• Camilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette. megbeszéltük, hogy amikor már a város közelében leszek újra hívom. Így is történt. Az előzetes saccolt időpont a végén pontosan megfelelő lett. Korrektül tájékoztatott és nagyon kedvesen kommunikált.
  • Megközelítés:

    GPS vitt oda, pontosan a ház elé. De lehet, hogy anélkül is megtaláltam volna , mert Camilla a legfontosabb beazonosítású helyeket pontosan adta meg. Sem ő sem én nem ide valósaik vagyunk, de ennek ellenére remekül útba igazított.
  • Helyszín:

    Új építésű, meglepően barátságos ház. remek parkolási lehetőségekkel. Lakás nagyon otthonos és pont olyan ami az ilyen randiknak ideális helyszín.
  • Lány külseje:

    Nem nádszál kisasszony, de valami fantasztikusan gusztusos nő. Igazi klasszikus női formákkal van megáldva. A húsosabb fajtából való, de gyönyörű nő, maximális erotikus kisugárzással. Minden eredeti rajta, nem tízen éves, de fantasztikusan kívánatos és kedves nő. Humora is van kedves kacaja, jól oldja a hangulatot egy tökéletes barátnős együttléthez. Régebben ezen a felületen masszázs oldalon volt megtalálható, de Budapesti elérhetőséggel.
  • Action:

    Nagyon jól tudja olyanná alakítani a hangulatot, mintha ezer éve ismerném. Teljesen jókat mosolyogtunk az elején.
    Ennek megfelelően az egész kötelező kezdet olyan volt mintha suttyomban felugrottam volna a szomszéd szép asszonyhoz akinek a férje éppen nincs otthon.
    Olyan olajozottan ment minden permanens kommunikáció közepette, hogy Isten igazából nem is tudom, hogyan keveredtünk egyszerre az ágyra, már mindketten meztelenül.
    Bár fürödtem és ő is, de minden genitalia érintése előtt saját magát és engem is ismételten áttörölt. Nem szeretem akció közben ezt, de neki sikerült ezt olyan természetességgel belecsempésznie az együttlét koreográfiájába, hogy meglepő módon még tetszett is.
    A kínálat alap hangon "szűk" általános. De azt nagyszerűen szolgáltatja.
    Simogat , csókolja a testet, fantasztikusan franciázik , néha a golyókon túl is elkalandozik, majd vissza elölről az égész, de változatos sorrendben.
    Fantasztikus csodás melleivel közben egész testemet simogatja masszírozza, , de főleg férfiasságomra fókuszálja az ikreit.
    Mivel a látványtól nagyon megkívántam így melleit elkezdem habzsolni, majd lemegyek kelyhéhez. Meglepetésemre ennyire nőies dívának, hogyan lehet ilyen rózsaszín gyönyörű baba puncija.
    Ujjazás nincs így csak számmal és nyelvemmel dolgozok lent.
    Mindenféle trükköt bevetek. Nedvesedik rendesen, de nem érzem a hatást. Nem passzív, inkább nagyon finom mozdulatokkal aktiválja saját magát.
    Már-már feladom amikor egyszer csak az amúgy is rendesen nedves kelyhe nagyon átnedvesedik és nyelvem érezni kezd egy két hüvelyi összehúzódást.
    Folytatom immár még nagyobb kedvvel, mígnem az orgazmus össze nem téveszthető szépségét zúdítja rám.
    Hagyom lenyugodni, közben felkúszok hozzá. Meg is jegyzi, hogy nem gondolta, hogy ilyen kitartó vagyok, de elégedettségének ad hangot.
    Kis szünet után megismétli a kezdeti koreográfiát, de a végén már fölöltözteti a velem egykorút.
    Klasszikus misszionárius pózban válunk egyé. Fantasztikus belülről is nem csak kívülről szép a szerelem kertje.
    Sajnos ilyen élményt adó környezetben összes akaratom ellenére sem bírom 5-6 percnél tovább és elélvezek.
    Még beszélgetünk egy kicsit és a végén jót mosolygunk azon, hogy bár Nyíregyházán hozott össze bennünket a sors, de kiderül, hogy meglepően közel élünk egymáshoz.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit a telefonban mondott. Előre adtam, nem került szóba már az érkezésemkor. Korrekt nagyon.
  • Összkép:

    Nekem nagyon tetszett és nagyszerű élményt adott ez a találkozó. Sajnos vidéken ritkán van ilyen élményben részem, de itt megvolt. Végén megbeszéltük, hogy az ország különböző városaiban majd folytatjuk a találkozóinkat.
Happy Massage