• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Köszönöm a beszámolót!

    Örülök neki, hogy jól érezted magadat velem, és, hogy kellemesen telt az itt töltött időd, tetszett a berendezés és felszereltség, higiénia, stb. . . :)
    Ez alkalommal kivételesen nem én fogadtam a hívásodat, de örülök, hogy kedvesen beszéltek veled, és adtak időpontot hozzám.
    Legnagyobb sajnálatomra a szomszédok életét nem nagyon tudom befolyásolni, hogy ki, mikor és merre jár, úgyhogy a kellemetlenséged ellenére nem tudom megigérni, hogy máskor nem fog ilyen előfordulni.
    Extrám az van, csak valószínűleg nem került szóba. (Prosztata masszázs)

    Igazán nagy boldogsággal tölt el, hogy ilyen jó véleménnyel vagy rólam, és az együtt töltött időről, számomra is nagyon kellemesen szokott zajlani a "szeánsz" :) Várlak máskor is!
    Sok puszi :
    Kiki

  • Egyeztetés:

    A telefont ő vette fel, kedves hangon korrektül elmondta, milyen lehetőségek vannak (bár már másodszorra voltam ott, ezért tudtam, mire számíthatok).
  • Megközelítés:

    Zugló kertvárosi részében egy új építésű társasházba kell menni. Parkoló hely volt bőven, ezzel szerintem nem lehet gond, talán a tömegközlekedés a belvárosnál komplikáltabb.
  • Helyszín:

    Az átlagnál sokkal szebben berendezett lakás, nagyon igényes a fürdőszoba. Nekem talán a diszkréció nem tetszett, mert mind bemenetkor, mind kijövetkor összefutottam szomszédokkal, akik - mivel egy kis házról van szó - valószínűleg pontosan tudták, miért vagyok ott.
  • Lány külseje:

    Kiki a képeknek és a nyilvánosan elérhető anyagoknak megfelelően egy nagyon szép lány. Talán a képek készültéhez képest valamivel teltebb lett, de ez nem von le semmit a vonzerejéből.
  • Erotikus masszázs:

    A program kezdetére már Kikiről is lekerült minden ruha, így a masszázs alatt végig gyönyörködhettem volna benne, azonban vesztemre mondtam, hogy nyugodtan vegye komolyan ezt a részt is. Kiki nagyon tud masszírozni, ami az esetemben azt jelentette, hogy tényleg próbált kiszedni a hátamból, vádlimból minden csomót, ennek eredményeként nem tudtam figyelni Kiki bájaira. Összességében az idő kb egyharmadát fordította a masszázsra, a vége felé már el-el kalandozva vezette fel a következő részt.
  • Levezetés:

    Kikinél csak kézi kényeztetés van, de ezt úgy végzi mintha egy szeánsz lenne. Végig zene szól, amire szinte táncol, időnként énekel. A kényeztetés során kb egy órán keresztül próbál a határon tartani - kérte, hogy jelezzem, ha már nagyon közel vagyok hozzá. A vége egy elsöprő robbanás. Különlegessége a dolognak, hogy a kényeztetés alatt nem lehet Kikihez hozzáérni, de ez a korlátozás szinte fokozza az izgalmat.
  • Elszámolás:

    Nincsen nála semmilyen extra, nem is vettem igénybe.
  • Összkép:

    Összességében megint nagyon meg voltam elégedve Kiki programjával, egy különleges élményt biztosít, amiben el kell fogadni az átlagnál nagyobb korlátokat, amik szerintem szinte semmit sem vonnak le az értékéből.
Happy Massage