• Happy Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Beszámolokon láttam Barbi hírderését, telefonos időpont egyeztetés után 1 óra múlva már a helyszínen voltam.
  • Megközelítés:

    Jól ismert szalon a XIII. kerületben könnyen megtaláltam, mivel gyakran járok ide. Váci út közelében található BKV-val is elérhető, parkolás az utcán keresgélés nélkül könnyedén megtehető díj fizetés ellenében.
  • Helyszín:

    Új építésű ház egyik emeletén található a szalon. Kapukód megadása után lifttel érkeztem a lakásba. Belépve kellemes fények fogadtak. Az ajtóval szemben egy képernyőn láthatók a lányok nevei, fotói. Több szoba van most balra az első helyiségben voltunk. Itt masszázs ágy található bal oldalon tükör, jobb oldalt paraván, szemközt komód a tetején órával. Szoba inasra és székre lehet a ruhákat helyezni. A masszázspad mellett a szőnyegpadlón, vastag, puha szőnyeg borítás található mely kényelmesebbé teszik a hölgyek munkáját. A fürdő zuhanykabinnal felszerelt, tiszta igényes több féle tusfürdő közül lehet vállasztani. Hígéniára nem lehet panasz. A hölgyek diszkréten kezelik a szituációt, figyelnek arra hogy senkivel ne fussak össze.
  • Lány külseje:

    Barbi az ajtó mögé bújva mosolyogva fogadott. Fehérneműben és combfixben volt, teste néhány helyen tetovált ami vadabb külsőt kölcsönöz. Mint később kiderült nem egy vadmacska inkább határozott típus. Tudja mit akar és mit nem. Ezt lejjebb bővebben kifejtem. Külsőre csinos, kék szemű érett hölgy. A hajkoronája most nem olyan hullámos mint a képeken, hanem egyenes szálú és kicsit sötétebb szőkés barna. Személyiségéhez ez jobban passzol szerintem. Alakja formás, mellei közepes méretűek.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után hasra feküdtem a masszázspadon. Barbi a hideg krémet a hátamra kente, eleinte kellemetlen érzés volt, később átmelegedett a kezétől. Masszázsa nem túl erős, szakszerűnek nem mondanám inkább simogatós fajta. De ez még nem akkora tragédia, gondoltam majd más területen jobban teljesít. Később a lábamat, vádlimat simította át hasonló erősséggel mint az imént jeleztem. Majd következett a csúszka masszázs. Hátamra feküdtem, felmászott az asztalra két kezével megtámasztotta magát hogy csak a mellével érintse meg a mellkasom. Közben egyik lába az asztalon volt a másikat fel emelte mint egy akrobata, hogy ne érjen hozzám még véletlenül sem semmilyen módon. Arca pár centire volt az enyémtől, szemébe néztem, de elfordította fejét és kínosan tekingette a plafont és a szoba sarkait. Számára ez szituáció túlságosan intim és kijelentette, hogy nem óhajt szemkontaktust csak a párjával. Ebben a környezetben ez neki nem abszolválható. Ez így elég lehangoló volt, semmilyen szinten nem éreztem erotikus töltet a csúszka masszázstól. Ezzel Ő is tisztában volt jelezte, hogy nem egy "csúszka királynő de majd a lingam masszázs kárpótol érte."
  • Levezetés:

    Le kászálódott rólam és a pad lég végébe ült a lábaimhoz. Így ebben a pozícióban nem tudtam elérni csak Ő tudott hozzám nyúlni. Feltérdelt és szépen elrendezgette a vállam mellett a tisztító kendőt a combomhoz a masszázs olajat. Lassú mozdulatokkal kezdte izgatni a farkamat. Le-föl húzogatta rajta a bőrt, majd amikor megkeményedett a hasam felé tolta a hímvesszőt. Majd csavaró mozdulatokra váltott át. Ismét próbáltam vele felvenni a szemkontaktust, légzésemmel visszacsatolást nyújtani számára, hogy milyen intenzitást szeretnék, de ez az intim szemezés zavarba ejtő számára és inkább a "céltárgyra" koncentrált. Behunyt szemmel próbáltam kizárni ezt a nem kívánt jelenséget. Technikája gyengéd erősségű és kifejezetten lassú tempójú. Még akkor is ha már közeledik a végkifejlet. Ilyenkor többször megállt és a köldököm irányába simította falloszom. Végül néhány ilyen "hullámvasút technika" izgatás után kértem hogy vigyen el a csúcsra. Végül a kezei közé élveztem. Volt valami különleges ebben a lassú izgatásban, ha láttam volna rajta, hogy élvezi amit csínál sokkal nagyobb élményt tudott volna nyújtani.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak mértéke az előre megbeszéltek szerint az 1 órás programnak megfelelően alakult, de kb. fél óra alatt végeztünk, amit fürdéskor konstatáltam. A kapott összeget a combfixébe helyezte és távozott.
  • Összkép:

    A Happy szalonban már többször jártam, így tisztában vagyok a lehetőségekkel, korlátokkal. Kézi levezetés van, francia, csók nincsen. Ez nem is lenne probléma, de az a kisugárzás hiányzott ami vagy benne van adott hölgyben és inspirál, vagy nincs. Ezt jeleztem Barbinak is aki határozottan ragaszkodott ehhez a kimért szolgáltatáshoz. Nem feltétlenül a lingam technikáján kellene változtatnia, még a masszázs "szaktudása" sem olyan probléma, hanem az a távolság tartás zavaró ami nem okoz erotikus élményt. De szerencsére ez nem általánosítható az egész szalonra van ott jónéhány kedvencem aki miatt még biztosan visszatérek.
Happy Massage