• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat örülök , hogy tudtunk találkozni. Élvezet volt veletek játszani szívesen ismételném vagy folytatnám ahol abba hagytam. Legközelebb már tudom hogy fogok táncolni neked :)))))))))))
    Partner voltál mindenben, figyeltél rám amit köszönök. Így nem volt nehéz dolgom megengedted, hogy azt tegyek amit szeretnék:))))))) rám bíztad magad és ahogy látom nem bántad meg örülök ennek .
    Millió puszika és várlak vissza drága.:))))
    Ui. tetszik nagyon a beszi jó a stílus :))))))))))

  • Egyeztetés:

    Ezúttal is mint mindig,biztosra akartam menni.Tekla már régóta a listámon a kedvenceim között szerepel nagyon szexi képei miatt.
    A randi előtti napon ráírtam üzenetben amire kézségesen válaszolt és írta hogy olyan táncot kapok amitől csöpögni fog a nyálam...:)(ez mondjuk így volt)
    Másnap felhívtam és egyeztettünk időpontot nagyon rugalmas volt velem és nagyon tetszett hogy bizalmat szavazott nekem!Egyébként ő kezeli a telefont és szexi a hangja is, akcentussal beszél.Olyan-elnézést a kifejezésért -de faszállító hangja van
  • Megközelítés:

    Nagyon csendes,diszkrét helyen rendel Tekla.Nekem eddig diszkréció szempontjából ez tetszett a legjobban.
    Busz megáll a panel előtt azt láttam.Én kocsival mentem a parkoló nem fizetős és volt bőven hely is.
    A lakást könnyű megtalálni panel nem sokadik emelete.
    Két bejárat is van de Tekla majd mondja melyiken kell bemenni.
  • Helyszín:

    A célnak teljesen megfelel a kecó.Belépéskor jobbra a fürdő balra a baszoba van.Fürdő igényes jól felszerelt erre sem lehet panasz.
    Az akció egy kinyitható kanapén zajlik ami szerintem kényelmes.A szoba sarkában van egy nagy tükör ami tök véletlenül a kanapé felé néz hogy lehessen benne látni mindent.Én megvoltam elégedve annyi bizonyos! :)
    A lakásban rend és tisztaság uralkodik.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel a hölgy amikor ajtót nyitott egyből a szemüveges arcára fókuszáltam ami így nagyon szexi volt!Egy piros tanga harisnya melltartó trióban fogadott, a popsi az öt csillag nálam.A végén mikor levette a harisnyát akkor láttam a lábszárán tetkót nekem az is bejött.Magassarkúban volt ami még jobban kinyomja a gyönyörű két hátsó félgömböt...:)
  • Action:

    Beléptem,átadtam a kis ajándékomat erre rámarkolt a farkamra csakhogy tudjam hol a helyem :)
    Bementünk a szobába ahol ledobáltam a cuccaimat és bekísért a fürdőbe ahol elmutogatta a zuhanyzó kezelését.Amikor felnyúlt a polcra hogy levegye nekem a tusfürdőt direkt kinyomta a popsiját,meg is kellett simiznem azonnal,oltári volt.Azt mondanom sem kell hogy siettem a fürdéssel.
    Fürdés után mikor visszamentem a törölköző egyből lekerült,a farkam védtelen maradt! Persze annyira nem bántam a dolgot...
    Mondta hogy helyezzem magam kényelembe mert kezdi a műsort.Nem is akármilyet!Már fel is ültem hogy hogy odahúzom magamhoz amikor mutatóujjával tudtomra adta hogy most nincs fogdosás és húzzak vissza a helyemre :)
    De amikor megfordult és amilyen lassan csak lehet kipucsítva letolta tangáját majdnem az orrom előtt akkor az ezredes egyből kihúzta magát!Felállt elém az ágyra úgy is mozgatta popsiját miközben a tükörben egymással szemeztünk...Nagyon király volt!
    Aztán szép lassan becsúszott a lábam közé és közölte hogy most nagyon lefog szopni!Meglepően jól bírtam az ostromot bár ha akart volna szétszed 1 perc alatt.
    Játszott velem szépen lassan hol csak a makkal játszva hol mélyre engedve.Tátott szájjal figyeltem az eseményeket.Lágyan finoman sok szemezéssel ekkor már lenn is tartotta és figyelte a reakciókat: nyögtem veszettül :).Aztán amikor feljött végig szemkontaktus és nyálfojatás baromi pazar előadásban!Na itt már kezdett leszállni a köd.Ezt ő is érezte és ütemet váltott: bólogatni kezdett jöttek a torokhangok meg nekem a nyögéseim is fokozódtak...Kezemmel elkezdtem adni az ütemet ebben is tökéletes partner volt,legszívesebben egy brutál tempót is bedobtam volna de akkor beleélveztem volna a szájába azonnal.
    Rendesen dolgozta a főnököt valamikor letette mellém mind a két kezét én lefogtam a csuklójánál és nagyon finoman aládolgoztam mindezt a tükörből figyelve.
    Sajnos eljött a vég még néhány torokhang és lenntartás után kapituláltam és a szájába élveztem egy nagyot.
    Ekkor döntöttem úgy hogy ez annyira jó volt hogy meg kell ismételni a szexért megmajd visszajövök.
    Szünetben dumcsiztunk főleg a szigorú diétájáról.Hát én megemelem a nemlétező kalapomat az biztos!Mondjuk látszik is rajta az tény.
    Maszírozott is közben ami jól esett.
    A második menet elején közölte hogy ezt a farkat újra be akarja kapni.Legszívesebben azonnal ráhúztam volna a fejét,persze semmi durvulás...
    A képlet ugyanaz volt talán annyi különbséggel hogy látta a nyálcsorgatás mennyire bejön ezzel operált valamint szinte az összes nyálát a farkamra köpködte...
    Kézimunka szinte semmi ez is hatalmas piros pont.
    A végjátékban kértem hogy én a tükör elé állok ő meg térdelve kényesztessen.Nem kellett kétszer mondani.
    A látvány pazar volt ahogy bólogatott szintén köpésekkel tarkítva...Megint a szájába szálltam el.
    Öltözés beszélgetés közepette majd jobbra el.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt érték arány a régi és az új átlag között.Én feltornáztam mert teljesen megvoltam elégedve és az egyeztetésnél is nagyon rendes volt velem ő tudja miről beszélek.
    A végén megkérdezte hogy vissza kell-e adnia ezen meglepődtem és természetesen nemmel válaszoltam.
    Ilyen helyen véleményem szerint nem illik visszakérni de ez teljesen szubjektív nyilván.
  • Összkép:

    Egy nagyon közvetlen beszédes hölgyet ismertem meg kezdőknek is merem ajánlani mert úgy beszélget veled mintha ezer éve ismerne.Nagyon jó a franciája iszonyat jó popsi.A popsit megfogom nézni még hogy mozog élesben :)Köszönöm Tekla,köszönöm a figyelmet!
Happy Massage