• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fotóin látottak, magassága és persze a beszámolói alapján választottam és hívtam fel telefonon. Kellemesen csengő hangja volt, ami megerősítette bennem a látogatási szándékom. Kedvesen tájékoztatott, 45 perc múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem oda, de a közelben áll meg egy busz, parkolás a tömbház előtt megoldható lehet. Őrs vezér téri IKEA-tól kb. 5 perc autóval.
  • Helyszín:

    Egy több emeletes panel ház egyik átlagos lakása, barátnőjével egyetemben rendel (lehetőség van hármas akcióra is ha épp szabad). Baszobában van egy kényelmes nagy ágy a célnak megfelel. A fürdőszoba átlagos többféle tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Arc kitakarással hirdet, elolvastam a beszámolókat, valami teljesen más fogadott, mint amire számítottam megint ilyen esetekben. Arca szép lehetett régebben, az idő vasfogafogott rajt, de emiatt nem fog senki sarkon fordulni. A teste a képeknek megfelelő, magas, vékony de van fogása. Popsi csípő arány egyenesen tökéletes. Melle ruganyos jól reagál, nem túl érzékeny. Bőre szép bársonyos, jó tapintású kicsit szolizott. A folyóson fogadott egyrészes fekete ruhában, onnan kísért be a lakásba. Hogy miért jött ki elém azt az olvasó fantáziájára bízom.
  • Action:

    Megérkezésem után bekísért a baszobába, kértem egy kis ásványvizet miközben elkezdtem vetkőzni. Miután megszabadultam minden rajtam lévő ruhadarabtól kaptam egy méretes törölközőt és átmentem a fürdőszobába. Gyorsan letusoltam, mire visszajöttem az ágyon feküdt totál meztelenül.
    Kértem, hogy álljon az ágy mellé így kezdtem el testének megismerését, simogatásokkal, érintésekkel. Cicijét kezdtem el markolászni majd lentről felfelé haladva az egész testét végigtapogattam.
    Lefeküdtünk az ágyra kértem egy kis fenék masszázst benyúlkálásokkal, nem profi masszőz de jól csinálja.
    Az ágy mellé álltam, ő elém térdelt és mélytorkos franciába kezdett, tövig beletoltam az arcába, saját maga is meglepődött ezen, hogy sikerült :).
    Gumit húztunk, kutyussal kezdtünk, szűk puncija van ilyet is ritkán tapasztalok. Egyszer-kétszer megpaskoltam a fenekét is.
    Lovacskával folytattuk, megmarkoltam hátulról és én diktáltam a tempót. Ez ment egy ideig amíg el nem fáradt, remekül lovagol.
    Pózt váltottunk és misszionárius pozíció következett.
    Levettem a gumit és kértem, hogy a nagyra nyitott szájába élvezhessek, miközben a nyelvét kitolta. Így lett vége a dalnak, belelőttem a szájába.
    Kicsit beszélgettünk még pár szót majd elmentem zuhanyozni, majd felöltöztem ittam még egy pohár ásványvizet és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem ami megegyezett a telefonon megbeszélttel. Egy nagyon picit magasabb, mint a pesti átlag.
    Extra nem tudom, hogy van de nem vettem igénybe most sem, máskor sem, másnál sem, nem vagyok híve ennek az extrás üzletpolitikának.
  • Összkép:

    Cintia személyében egy elég profi hirdetőt ismerhettem meg, aki elég magas szinten űzi azt amit csinál. Végig együttműködött én irányítottam a dolgokat. Amit kicsit hiányoltam az a mosoly volt.
Happy Massage