• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Charlifilpo!

    Köszönöm neked a csodás randit és ezt a beszit is. Ne haragudj rám, hogy csak most írok, de sajnos nem mindig tudok azonnal reagálni. Remélem nem hitted azt, hogy elfelejtettelek, olyan nincs, ezt nem lehet!

    Nagyon örülök, hogy hozzám vezetett a kíváncsiságod, végre megismerhettelek (hallottam már rólad ezelőtt), annak pedig pláne, hogy ilyen szuper randink lett és ilyen jól éreztük magunkat egymás társaságában! :)

    Szerencsére a kezdeti izgalmad rögtön elmúlt, így önfeledten, izgulás nélkül sodródhattunk az egész randi ideje alatt. Egy nagyon kedves, figyelmes embert ismertem meg személyedben, akivel ráadásul nagyon jót lehet dumcsizni is. Nem mellesleg olyan édes voltál, ahogy játszottál a melleimmel! :))
    Nagyon örültek az ikrek, hogy sokat foglalkoztál velük is :))

    Remélem a húsvéti ajándékom finom volt, ha mégsem akkor panaszt teszek a CBA-ban :DDD

    Ugye tisztában vagy azzal, hogy várlak vissza máskor is, bármikor, ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni velem ;)

    ÉN IS CSÓKOLLAK DRÁGÁM :*****

    Wanda Gold ❤

    Ui.: Van még mit kipróbálnunk :P ❤

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csengés után felvette. Megbeszéltük a tudnivalókat, megbeszéltük az időpontot és egy 1 óra múlva nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A Király és a Királynő útjainak kereszteződésében található a tetthely. Sok busz és villamos jár arra,. BKV-val mentem, így a parkolásról nem igazán tudok nyilatkozni, de ahogy láttam az is könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    Egy új építésű társasház sokadik emelete. Aki nem akar lépcsőzni, annak ott a lift. A bejutás zökkenőmentesen zajlott, jól navigált a vendéglátóm. Szép és igényesen berendezett a kuckó (még laknék is benne). Mindenhol tisztaság volt, nagyon figyel rá. A fürdőszoba tágas. Kádban lehet lezuhanyozni és egy zuhanyfüggöny ad védelmet a kifröcskölés ellen. Ennyi fajta tusfürdőt csak a drogériában láttam. A baszoba egy normál méretű kis szoba. Nagy és kényelmes ágy, a ruháknak szobainas van, és a fényről hangulatvilágítás gondoskodik.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen megfelelnek a valóságnak. Kedves, mosolygós leányzó nyitott ajtót, bugyi és top volt rajta. Wandának annyira pozitív kisugárzása van és annyira közvetlen, hogy a kezdeti izgalmam egyből elmúlt (ha egy új csajszihoz megyek mindig izgulok. Gondolom ezzel más is így van).
  • Action:

    Belépve a lakásba bemutatkozás után szájra puszi volt. Cipő le és bevezetett a szobába. Megkinált üdítővel, pár szót váltottunk, törcsit megkaptam és irány a fürdő. Wanda megvárt a fürdőszoba előtt és vissza az ágyas szobába. Elkezdtük simogatni és puszilgatni egymást, ekkor Wanda megjegyezte, hogy „jó hatással vagyok rád és megfogta az éledező velem egykorút”. Ledobta magáról a ruhát és az ágyra költöztünk. Dobtam egy hátast és rövid időn belül Wanda elindult lefelé. Nagyon finom franciát kaptam és mielőtt baj lett volna jeleztem, hogy most én akarom őt kényeztetni. Mielőtt a szép kelyhéhez értem volna, a formás melleinél elidőztem. Már ő nevetett rajta, hogy mennyit játszok velük. Mikor a végállomáshoz értem egyből a lényegre tértem. Szerencsére Wandának könnyű örömet okozni. 2-szer is sikerrel jártam. Közölte velem, hogy ezt most csúnyán visszakapom és ismét a szájába vett. Szóltam, hogy jöhet a vv és belepattant. Más pózig el se jutottunk, mert már itt kivégzett. Kis pihi és beszélgetés (közös ismerős is szóba került) és jött a második kör. Ismét én kezdtem, aztán Wanda kényeztetett és végül rátértünk a popsira. Wanda rám ült és kis próbálkozás után bent is volt. Lovagolt rajtam, elég hamar megjött a hangja. Váltottunk kutyusra, de a popsi maradt és itt ért a vég. Még egy kis beszélgetés és irány a fürdő. Egy picivel túl csúsztam az időn, de vendég látom nem szólt semmit. Húsvét előtt kaptam egy kis ajándékot, cipő fel és irány haza.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó tartalmazza a csokor mérték. Érkezéskor leraktam az asztalra, azután szóba se került.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Wandánál. Egy életvidám, közvetlen és vagány csajszit ismertem meg személyében. Végég úgy éreztem magam, mintha már régóta ismernénk egymást. Csókollak Wanda. :)
    Elnézést MT társak a szűkszavú és visszafogott beszámolóért. Nem vagyok mesemondó és író, de azért remélem a lényeg, így is átment.
Happy Massage