• Helga

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Helga már hónapok óta a kedvenceim közé került, korábban már kétszer is sikerült elérnem a kolléganőjét, de akkor sajnos nem sikerült közösen megfelelő időpontot találni Helgához. Na, de most igen. Ma elsőre elértem telefonon és azonnal indulhattam is hozzá, hogy másfél óra múlva ott tudjak lenni nála. Telefonon megbeszéltük a szükséges ismereteket a megközelítésről és a randiról.
  • Megközelítés:

    A helyszín a VIII. kerület Kerepesi temetőt és II. János Pál teret szinte összekötő egyik utcában van, könnyű megtalálni. Gyalogtávolságban jár busz, metró, villamos. Az utca autóval könnyen megtalálható és parkolóhely is van mindig az utcában, igaz fizetni kell érte (265 Ft/óra). De legalább könnyen lehet parkolni.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű társasház középső szintjeinek egyikén található. Számomra nagyon ismert a helyszín, mert nagyon sok korábbi gyönyörű emlékem helyszíne. A lakást több lány használja, így általában több a lány, mint a szoba okán ügyesen kell nekik logisztikázni és a naptáraikat közösen kezelni. A lakás rendezett, két szobából áll. Ezen kívül a lányok részére elkülönített konyhából és a fürdőből.
    A fürdőben kád található zuhanyfüggönnyel mosdóval wc-vel és a mosógéppel. Minden szükséges dolgot megtaláltam a tisztálkodáshoz.

    A helyszínre a sietségem miatt fél órával hamarabb odaértem. A környéken sétáltam és 3 perccel az időm előtt hívtam Helgát, aki jelezte, hogy várnom kell, mert az előző vendég késett és emiatt én csúszni fogok. Nem értettem, hogyha a vendég késett, akkor miért én fogok csúszni (..fekete pont). Kértem, hogy akkor mindenképpen ő hívjon, ha mehetek!! Vártam, vártam, vártam, majd 29 perc múlva mégis én hívtam érdeklődve, hogy van-e még remény. Megkaptam a jelet és indultam is felfelé a lakáshoz. Az azért bosszantott, hogy állítólag mehettem volna hamarabb, de elfogyott a credit a telefonjáról és nem tudott hívni.... nade másik telefon sem volt a lakásban?? Sajnos az is kiderült, hogy a korábbi vendég miatt fél órával kevesebbet maradhatok (..fekete pont).
  • Lány külseje:

    Az előszobába lépve megpillantottam alkalmi barátnőmet, aki egyszerű fekete kétrészes fehérneműben fogadott. A teste csinos, gyönyörű, fiatalos, arányos és formás. A megadott magasságához képest nekem legalább 6-8 cm-el alacsonyabbnak tűnt, a súlya a megadottal egyezik, ahogy az életkora is. Sötét, vállig érő haja nem volt felkötve. Cicijei kicsik, de fiatalosan kúpos formájúak, közepes bimbókkal, amik első érintésre is határozottan emelkedtek ki. Puncija ápolt és frissen borotvált volt, a formája húsos, zárt, vastag kisajkakkal. Bőre jó tapintású, ápolt, tetoválást csak a karjain találtam, de nem voltak zavaróak. Popsija a csúcsok csúcsa - kőkemény, kerek, csodálatosan hetykén domborodó - a strandok ékköve.
    A testének összhatása nagyon szép látványt nyújtott. Az arca nekem nem jött be, de ez inkább azért van, mert nem mosolygott..sőt. A csúszás miatt mindketten feszélyezettek voltunk. Az üdvözlő csókok elmaradtak, sőt puszi is alig sikeredett. Persze a csók mindenhol szimpátia kérdése, de a szimpátiámnak előzetesen se sok esélyt adott, mert Helga eleve rágózva várt (csók kizárva, hacsak el nem akarjuk felezni a rágót közösen), sőt a rágózása megmaradt egészen a randi végi levezetésig (..fekete pont).
  • Erotikus masszázs:

    Előszobában levettem a cipőt, egyedül mentem a szobába, mert Helgától kértem egy pohár vizet. A kis szobában voltunk, ahol a sarokban egy tatami várt ránk, mellette oldalt és a végénél tükör borítja a falat. Piros a szoba fala, a sarokban végigfutó kék ledfüzér adja a pont megfelelő fényerőt. Egy székre lehet a ruhákat lepakolni és egy kis szekrény van még a szobában a zenedoboz illetve a masszázs kellékek számára.
    Finom puha, nagyméretű törölközőt kaptam a zuhanyozáshoz.

    A falon lévő óriási óra korábban megállt, amit beállítottunk pontosra. Próbáltam lelazulni és állva édesgetni Helgát, de továbbra sem sikerült megcsókolni és a puszikat sem fogadta kitörő örömmel (a rágózása kifejezetten zavart), így le is tettem róla. Magamhoz húztam, átöleltem, majd hasra vágódtam a tatamin így kezdődhetett a masszázs. Helga krémet javasolt. Sellő ülésben mellém kucorodott és a vádlimnál, majd a combomnál kezdte a masszírozást. Jók a mozdulatai, nem állítom hogy tanult mozdulatok, de a kellemes szintet simán elérik, sőt meghaladják - jó volt élvezni a mozdulatait. Beszélgettünk a mindennapok dolgairól, de nem tudtunk jól kibontakozni. Nagyon hiányoltam a kacér benyúlásokat. Bár a mozdulatok jól estek, de az érzékiség teljesen hiányzott és nem csak az erotikus benyúlások hiányára gondolok. A tükörből figyeltem Helga ténykedését, és láttam, hogy a tekintete a mennyezetre és a falra volt szegeződve. Nem lehetett elkapni egyetlen pillantását sem. A hátam masszírozásánál a fenekem mellé ült féloldalasan sellő ülésben, így a kezeimmel nem tudtam elérni csak a térdét. Fél óra masszázs után én fordultam meg, nehogy lemaradjak a most már biztosan csak egyetlenre zsugorodó levezetésről. Kikapcsoltam a melltartóját és ő maga levette a bugyiját. Sajnos ugyanabba a sellő ülésbe ült vissza így a simogatási lehetőségeim továbbra is nagyon korlátozottak voltak. Továbbra is elhúzódott még a nyakra puszik elöl is, a mellbimbóit nyalogatva sem éreztem benne a szenvedélyt, bár a bimbói jelezték, hogy az pedig tetszene neki.... de még csak vissza sem ölelt.
  • Levezetés:

    Extraként kértem a szájjal befejezést. Kivette a rágóját egy doboz oldalára ragasztotta. A szájába vette félig a rudamat és a kezével rásegítve kellemes franciában részesített. Hagytam magam első lendületből eljuttatni a csúcsig, így a szájába élveztem néhány percen belül. A tükörből azt láttam, hogy nem velem volt gondolatban. Rángásaim közben félrevonult tisztálkodni. Lüktető farkammal én magam szemezgettem. Hozott nedves törlőkendőt és megtisztogatott alaposan.

    Kértem, hogy hagy kényeztessem én is. Helga hanyatt feküdt, de lábait zártan tartotta. Próbáltam szétnyitni, de látszott, hogy ma ehhez nincs nagy kedve. Mellé feküdve a nyakát és a cicijeit cirógattam, majd elmentem zuhanyozni. Helga hozott egy pohár vizet, új száraz törölközőt kínált, de én a vizesnél maradtam. Az ottlétem alatt érkező vendégnél kiszakadt a zuhanycső, így a kádban térden állva mosakodtam meg (erről a lányok nem tehetnek, ez a Murphy effektus).
    Felöltöztem, a rövidebb időm miatt újrakalibrált csokrot a szekrényre tettem le. Néhány búcsú ölelés és cipőhúzás után távoztam. Pedig az eredetileg lefoglalt másfél órámból (11.30-13.00-ig) még lett volna hátra 7 perc, csak a módosított 1 órám járt le pontosan.
    Az előszobában Helga bocsánatot kért, hogy nem volt a topon és szabadkozott, hogy nincs jó napja (..hatalmas piros pont, ez sokkal többet számított nekem, mint a korábbiak).
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint történt, bár a rövidített idő miatt korrigálni kellett annak megfelelően lefelé. Egyébként nagyon kedvező mértékű a csokor. Szóba sem került a távozásom előtt.
  • Összkép:

    Helga egy nagyon jó adottságokkal megáldott hölgy, aki kiemelkedőt is tud nyújtani, erről tanúskodnak a korábbi beszámolói. Az én randimból az első pillanattól kezdve hiányzott az érzelem, pedig számomra sokkal fontosabb, mint maga a kielégülés. Minden embernek vannak jobb és rosszabb napja, ez nem jelent problémát. De ha tudja, hogy rosszabb napja van, akkor nem szabadna vendéget fogadni (hiszen csak másfél órával korábban jelentkeztem be, nem napokkal előre.. én pedig készültem), és ha én nem voltam szimpatikus (ezzel is minden hölgynél számolnom kell), akkor el kellett volna küldenie akár a randi közben, mert bár nyilván nem esne jól, de korrekt megoldás (ennek az alkalmazásától, vagy a randi lemondásától jobban tartanak a lányok valószínűleg amiatt, mert azt gondolják, hogy ez nagy törést okoz a vendégeknek - pedig egy gyenge randi okoz nagyobb törést).
    A csúszás teljesen belefért nálam (ember tervez...), az nem pecsételte meg a randinkat kicsit sem, de az nem tetszett, hogy azt nem a késlekedő vendég idejéből vonták le, hanem az én jónak ígérkező randim csorbult emiatt.
    Ehhez a szalonhoz nagyon sok szép emlék köt (több csodás és érzelmes beszim helyszíne) és továbbra sem rendült meg a bizalmam egy cseppet sem. Biztosan fogok még ide járni másik lányokhoz (tervbe is van véve). Bízom benne, (sőt tudom), hogy a tanulságokat le fogják vonni az esetből és sokkal figyelmesebbek lesznek a felmerült problémákra, hiszen csak így lehet jó mindenkinek. Ehhez minden adottságuk megvan és a szándékukban sem kételkedem..
    Nem gondolkodtam, hogy ez a randi "jó" vagy "lehetne jobb" legyen. Azért kap "jót", mert Helga képes rá és ezt csak egy egyszeri és szerencsétlen esetnek gondolom, semmi többnek.
Happy Massage