• Eleonóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon találtam a hirdetését levél váltás után telefonon is beszéltünk. Előtte félórával hívtam elmondta hová kell menni. A cím ismerős volt mert már jártam ott. Kedvesen tájékoztatott a részletekről. Kérésemre a képeken lévő rózsaszín ruhában fogadott. Nagyon tetszett a hozzál állása és az, hogy teljesítette a kérésemet.
  • Megközelítés:

    A cím ismerős volt mert már jártam arrafelé. Kassai térhez nagyon közel, az egyik toronyépületben található a randi helyszíne.A cím egyértelmű, GPS pontosan megmutatja a címet. Én tömegközlekedéssel mentem, pár perc sétára találjuk a troli megállótól. Parkoló helyet láttam bőven.
  • Helyszín:

    Lakás szépen berendezett célnak teljesen megfelelő. Fürdő szép tiszta rendezett a törülközők úgyszintén. Szájvíz rendelkezésre állt a fürdőben. A szobában a ruhákat lehet hová rakni. Az ágy nagyon kényelmes volt, magasság pont ideális volt a kutyus pózban történő rosszalkodáshoz. A falon egy nagy tükör, amiben lehet mozizni, ezzel is fokozva az élményt. A szoba nagyon kellemes volt jól éreztem magam benne.
  • Lány külseje:

    Kérésemre rózsaszín ruhában fogadott amit nagyon tetszett. Szeretem az érettebb nőket is így ezért mentem hozzá, mert épp ilyen MILF-es kedvem volt. A képekről egyből felismerhető, az adatlapján megadott kor stimmelt. Érett 50-es nők természetes szexuális kisugárzásával van megáldva látszik rajta, hogy nem aznap vagy. tegnap kezdte. Aki a képeket nézi és felkeresi szerintem csalódni nem fog.
  • Action:

    Fürdés után leültem az ágy szélére, majd magamhoz húztam, kérésemre egy rózsaszín hálós ruha volt rajta állva pusziltam a testét a ciciket is kicsit kezelésbe vettem nagyon tetszett a reakciója. Leheveredtünk az ágyra majd kényelmesen elhelyezkedtem a lábai között eltöltöttem egy kis időt, finom volt őt nyalni. Fordulás után cseréltünk helyet oda térdepeltem hozzá az ágyon, majd kezelésbe vette a farkamat. Kemény lettem gumit húztunk majd először szemből adtam neki, majd kutyusban adtam neki. Ez ment egy darabig kölcsönös orális izgatás varázsolta még merevebbé a dolgokat majd megint kutyus pózban történő dugás következett. A gumit lehúztam majd pózváltása után mellé térdepeltem majd szájjal kényeztetett előre dőltem és jól megdugtam a száját. Ezt sokáig nem lehetett bírni így hatalmasat élveztem a szájában ami szépen eltüntetett a legnagyobb örömömre. Kicsit még szopta a farkamat, kellett legalább egy perc, hogy magamhoz térjek. Elmentem felfrissülni felöltöztem kicsit beszélgettünk majd ajtóban elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem amit illik félórára mentem, a megszokott virágszálakat letettem az asztalra. A telefonban megbeszéltek szerint alakultak minden rendben ment!
  • Összkép:

    Mindennel elégedett voltam, amit az adatlapján vállalt az maradéktalanul teljesítette. Szeretem a durr bele típusú randikat, ahol nem finnyáskodnak Eleonóra pont ilyen hölgy.Jól éreztem magam vele és benne!
Happy Massage