• Cynthia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma délután gondoltam egyet, elhatároztam , hogy újra felkeresem Cinthiát. Felhívta, van -e szabad időpontja. Volt másfél órás lehetősége, erre le is csaptam.
  • Megközelítés:

    A randi helyszíne változatlan volt a korábbi beszámolómhoz képest. Parkolót most egy kicsit nehezebben találtam, de igy is csak 300 métert kellett gyalogolnom.
  • Helyszín:

    A lakás egy viszonylag újépítésű tömbben található Tiszta ,rendezett A szobában most egy franciaágy volt,friss lepedővel letakarva, a célnak tökéletesen megfelelt. A fürdő rendben,kádban lehet zuhanyozni. Tusfürdő bőség van.
  • Lány külseje:

    Az ajtót utcái ruhában nyitottra ki, ő is percekkel előbb érkezett, de így is csinos volt. Hangulata viszont nem tetszett,látszott, hogy valami nincs rendben, dehát emberek vagyunk nem mindig lehetünk vidámak .Beirányított a szobába, mondta vetkőzzek, így tettem, közben ő kiment, a nappaliban tevékenykedett..Visszatért, kaptam egy törölközőt és irány a fürdőszoba.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszarérve még az utcai ruhában volt, mondta, hogy ő is elmegy fürödni.Jó tíz perc múlva érkezett vissza a szobába törölközőbe csavarva kezében telefonnal ami még világított. Hasra feküdtem, ő pedig mellém telepedve leoldotta magáról a törcsit elémtárva csodás alakját. Elkezdődött a masszázs, amely inkább nyomkodás és simítás keveréke volt.Prőbáltam beszédbe elegendő vele, kevés sikerrel, melyet eleve megnehezített az üvöltő zene.Negyedóra elteltével bekente a felsőtestét, majd kemény melleivel csúszkálni kezdett a hátamon, melynek meg is lett a hatása, ebredezni kezdett a farkam. Ezt ő is érezte mert fordulást javasolt, melynek azonnal eleget tettem.
  • Levezetés:

    Hátamon fekve is folytatta a melleivel a csuszkát továbbra is oldalról.A mellkasomon kezdte, majd haladt dél felé és a meredező tagomat simogatta, dögönyözte velük. Ajkát is bevetette először kezezés nélkül, azokat is bevetette. Közben én is simogattam ahol értem, vagyis mindenütt. Egyre erősebb tempót diktált,próbáltam egy kicsit lassítani, de hamar újult erővel folytatta. Úgy tűnt siet ezért akar minél hamarabb ki égetni,később kiderült ez így is volt. Tevékenysége eredményre vezetett, a szájában lett végem. Az utódok törlőkendőben végezték, majd kiment a szobából, a telefonját is magával vitte. Két perc múlva visszatért és közölte igaz, hogy másfél órára jöttem, de egyezzünk ki fél órában. Látva az egész hozzáállását beleegyeztem. Azért még fürödhettem.
  • Elszámolás:

    A csokor átadásakor ért az újabb meglepetés, az ismert félórás csokrot tettem le megoldva, hogy kerek legyen.Ő erre közölte, hogy január elején emelt így a félórás csokor most a korábbi egy órás lett és ezt a telefonban is mondta. Nem mondta,és februárban voltam nála. Nem vitatkoztam.
  • Összkép:

    Az első találkozásunk nagyon pozitív emlekeket hagyott bennem, nos a mostani annál negatívabbat. Lehet, hogy nem volt jó napja, de akkor inkább ne fogadjon vendéget.
Happy Massage