• Sabrina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam, elsőre felvette, épp ráért, fél órával későbbre meg is beszéltük a találkozót.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val mentem, 4-6-os Vilitől 2 perc gyalog. Nem lehetett eltéveszteni a címet, bár elsőre nem az igazit adta meg. Gépkocsival az utcában nem lehet megállni.
  • Helyszín:

    A lakás szép tiszta,modern építésű. Fürdőszoba kicsit kicsi, zuhanykabin van, a célnak teljesen megfelel. Tusfürdő volt bőven, a törülköző ki volt készítve, rendes méretű, jó minőségű. Szájvíz is volt. A szobában épphogy elfért a franciaágy, de nekem nem is kellett több.
  • Lány külseje:

    Abszolút megfelel a képeinek, élőben még inkább pajkosabb az arca, nagyon kellemes benyomást tett rám. A mellei szép formásak, mint a képen, a feneke kerek, jobb nem is kell. Nincs rajta túlsúly sem.
  • Action:

    Érkezés után irány a fürdő, mikor visszamentem ő feltörölte a vizet. Benn levette a sejtelmes köntöst, és feltárult szép teste. Én elkezdtem csókolgatni. A nyakán kezdtem el, ami tettszett neki, majd haladtam lejjebb, és a melleihez érve óvatosabban kellett csókolgatni, mert érzékeny volt. A bimbókon így is lehetett érezni hamar a keményedést. Ő hanyatt feküdt, én pedig folytattam utam szépen lefelé, és eljutva a puncijához alapos nyalakodásba kezdtem. Nagyon élvezte, a teste heves reakciókban tört ki többször is. Az első orgazmusa után nem hagytam abba, kíváncsi voltam többször is el tud-e menni. Nagyon élveztem a szemébe nézni miközben rám nézett, és látta, ahogy finoman nyalom. Közben simogatott, fogta a kezem is időnként, addig csináltuk, míg majd elalélt a többszöri élvezéstől. Utána cseréltünk, és szájába vette a farkam, és elkezdett franciázni. Már az első mozdulatból éreztem, hogy nagyon ügyes, érzékien csinálta. Én kissé nehezen keményedtem meg, de nagyon jó volt. Néha közben felnézett, a szemembe nézett, és olyankor finoman, lassan a kezével dolgozott, csekkolta mennyire jó nekem. Nekem meg nagyon jó volt. Mikor már attól tartottam, hogy végem lesz, gumit húzattam, és hátulról hatoltam belé. Nagyon formás feneke van, jó volt a fogása. A puncija kellően szűk volt, nagyon jó volt érezni, rendesen meg is hajtottam, és úgy is élveztem el. Utána kicsit beszélgettünk, majd tusi és távozás.
  • Elszámolás:

    Előre kérte a rózsaszálakat, velem végig korrekt volt, extrákról nem is emlékszem, hogy beszéltünk volna, én nem kértem semmit. Nem tudtam pontosan adni, mire végeztem a fürdéssel a visszajáró már ki volt készítve.
  • Összkép:

    Egy nagyon aranyos, kicsit huncut lányt ismertem meg, nagyon jó volt vele lenni, csak ajánlani tudom mindenkinek. Érződött rajta, hogy élvezi, amit csinál, és tényleg fontos volt neki, hogy nekem jó legyen, jó érzéssel távozzak onnan, és visszavágyjak hozzá.
Happy Massage