• Melike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg Péntek délutánra egyeztettünk találkozót több nappal korábban, de végül át kellett raknunk Szombat délelőttre. A változást nagyon rugalmasan kezelte, kedves volt végig. Telefonon mindent kedvesen elmondott. A tájékoztatás egyértelmű volt.
  • Megközelítés:

    Vidéki település, ezért nyilván BKV nincs. A családi ház a település szélén van, én autóval mentem, ez praktikusabb is. Biztos van buszjárat a közelben de ezt nem vizslattam. Parkolás az utcán, a ház előtt.
  • Helyszín:

    Vidéki egyszerű családi házban elkülönítve egy masszázs szoba. A ház éppen felújítás alatt áll, de ez engem nem zavart. A fürdőt nem láttam, előtte 10 percel zuhanyoztam otthon így ennek nem merült fel a szükségessége.
    A masszázs, masszázsasztalon történik, de lehet kérni matracon is. Ez előre leegyeztetendő a hölgyel.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű a lány. Szép huncut szemei és mosolya megigéző. Nem vékony, ez a képeken is nyilván látszik, de szerintem aki hozzá megy vagy nem azért megy, vagy pedig azért, mert kifejezetten kedveli a formás telt alkatott. Én kifejezetten szeretem a formásan telt lányokat ezért is őrá esett a választásom.
    Gyönyörű hosszú combjai, formás kemény cickó, nagyon puha sima bőre van. Egy kis simogatást meg is engedett. Bár nem próbálkoztam többel, úgyhogy nem tudom a határokat.
  • Erotikus masszázs:

    Két órára mentem. Előre megbeszéltük, hogy osszuk két részre az időt. Egyrészt a valós problémás testrészeim masszázsára kértem, illetve másrészt az erotikus töltetű kényeztetés külön is érdekelt. Ezt kb 2/3-1/3 részre osztottuk.
    A masszázsban nagyon ügyes, amolyan kíméletes lazító jellegű. De abszolut szakszerű. A problémás részeken voltak fájdalmaim de hát nyilván nem véletlenül. Összességében sikerült átmenetileg orvosolni a problémáimat, de végleges megoldáshoz nyilván többszöri alakalom lenne szükséges.

    Nem vagyok kis ember, szegény nagyon keményen megdolgozott a testemmel, valószínüleg le is fáradt tőlem rendesen. De oda tette magát, ezért teljes elismerésem neki.
  • Levezetés:

    Masszázssal egybekötött kényeztetés esetén nyilván nem a pornos feelinget keressük. Legalábbis én nem. Így a keényeztetés része inkább barátnős feelingűnek nevezhető, de ugyanakkor erotikus masszázs és kényeztetés is úgymond "szakszerűnek" itéltem. A masszázs erotikus részéhez két körben is részesítve lettem. Egyszer amolyan félidős pihentetésként és a végén lezáró lazításként is kaptam. Nagyon profi a hölgy ebben is, nagyon durván felhúzott, felizgatott többször is. Minden erogén zónámat végig zongorázta, némi franciás kényeztetéssel, a végén pedig lingam kézi levezetéssel. Hatalmasat élveztem a cickóira.

    Nagyon élveztem, nagyon érti, hogy mi a jó egy férfinak. A végén remegő lábakkal alig tudtam felállni a masszázs ágyról.
  • Elszámolás:

    Előre egyzetetett összeg, előre kérte én meg oda is adtam. Korekt elszámolás és nem volt extra árszabás. Amit kértem azt kaptam és annyiért amennyiért a telefonban megbeszéltük.
  • Összkép:

    Nagyon jó szakszerű masszázs kaptam nagyon jó, kellemes és élvezetes kényeztetéssel. Biztosan visszatérek még!
Happy Massage