• Adri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik, "piros színű" weboldalon találtam rá, telefont ragadva randi előtt egy órával azonnal elértem. Ő kezeli a telefont. Rugalmasan azonnal adott időpontot, bár ehhez kellett egy kis szerecse is.
  • Megközelítés:

    Aki jártas a környéken, tudja hogy a parkolás ingyenes, csak kicsit messzebb kell állni, mert közvetlen a ház előtt fogytán vannak a helyek. De így sem több 2-5 perc sétánál. Tömegközlekedés is van, bár a Fehérvári utat állandóan építik, így nem tudom épp mi jár / mi nem arra. A ház a szokásos újépítésű lakópark, ami most bővül is, és még jó állapotban van. GPS egyértelműen odavisz.
  • Helyszín:

    Lakás kis egyszobás garzon, egyedül rendelős, nagyon diszkrét. Fürdőben zuhanykabin és sok tusfürdő, bár abból egy családi kiszerelésű amiben volt még valami. A baszoba rész egy fél fallal elkerített, de egy légtérben levő elem. Az ágyat az action nagy hevében sikerült kicsit beszakítani, de hát legjobbakkal is megesik. Szerencsére nem tört el, csak elmozdultak a tartógerendácskák.
  • Lány külseje:

    Képeknek (bár arc nélküliek) megfelel, az arc ami egyedül találkozókor derült ki. Cuki, szomszéd lány kinézet, akiről az utcán ki nem néznéd a hivatását. Higiénia csak amiatt vontam le egy pontot, mert csak engem küldött el zuhanyozni, ő nem ment el, igaz első vendége voltam aznap, frissen érkezett. Felöltözve fogadott, necc harisnya, magassarkú etc. Nagyon jó, szűk "baba" puncija van, formás kis mellek, és szép test. Régen szexpartner vonalon hirdetett, hát arról lemaradtam, mert arról a korszakról már lenyugodt, de így is nagyon jó volt.
  • Erotikus masszázs:

    A "semmit" nehéz lenne 500 karakterben kifejezni. Mert felvezetést is kértem, és azonnal egymásnak estünk. Aztán olyan sokáig elvoltunk, hogy masszásra nem maradt idő. :D Bár végülis a farkam "masszírozta" kezével szóval így is kifejezhetjük ezt a részt.
  • Levezetés:

    Igénybe vettem a csókot (szimpátia alapján), illetve az ujjazást is, amit nagyon élveztem, mert jó, ujjazni való, szűk puncija volt. Hamar nedvesedik, és élvezetes játszadozni vele. Közben lábacskáit is megpuszilgattam, majd lábujjait bekaptam amire nagyon pozitívan reagált így élveztük egymás társaságát. Imádtam lábait, közben ujjaztam, de hogy ő se legyen rest elkezdett közben az ő kezével is kényeztetni meg egy kis baba olajjal ellensúlyozni a súrlódást. Aztán footjob-ot is kértem, majd amikor az ágy úgy érezte nem bírja tovább, átmentünk a szoba másik felére, a kanapéra folytatni a játszadozást. Újra ujjazni kezdtem, csókolgatni ő pedig még hevesebben "rázta" az ezredest, hogy már alig bírtam tartani magam. Teljesen kihozta belőlem a férfit, így szexi vénuszdombjára lőttem el az utódokat az utolsó cseppig. Kis pihenő, amit megint masszás helyett beszélgettünk, és utána levezetésként még játszadoztunk, aztán ahogy letelt az idő fürdésután távoztam.
  • Elszámolás:

    Egy órát maradtam, amiben elvileg akár kettő lehetőségem is adódhatott volna, de időszűke miatt maradt ennyi. Extrákról nem tudok (vagy pont nem kértem olyat). A régi pesti átlag, azonban szolgáltatás minőségben fölötte jóval.
  • Összkép:

    Úgy távoztam, hogy hű, ez aztán intenzív volt! A hirdetők között nagy a szórás, kinézetben az átlaghoz, azonban kapott élményben jóval fölöttihez sorolnám. Ha nem akarsz csalódni, akkor érdemes választás.
Happy Massage