• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Kockám :)

    Nagyon szépen köszönöm a beszamolot :) Ne haragudj rám , hogy csak most tudok írni , de a nyuszika miatt nem tudtam feljönni az oldalra :)
    Nagyon feldobtad am a napomat ezzel a beszamoloval , nagyon tetszett :) orulok hogy rám találtál :) Meg sok-sok csodás randit kívánok magunknak :))))

    Csokollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, de nem vette fel, később diszkréten megcsörgetett, ami után visszahívtam. Sajnos elsőre nem tudtunk arra a hétre jó időpontot találni, de később SMS-ben meglobogtattam egy következő heti napot, ami jó lehet nekem. Másnap újra hívtam, és lefixáltunk egy időpontot 1,5 hétre előre. Szeretek előre tervezni, de ilyen távolságra még nem volt szerencsém. Megerősítettem VTR-en is az időpontot, és vártam, vártam, vártam ... :-)
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, 1-2 parkolóhely volt a reggeli órákban, de voltam már itt délután, akkor is ez a helyzet. Szerintem többnyire mindig van 1-2 szabad hely.
    Troli és busz jár a közelben, néhány megálló az Örs Vezér tere, nem hiszem hogy gondot okoz bárkinek az odajutás.
  • Helyszín:

    4 emeletes panel, felújított lakás. Előtér, fürdő és babaszoba rendben, a többit nem láttam.
    Fürdő zuhanyzós, de én is belefértem, tusfürdő, dezodor, szájvíz vannak, szobában francia ágy, ruháknak lóca.
  • Lány külseje:

    Vörös hajú tündérke :) Szemébe nézve hirtelen elillannak a gondolatok az ember fejéből, megbabonáz. És a mosolya ... áááá ... nem is folytatom, látni kell.
    A képeknek tökéletesen megfelel, nem fog csalódás érni senkit.
  • Action:

    Úgy gondoltam jó ötlet egy saját kezű dupla hálószobafelújítás befejezését megünnepelni Tiával. Az elmúlt néhány nap fizikailag lefárasztott, mivel nem vagyok hozzá szokva az ilyesmihez.
    Tiához belépve viszont minden negatív gondolatom elillant, szemét, arcát és mosolyát megpillantva máris ráeszméltem, hogy jó helyen járok. Szájra puszi, kis ajándékozás, közben a fejemből sorra esnek ki a gondolatok, még arra sem tudok válaszolni értelmesen, amit alkalmi kedvesem mond az ajándékára. Ez a tipikus se kép se hang effektus, persze próbálom bénán elütni több kevesebb sikerrel. Kb olyan lehetett, mint amikor egy béna amerikai vígjátékban odaküldik a dagit a bombanőhöz, hogy kérje el a telefonszámát, közben a "haverok" a háttérben röhögnek a bénázásán. A haverok most nem voltak ott, meg a telefonszámát is tudom már, de a többi stimmelt.
    Ezután szobába be, vetkőzöm, közben Tia az ágyon ül egy fekete egyberuciban, amiben a csodás vonalait már szemügyre lehet venni. Beszélgetünk az eheti programomról, és hogy végre befejeztem. Én fürdőbe el, majd visszatérve partnerem meztelenül vár rám. Gyorsan ledobálok mindent, ami a kezemben van, és máris sietek megölelni kedvesemet, amit csókocskák, majd csókolózás követ. Veszélyes játék ez ... a betévedt emberfia órákig (mit órák, napokig) el tudna lenni ebben a helyzetben Tiával. Annyira közvetlen és érzéki, hogy kiskocka is gyorsan elkezd ébredezni. Közben simogatom, ahol érem, és ő is ezt teszi, miközben egy kisebb csókcsata-szerűség (inkább vég nélküli csókolózás) kezd kibontakozni.
    Az ágyon folytatjuk, majd a csókoktól szabadulva elindulok Tia testét felfedezni, de időnként csak-csak vissza kell térnem egy csókra, nehogy elfelejtsem milyen :) Kelyhéhez érve lágyan beveszem, és nyelvemmel elfoglalom a területet. Szerény francia ismereteimet villogtatva hamarosan értő testre találva, partnerem megremeg, és átadja magát egy hosszú élvezetnek, aminek végén a keze szép lassan odaér, megvédeni az érzékeny területet. Visszakúszva magamhoz ölelem, kicsit talán meg is szorítom, és csókok kíséretében kis pihenés, de a keze már kiskockával játszadozik, és láthatóan jól elvannak egymással. Engedek hát a kísértésnek, ki engedek az ölelésén, majd ő indul el a velem egykorút hadrendbe állítani. Illetve inkább csak játszani vele, mert itt a hadrend már adott volt. Sokáig nem akarom hagyni, mert már égek a vágytól, hogy benne legyek, egy csók, gondolatok összeszedése (ez mindig nehéz), és kinyögöm végre, hogy gumit kérek. Felkerül, majd kedvesem beleül kiskockába, és előbb szép lassan mozog, tekeri a csípőjét, közben mosolyog, látszik, hogy ő is élvezi a helyzetet. Később ütemesebb vágtában folytatjuk, közben hol a cicijeit markolászom, hol csókolózunk. Kisvártatva el is ér a vég, és az utódok a vegyvédelmi fogságába kerülnek. Miközben megyek el, érzem, hogy kedvesem közvetlen közel van hozzám, és vélhetően engem néz, miközben ki tudja milyen fejet vágok éppen :-) Aztán rám hajol, magamhoz szorítom, és megvárjuk, amíg picit lenyugszom. Nagyon jó érzés volt így átélni, ebben az érzéki közelségben.
    Kis tisztálkodási kör, és Tia mellém hasal, és beszélgetni kezdünk. Előkerülnek újabb közös témák, közös érdeklődési körrel, amin elsőre csak pislogok nagyokat, és az jár a fejemben, hogy "ilyen nincs". És mégis van. Adott ez a lány, akit ugyanazok a témák érdekelnek, mint engem, de még a véleményünk is közel azonos (legalábbis amennyire belementünk). Persze én továbbra is időnként zavarban, amik nagyjából ahhoz köthetők, hogy mikor néztem a szemébe, vagy mikor csodáltam meg mosolyát.
    Csókkal jelzem a készen állásomat a második körre, amit még megelőz egy gyors tisztálkodás. Majd Tiát csókolgatva eszembe jut, hogy milyen szép is az a 69-es pozíció, és hogy eddig miért nem próbáltuk. Gyorsan fel is dobom, mint lehetőséget, amit széles mosollyal fogad kedvesem. Agyam megint gondolatmentesítve egy időre :-) Közben partnerem már helyezkedik, és lassan meg is kapom formás fenekét, és kelyhét az arcomra. Hogy milyen jól mutat ebből a helyzetből ... meg is jegyzem, hogy ez a jövőben sem szeretném kihagyni vele. Lefetyelni kezdem, közben kiskockát is érik az ingerek rendesen. Második körben jobban bírom, így hagyom is ezt a játékok egy ideig kiteljesedni, mígnem újfent gumit kérek. Tia kedvencével folytatjuk kutyus pózban, és ahogy a tempó fokozódik, látom ám, hogy partnerem is el kezdi élvezni, közben meg is remeg. El is határozom gyorsan, hogy addig maradunk ebben a pózban, ameddig bírom erővel, reménykedve abban, hogy kedvesemnek is tudok ezzel örömet okozni. Misszionárius, majd újra lovagló póz következik. Utóbbiban kedvesemet is jól kifárasztom :) Úgy látszik most több idő kell nekem a második körre. Felajánlja a franciás befejezést, amit elfogadok, és belekezdünk egy igencsak hosszadalmas NFSZV-be. Már-már kezdem feladni, amikor egyszer csak átbillen valami, és jön aminek jönnie kell. Hála Tia kitartásának, a második kört is sikerrel zártuk. Amíg ő kiment tisztálkodni, és elterültem az ágyon. Ritkán van részem ilyen hosszadalmas kifacsarásban, és nagyon örülök, hogy kedvesem ilyen kitartó.
    Gyors fürdés, majd öltözködés, és apró csókok a bejárati ajtó előtt, és a "de kár, hogy máris vége" érzés. Pedig másfél órát voltam, de akármennyit ellennék szerintem :-)
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat, tökéletesen megfelel, ami az alapban van.
    Maximálisan megérte, mint legutóbb is, és mint legközelebb is meg fogja :)
    Végén helyeztem el a ruháim hűlt helyére, előzetesen megbeszéltük, a randin egyáltalán nem esett róla szó.
  • Összkép:

    Már az első randinknál is magasra került a léc, ezért nagy izgalommal vártam a mostani találkánkat.
    Sikerült ezt megugrani, sőt tovább is lépni. Tia teljesen megbabonáz engem, amire nagyon kevés lány képes.
    Már-már elhiszem, hogy akár több is lehetne ebből. Tudom, hogy ez nincs így, de az érzete mégis ott van, és mi ez ha nem "a barátnő feeling"? Azt gondolom, hogy pont ezaz.
    Szerintem ezt nem kell tovább magyarázni. Amíg Tia hagyja, én látogatni fogom :-P ;-)
Happy Massage