• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, könnyen, gyorsan, zökkenőmentesen. Előre fixáltam időpontot, a címet aznapi visszahívásos megerősítésnél adta meg.
  • Megközelítés:

    Metróval mentem, onnan pedig pár perc séta. Vagy még kevesebb, ha fut az ember, ahogy én is tettem, mert nem akartam késni :D
  • Helyszín:

    A diszkréciót lepontoztam, ez nem tudom mennyire általános, de amikor én mentem a kapu mellett a falnak dőlve ott volt egy fickó, első gondolatom, hogy biztos Alice magán security-ja, de azért reméltem nem így lesz. Persze így lett. Vele beszélt kaputelefonon, engem is végül ő engedett be a lépcsőházba. Hááát ez nagyon indiszkrét volt számomra, máshol ilyenbe még nem futottam bele. Kifele menet, mondjuk nem is nagyon néztem, de már nem láttam. Aznapi utolsó vendégként mondjuk reális, hogy szólt neki Alice, amíg zuhanyoztam, hogy leléphet, nem lesz gond velem.
    A lakásban egyedül rendel Alice. Teljesen rendben van a hely, kis hálószoba nagy ággyal és komóddal ahova pakolhat az ember. Tiszta fürdőszoba, száraz törölköző, még időnk végén is ajánlott egy újat. Órát a hálóban nem láttam, pedig szeretem tudni, hogy állunk az idővel, de végül percre pontosan időnk végével távoztam, Alice figyelt a programra.
    Macska is van a lakásban, ez nekem, mint allergiásnak kimaradt, mint info, de nem volt egyátalán tünetem, szóval ez is rendben volt.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon vonzó fiatal nő fogadott. Gyönyörű, mosolygós és nagyon vékony lány, markolni való popsival és szép cicikkel. Igen, arcra is nagyon tetszetős. Nekem nagyon bejött, úgy ahogy van. Nem is tudom miben fogadott, de mire végeztem a zuhannyal, már meztelenül várt a szobában.
  • Action:

    Vetkőzés közben tisztáztuk van-e valami extra kérésem, amire figyeljen, mi legyen a program. Nem volt ilyen, a barátnős feeling-et emeltem ki, arra van igényem. Hát ahogy a zuhany után beléptem egyből egymásnak estünk és nekiálltunk csókolozni és felfedezni egymás testét. Javasoltam, hogy folytassuk az ágyon. Ott hosszas csókcsata következett, egyszer-kétszer jelezte, hogy szívesen folytatná szájjal, de ki akartam élvezni a csókjait így halasztottam amíg tudtam. Finoman csókol, na :D
    Délre vettem az irányt, had kényeztessem előbb én. Ízlelgettem, nyalogattam szép és finom kis punciját, élveztem nagyon. Aranyosan játszotta, hogy jól esik neki, még egy orgazmust is eljátszott nekem. Cuki volt. Váltottunk még pár csókot és átadtam neki a terepet. Addigra már a csókoktól, simogatástól és egymáshoz való dörgölőzéstől eléggé be voltam indulva így sokáig nem húztam a franciája alatt, gyorsan kivégzett. Hozzá kell tegyem, ebben az is szerepet játszott, hogy még soha nem volt részem ilyen mélytorkos franciában. Tényleg belead mindent, fantasztikus!
    Gyors tisztálkodás után összebújtunk és ismerkedős beszélgetéssel ütöttük el az időt. Teljesen rendben volt, jól éreztem magam vele ekkor is, jó társaság.
    Amikor erőt éreztem magamban a folytatáshoz újból csókolózásba fogtunk, majd egyszercsak megint a szájában találtam magam és bevetette pici arany torkát. Másodjára már nem ilyen véget akartam, bár az se lett volna túl borzasztó :D, de érezni akartam édes kis punciját is, így gumizást kértem. Gyorsan fel is rakta, majd nyeregbe pattant. Egy darabig így élveztem eme gyönyörű lányt, majd átkéredzkedtem misszibe. Nem bántam meg persze ezt sem, diktáltam a saját tempóm és csókoltam alkalmi kedvesem. Nem éreztem egyedül magam szex közben, aktívan részt vett végig, jó érzés volt. Nem fogtam vissza magam, amikor éreztem eljött az én időm, átadtam magam a gyönyörnek. Hagyott szépen lenyugodni, közben váltottunk még pár csókocskát, puszit.
    Romeltakarítás után kértem még egy pohár vizet, majd összebújtunk még pár csók erejéig.
    Zuhany, öltözés, majd távozás. Öröm volt vele lenni!
  • Elszámolás:

    Magasabb az új pesti átlagnál, de csak addig amíg az ember nem realizálja, hogy több dolgot is alapból vállal, amit mások csak extrában. Ha így számoljuk, akkor semmivel sem több a tiszteletdíja, mint másnak. Abszolút megérős volt a találka.
  • Összkép:

    Nagyon szép fiatal nő, végig kedves és azon van, hogy jól érezze magát a vendég. Az izgalmat túljátszotta, se ilyen jóképű, se ilyen ügyes nem vagyok, de inkább a vendégközpontúságot, mint a hideg profizmust éreztem. Az érkezésemnél lejátszódó indiszkrét jelenet a kapuban nagy negatívum, de azt követően a randi nagyon jó volt. Rendkívül jól éreztem magam Alice-al, élmény volt egy ilyen gyönyörű lánnyal szexelni, aki tudja, mit és hogy kell csinálni.
    Csak ajánlani tudom mindenkinek, hazafele 5 vagy 6 metrómegálló alatt tértem csak igazán magamhoz, ezt pedig nem sok lánynál mondhatom el!
Happy Massage