• Pami

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2 nappal a tervezett randink előtt hívtam, Elsőre felvette, bár Lottiként mutatkozott be, később kiderült nem ő kezeli az adategyeztetést. Még másnap is visszakérdezett, hogy akkor biztos mennék-e.
  • Megközelítés:

    Frekventált helyen, Boráros környékén levő nyugodt kis utca, BKV-val egyszerű, a parkolással adódhatnak gondok.
  • Helyszín:

    A lakás új, lift van, emeletre kell menni, a kéró új, a fürdő tiszta, zuhifülkében 4-5 féle tusfürdőből választhattam, volt szájvíz és pohárka. A szoba maga kicsi, szinte elfoglalja a francia ágy. Ruhát kinn a fogasra tettem, csak mi voltunk a lakásban.
  • Lány külseje:

    Szép bőrű, szolizott, sötét szemű, átlagos magasságú baba arcú lány fogadott az ajtóban, apró piros, alig valami, szinte semmi tangában. Haját később összefogta. Rögtön puszi, ápolt, finom parfüm illata némi zavarral vegyült, hisz mi már találkoztunk épp negyedórája a kapuban, amikor kutyusát sétáltatva megérkezett. A telefonos kisasszonnyal 10.15-re egyeztettünk, mint kiderült, nem vele. Így az utcán sétálva, ácsorogva , őt hívogatva telt el a negyedóra mire megcsörrentett, hogy kezdhetünk.
  • Action:

    Gyors zuhit követően siettem hozzá és az ágy mellett állva kezdtük egymás testének felfedezését, de inkább én az övét. Végigcsókoltam finom bőrét majd vissza az arcához és ekkor kezdődtek az igazán nyelves csókok. Nagyon jól kavar a nyelvével, majd ágyra fektettem és finoman folytatódott a csókok sorozata és már alig vártam, hogy finom kelyhéhez érjek és gondoltam, most a 2 órában bőven van időm őt kényeztetni és ezt most nem hagyom ki. Én nagy elánnal nyaltam ujjaimat is finoman bevetve, de az előtérben tartózkodó kutyusa igencsak nyüszítve, ajtót kaparva igyekezett a minimális hangulatot szétzilálni. Eleinte poénkodtunk, és kezdetben nem zavart, nekem is van kutyám, sőt javasoltam egy juti-falatot a kedélyek lecsillapítására. Ezután egy kis orális kényeztetést kértem, melyet jól csinált, élveztem mert bőnyállal csinálja és mélyre veszi, sőt a tarkóját is foghattam szájba dugás közben. A jó szopás akció-kész állapotba lendített és gumit pattintva misszit javasoltam. A rázkódó ágy zaja ismét hergelte a kutyát, ezért csitítani kellett, kiszaladt csendesíteni, majd kértem pattanjon nyeregbe és lovagoljon meg. Jól és kitartóan lovagolt, már kezdett hangot adni /de csak halkat,egyébként végig nagyon halk volt kutyája miatt/ ahogy fokoztam a dugás ritmusát és nem sokkal később nagyot durrantam a latexbe. Utána beszélgettünk, próbáltam poénkodni a dolgokkal, beszéltünk mindenféléről, mert jófej, cserfes lány . Említette, hogy a szomszédok is bepörögnek a zajtól, ráadásul nyuggerek, akik mindig otthon vannak, na erre megszólalt egy dobogássorozat, majd a kutya ismét, de őt nem lehetett leszerelni. Láttam, még van félórám, még azért csináljunk valamit: ismét egy franciát kértem, jöjjön fölém, legyen kölcsönös. Finom, jóízű a puncija, természetesen nedves, nincs szükség mesterséges síkosításra, mellém feküdt és nyelvével kavart a számban közben finoman ujjaztam, annyira jól bánik a nyállal, hogy míg pihent magam vertem a nyálas brét szájához tartva. Másodjára már nem durrantam, de maga a sex jó volt vele.
  • Elszámolás:

    Az alapcsomag szinte mindent tartalmaz és ez a pesti átlag alatt van. Előre adtam oda és nem kértem vissza az aprót, a nagylelkűségem azonban nem érte meg.
  • Összkép:

    Bár külső tényező megzavarta az együttlétet, de Lotti készséges volt, amit kértem megtette, jól csókol és finom, kényeztethető puncija van. Ha a kutya otthon marad minden nyugodtabbra sikeredett volna. Gondoltam a "lehetne jobb" minősítésre, de láttam, hogy ő azon parázik, hogy ez most így alakult és sajnálta ezt, meg engem, én meg azon voltam, hogy az ő szorongását oldjam egy-egy poénnal, szóval ha máskor elviszi vki sétálni a kutyust, szívesen visszatérnék Lottihoz.
Happy Massage