• Maja

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szinte azonnal elértem, nem volt semmi gond. Rövid idő alatt találtunk még aznapra olyan időpontot ami mindkettőnknek megfelelt. Hangja kicsit rideg volt, később kiderült hogy akkor kezdett és még fáradt volt.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű volt a cím, mindent pontosan elmondott telefonban. Autóval mentem, a parkolásért fizetni kell. A kapuba kicsit nehézkes a bejutás, mert amikor én mentem a kaputelefon nem működött annyira jól, a gombokkal volt a gond.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelel, Maja mondta hogy 5 lány rendel ott vele együtt, bár nem egyszerre vannak a helyszínen. Kicsit már kezd a lakáson látszódni a nagy forgalom,...
  • Lány külseje:

    Majával minden rendben volt, talán egy kicsit még alacsonyabb, vagy a valóságban tűnik kisebbnek. Tangában és egy melltartóban fogadott, kedves aranyos lány. Nagyon mély, rekettes a hangja, ha valakinek bejön (nekem igen) akkor ez szexi tud lenni. Főleg a magasságához képes. Formás, a mellei és kellően nagyon, bár az meglátszik rajta hogy nem edz, később hogy ha nem figyel oda akkor baja lehet ebből. :)
  • Erotikus masszázs:

    Sejtésem beigazolódott, nem a masszázs a lényeg nála. Ez igazából egy olajos simogatás, amit előjátéknak lehet tekinteni. Ebben vannak nála sokkal jobbak is, így ha valakit a masszázs is érdekel, akkor ez neki nem fog bejönni.
  • Levezetés:

    Egy órára mentem hozzá, amiből a zuhany után a "masszázs" kb 20-25 perc volt. ,Miután a masszázsnak vége volt, megkért hogy forduljak meg, és rövid csókcsata után, neki is állt kényeztetni a szájával és a kezével. Eddig rajta volt a melltartó és a bugyi is, amit kérésemre, mint egy jó nevelt kislány, szépen gyorsan le is vett. A fenekét az arcom mellé tette, így kezemmel tudtam őt kényeztetni, miközben ő kézzel és szájjal kedveskedett nekem. Meg kell hagyni, miután már én is játszottam vele, sokkal jobban kezdte csinálni, ott már - már pornós feelingem is volt. Nem kellett sok idő, hogy elélvezzek a szájába, amit ő nagyon szépen végig kísért kézi játékkal. Amennyiben jól vettem észre, neki is volt egy kisebb orgazmusa, így nagyjából egyszerre mentünk el. Amennyire gyenge volt a masszázs, ez a rész annyira jól sikerült. Ügyesen papírtörlőbe megtörölte a száját és engem, majd jöhetett a második zuhany.
  • Elszámolás:

    Alkatából adódóan sejtettem hogy nem a masszázson lesz a hangsúly, így én már arra is készültem, hogy egy törékeny lány fog engem kényeztetni. Ezek alapján korrektnek tartom amit kért, masszázs után adtam oda neki, azt az összeget amit előre megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Képei alapján választottam Maját, nem okozott csalódást. A kényeztetés amit kaptam, az nagyon jó volt, így ezt a részét ajánlani merem mindenkinek.
Happy Massage