülettel végzett, az érintései lágyultak. Mintegy levezetésképpen végig simogatta és nyugtatta az előbb még "dögönyözött" részeimet, majd a felület kezelésének zárásaként ujjbeggyel és körömmel végigcirógatott megrázva a fejemben a kolompot, nem Marika néninél vagyok a Dandárban.
    A cirógatások közepette a fenekem érintése és a benyúlogatások nem maradhattak el, ez különösen jól eső érzetet keltett bennem.
    A felesleges olajat, amikor végzett odaadóan, gondoskodva mindig letörölgette rólam, térdig a lábamat egy puha takaróval be is fedte, ameddig a felsőbb régiókkal foglalatoskodott.
    Megkértem egy problémás terület kezelésére, amit szívesen teljesített is. Itt megtapasztalhattam, ha igény van rá, tud Ő bizony gyúrósabb változatban is muzsikálni, mert erősen és alaposan megdolgozta a fájós vállam. Ennek tükrében cáfolni tudom az előző írásokban leírt kifogásokat, mert "sógyurmaként is végezhetjük" a kezei között.
    Folyamatosan zajló beszélgetésünk során több mindent is megtudhattunk egymásról, amire szerintem kölcsönös igényünk is mutatkozott. Az egyik kérdésére felemelve a fejem és a felső testem hátra pillantottam, mert így tartottam illendőnek a válaszadást és máris érkezett az újabb felhőtlen, közvetlen hangulatú felismerés Wandustól.
    -... hejjj, így nem tudlak masszírozni Fiam! - mondta mindezt nekem egy olyan Nő, akivel szemben két évtizedes rutinnal tarkított előnyöm van... :)
    - Jól van Anyu, csak válaszolni szerettem volna! - és azzal a lendülettel, kuncogva borult is vissza a fejem a párnára.
    Egy kis ideig tartott még a mi kis évődésünk, csacsogással, finom érintésekkel, cirógatásokkal, gondoskodással, törölgetéssel, amikor is a "Megfordulnál, kérlek" elhangozta után, új fejezet nyílhatott meg előttünk.
  • Levezetés:

    A fordulás után szembesültem először a majdnem teljesen ruhátlan valósággal, hiszen mint feljebb jeleztem már, Wandusnál a bugyi fent marad. A fekete tangával fedett testrész, érintések tekintetében is tabunak számít, de ezzel tisztában voltam a látogatásom előtt is.
    Felvéve egy picit íves testhelyzetet a finom, cirógató érintései a térd és a köldök közötti területre orientálódtak. Végig simította a combjaim, a hasam alsó részét, a zacsikkal történő inzultusainak időtartama megnövekedett csakúgy, mint ezzel egyenesen arányosan a családi ékszer mérete is.
    Olajat csorgatott a még hasamon leledző, de már rajtra kész falloszomra és lágy mozdulatokkal gondoskodott arról, hogy egy pont se maradjon szárazon rajta. Fokozatosan, folyamatos húzogató mozdulatokkal emelte fel a rudat a gravitációtól sújtotta helyzetből egészen addig, amig a makkom farkasszemet nem nézett a mennyezettel.
    Ismét olajcsorgatás, bal keze a farkam tövét támasztotta, a jobb pedig fel és le siklott végig a rúdon. Az egyenes vonalú mozgást felváltotta a csavargató, tekergető mozdulatsor, majd ismét a sima le, fel került terítékre. Folyamatos viszkózanyag felvitele közben ujjacskái felülről szkennelték a makomat, miközben én a kábulattól vezérelve, a combját simogatva, a szépséges cicijeinek látványában gyönyörködtem.
    - Hozzá lehet érni! - konstatálta Wandus az álmélkodásom.
    - Most így tökéletes, ezt későbbre tartogatnám.
    Mozdulatai egy másodpercre sem álltak meg és kicsit feltámaszkodva igyekeztem szemlélni az eseményeket. Az arcára pillantva láttam a koncentráltságot, a száján némi buja csücsörítést, ami még inkább sodort a bűvölet határára. Amikor a tekintetét fűrkésztem, akkor rám pillantott és mosolyogva, egymás szeméből olvastuk ki, az amúgy is kézenfekvő válaszokat.
    Néhány "kör" megtétele után visszahanyatlottam a párnára, mert éreztem a végjátékban küzdenem kell. Két ujjal olyan hihetetlen érzékennyé tette a makkom, hogy olykor csak vonaglani voltam képes és szinte tehetetlenül igyekeztem kitartani a végsőkig.
    Már nem lebegtetett, hol a mennyezet felé meredeztetve, hol pedig a hasamra irányítva a farkam, nyüstölt, csavart, tekert, ellentmondást sem tűrve passzírozott a vég felé.
    A számra szorítva a kezem, halkan de remegések közepette végképp megadtam magam.
    Wandus kisajtolt belőlem mindent, amit addig gondosan próbáltam rejtegetni, de a hasamon lévő "tócsa" jelezte, minden kísérletemmel kudarcra voltam ítélve vele szemben.
    Alaposan letisztogatott, velem maradt egészen, amig a köd eloszlott.
    A levezetés after partyjának is felfogható, cicikkel történő ismerkedésem, a köszönetem, kis beszélgetésünk és öltözködés vetett véget a 60 percnyi varázsnak.
    Miután Lili cicával is kiegészült a párosunk, mert búcsúzóul Wanda behozta, törölközőbe csavarva kísért ki.
    Ölelés és puszi, mely során a popsijára paskolva súgtam oda neki:
    - Ígértem, kölcsön kenyér visszajár!
    Mosolygós puszi lett a jutalmam és már a lift elől inthettem búcsút, megköszönve a kellemes találkánkat.
  • Elszámolás:

    Korlátozott programmal találjuk magunkat szemben Wandus esetében, de erről az adatlap, a beszámolók és a személyes tájékoztatás is korrekt iránymutatást nyújtanak.
    Extráról nem beszélhetünk, hacsak nem a személye az.
    Az elején rendeztem pici meglepetésekkel körítve, de én ezt így szeretem intézni.
    A csokor mérete az átlag alsóbb részében helyezkedik el, mértékéről a bővebb infóból is értesülhetünk és a randi tükrében azt kell mondanom, arányos értéket képvisel a megérte kategóriában.
  • Összkép:

    Wandusban egy természetes, odaadó, szexi Nőt ismerhetem meg. Az előzetes beszélgetéseink során, de különösen a randi ideje alatt, végtelenül kedves és barátságos oldalát tapasztaltam. Én valójában Ő rá voltam kíváncsi, Őt magát szerettem volna megismerni, emiatt a korlátok sem szabtak gátat bennem. Nem ért csalódás, elvárások nélkül érkeztem, de pazar módon sikerült a kikapcsolódásom. Úgy éreztem magam, mintha egy régi ismerősömmel, egészen új oldalról tapogatóznánk egymás felé.
    Nem volt felesleges megfutni a tájékozódás és egymásra hangolódás köreit, mert elég közvetlen, laza és feszélyezetlen randiban volt részem, amit remélem kedves Partnerem is ekképpen gondol.
    Értelmes, okos Nő akivel a beszélgetések és az apró viccek sem voltak hétköznapinak mondhatóak.
    Amit vállal, azt maximális odafigyeléssel teszi, az volt a fontos számára, hogy jól érezzem magam és feltöltődve, felfrissülve, kellemes élményekkel távozzam tőle.
    Fontosnak tartom megjegyezni, hogy az elején történt pár perces várakozás, túl azon, hogy kellemes idom mustrával és csevegéssel telt, nem az én időmből lett lehúzva, ezt is csak megköszönni tudom!
    Mindent kipipálhatok, hiányérzet közelébe sem kerültem sőt, inkább ennek totálisan az ellenkezője az igaz. A fentiek tükrében természetesen csak ajánlani tudom Őt, a tartalmas köret nálam meghozta a bájos varázst.

    Drága Wandus!
    Nagyon köszönöm itt is, hogy időt szenteltél nekem, hogy teret engedtél a megismerkedésünknek.
    Kellemes órácskával ajándékoztál meg és reménykedem, én sem okoztam csalódást benned.
    Millió csók köszönetképpen... :)
Happy Massage